Canım hemen geri toparlayalımBen birazcik ipin ucunu kacirir oldum
Benim de öyleRegl doneminde istahim cok acik oluyor sanki
Canım bence her güne yeşil çay/kiraz sapı çayı vs ekleyelimBugun tartildim 68,8 geldim oysa 67 leri hayal ediyordum,bir hafta sonrasi icin ah ah
Tabiki inşallah bugun basladim esimin yaptigi gibi yapmayi düşünüyorum ama coook zor evde bi yandan yemek hazirlayip ac kalmakCanım hemen geri toparlayalım
Yesil cayi ictiginee bas donmesi yapiyordu sanki uzun sure icmedim bugun deneyecegimCanım bence her güne yeşil çay/kiraz sapı çayı vs ekleyelim
Güzel canm yavas yavaş gidiyor benceBen dün 63.9 dum ama bugün 64.2 geldim
Teşekkürler canımAfiyet olsun canım
Onlari denem3dim deneyeyim inşallah, teşekkürlerKiraz sapı
Zencefil çayı?
Hayırlı akşamlar, teşekkürler, Allah'ım hep iyi insanlari cikarsin karsimiza, gelenler gudenlwr oldu onlarda cok iyiydi ,arkadasda cok iyi sagolsun ,sen de gel buyur katılabilirsinHayırlı akşamlar
Ne güzel birbirinize destek oluyorsunuz sizin olduğunuz kilolar şuan benim hayalim
Amin inşallahHayırlı akşamlar, teşekkürler, Allah'ım hep iyi insanlari cikarsin karsimiza, gelenler gudenlwr oldu onlarda cok iyiydi ,arkadasda cok iyi sagolsun ,sen de gel buyur katılabilirsin
Ben esim gibi tek ogun yaptim iyi gitti bugün alisirsan daha da iyi gidecek
Hoşgeldin aramıza canm, inşallah olacak yetrki isteyelim, hele bugün ben kendime inansmadim baya baya yemedimAmin inşallahteşekkür ederim
Bende yaklaşık 9 aydır yani emzirmeyi bıraktığımdan beri 80 kg altına düşemedim
Bi iniyorum bi çıkıyorum ilk hedefim 79
İnşallah hepimiz sağlıklı şekilde ulaşırız hedeflerimize