Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canmAynen öyle ramazan sonu toparlayacaz inşallah hatta şu son hafta biraz daha sıksak bayrama iyi girsek süper olur
İftar menüm
1 kase tarhana çorbası
Patates kızartması
3 pirzola
Fırında 3 mantar
Közlenmiş biber
Yeşillik salatası
2 parça tel kadayıf
1 küçük kase magnolia
1 bardak portakal suyu
Cok iyi ya.. yalnız zor olmuştur su bari içseydin ya tüh dayan bakalım kalmadi ezanaBugünkü kilom 70,8
Sahura kakkamadigim için olabilir mi
Evet eksiyim çok şükür ama yetmez daha da zayiflamaliyim, 38 bedene dusmeliyimCok iyi ya.. yalnız zor olmuştur su bari içseydin ya tüh dayan bakalım kalmadi ezana
Bende sahurda 1 dilim börek
1 bardak süt 2 hurma yedim sadece
Evet bende öyle ev halkı için mecbur yapıyorum onları mahrum bırakamam. Önemli olan bizim yapıp sadece tadımlık yememiz çocuklarda büyüme çağında ya az daha büyüse atar bence o kilolar boya gider inşallahBugün akşama da börek yapacağım normalde yapmam hamur işi ,eşim ve çocuklar çok seviyor bayadir yapmıyorum onlarda aciyorum bazen yazık birçok yiyeceklerden uzak tutuyorum. Yine de yaoarimda benim kızda da kilo oroplemi var. 8 buçuk yaşında 35 kilo boy da kısa dikkat etmeliyim diye düşünüyorum.
Evet haklısın. İnşallah boya gider , erken ergenlik olmasından biraz tedirgin oluyorumEvet bende öyle ev halkı için mecbur yapıyorum onları mahrum bırakamam. Önemli olan bizim yapıp sadece tadımlık yememiz çocuklarda büyüme çağında ya az daha büyüse atar bence o kilolar boya gider inşallah
Afiyet olsun canmErken ergenliği önlemek için kesinlikle tavuk ve abur cubur yememeli demişti doktor canım .bugün iftar
4 kaşık et yemegi
3 küçük içli köfte
1 bardak fanta