Altın kizlar zayıflıyor

Aynen öyle ramazan sonu toparlayacaz inşallah hatta şu son hafta biraz daha sıksak bayrama iyi girsek süper olur
İftar menüm
1 kase tarhana çorbası
Patates kızartması
3 pirzola
Fırında 3 mantar
Közlenmiş biber
Yeşillik salatası
2 parça tel kadayıf
1 küçük kase magnolia
1 bardak portakal suyu
😖😖😖
Afiyet olsun canm

Cok iyi ya.. yalnız zor olmuştur su bari içseydin ya tüh dayan bakalım kalmadi ezana 😅😅
Bende sahurda 1 dilim börek
1 bardak süt 2 hurma yedim sadece
Evet eksiyim çok şükür ama yetmez daha da zayiflamaliyim, 38 bedene dusmeliyim ❤️
Sahur menünu beğendim afiyet olsun canm 😊

Bugün akşama da börek yapacağım normalde yapmam hamur işi ,eşim ve çocuklar çok seviyor bayadir yapmıyorum onlarda aciyorum bazen yazık birçok yiyeceklerden uzak tutuyorum. Yine de yaoarimda benim kızda da kilo oroplemi var. 8 buçuk yaşında 35 kilo boy da kısa dikkat etmeliyim diye düşünüyorum.

Bugün akşama da börek yapacağım normalde yapmam hamur işi ,eşim ve çocuklar çok seviyor bayadir yapmıyorum onlarda aciyorum bazen yazık birçok yiyeceklerden uzak tutuyorum. Yine de yaoarimda benim kızda da kilo oroplemi var. 8 buçuk yaşında 35 kilo boy da kısa dikkat etmeliyim diye düşünüyorum.
Evet bende öyle ev halkı için mecbur yapıyorum onları mahrum bırakamam. Önemli olan bizim yapıp sadece tadımlık yememiz 😅 çocuklarda büyüme çağında ya az daha büyüse atar bence o kilolar boya gider inşallah

Evet bende öyle ev halkı için mecbur yapıyorum onları mahrum bırakamam. Önemli olan bizim yapıp sadece tadımlık yememiz 😅 çocuklarda büyüme çağında ya az daha büyüse atar bence o kilolar boya gider inşallah
Evet haklısın. İnşallah boya gider , erken ergenlik olmasından biraz tedirgin oluyorum

Bugün iftar menüm
Bir buçuk ay börek
Domates salatalık
15 yeşil zeytin

Erken ergenliği önlemek için kesinlikle tavuk ve abur cubur yememeli demişti doktor canım .bugün iftar
4 kaşık et yemegi
3 küçük içli köfte
1 bardak fanta

Tavuk çok yemez ama abur cubur da ister istemez alınıyor . Sınırlı oluyor genelde . Daha da dikkat ederim bundan sonra 😊

Sahur menüm
Yarım dilim ekmek,yarım bazlama
Domates salatalık
15 yeşil zeytin
3yk paça,
Kk peynir,iki lokma yumurta

Bende bu hafta eksilme olmiyacak galiba ekstra spor yapmadım yürüyüş de yok yalnız dün akşam markete yürüyerek gittik. Geldiğimizde benim oğlanı çıkaramadım eve iki günde dışarıyı özlemiş, Baya peşinden koştum. Beni yormuş

Merhaba canım. Çocukların peşinde koşmakta spor sayılır bence sayılmalı 😆😆 nerde hareket orda bereket .
Benim sahurda 1 bardak tarçınlı süt.1 küçük kek 1 hurma

Spor programı da aysrlasak kim ne yaparsa gün içinde en az 15 DKK leslie , yürüyüş, sguat ,mekik gibi

Kendimize sartlandirsak belki çocuklardan felan yapamayız ama fırsatını buldukça yapalım. Günlerde uzadı. Tatil de gelir hazırlık olur

Ben kendimi biraz zorlicam ufaklikta bir şey yaptırmıyor ama akşamları bazen erken uyur oldu. Ramazan dolayisiylada biraz yemek saati felan değişti. Üzerimde bir ağırlık felan, yinede istersen bayram sonrası da yaparız

X