Altın kizlar zayıflıyor

Selam canım. Çok şükür iyi olmaya çalışıyorum. Biraz sıkıntılarım var. Bu arada içimden girmek gelmiyor. Seninle çıktığımız bu yolda yalnız bırakmakta canımı sıkıyor. İnşallah kendimi toparlayıp geleceğim
Aleyküm selam canm, rabbim saglik sıhhat versin, Allah'ım kolylik versin, hersey için çok sağol bana yoldas oldun arkadas oldun hic yalniz bırakıyorum diye dusunme, gelirsen beklerim yine Allaha emanet ol

Dun aksam yarım saate yakin lesli ve gobek bolgesi calistim, sol kolumda agri olustu tekrar beni spordan uzaklaştırıyor resmen nedir onuda anlamıyorum 😔

Bugun carsamba ve kilom 69 odem vardir diye düşünüyorum,bolca tarhana firik yedim ondandr, şimdi limonlu su içiyorum, biraz ev isi yapip cocuklarla disari cikmayi planlıyorum benim icinde yürüyüş olmus olur

Bugun carsamba ve kilom 69 odem vardir diye düşünüyorum,bolca tarhana firik yedim ondandr, şimdi limonlu su içiyorum, biraz ev isi yapip cocuklarla disari cikmayi planlıyorum benim icinde yürüyüş olmus olur
Çok iyi
Yeşil çay içmek istiyorum ben de

Bende henüz spor yapmadim kizimla kitap okudum, amac onun okumaya alismasi ve yoldas olmak tabikide , biraz dinleneyim uykumda geldi direnis olursa psirda olacak gibi

Aleyküm selam canm, rabbim saglik sıhhat versin, Allah'ım kolylik versin, hersey için çok sağol bana yoldas oldun arkadas oldun hic yalniz bırakıyorum diye dusunme, gelirsen beklerim yine Allaha emanet ol
Sağolasın canım arkadaşım. Sende Allah a emanet ol. İnşallah toparlanıp gelirim Allah'ın izniyle

Spor cok iyi geldi ucudum hantallasmis mi desem salaslasmis mi desem artik ne anlarsaniz ,siki ve guzel bir vucud olanakadar devam yaptikca olacaktr elbet, inşallah

X