Altın kizlar zayıflıyor

Afiyet olsun canım bende çok şükür misafirleri ağırladım çok yorgunum. Bugün aşırı kaçırdım yazmaya korkuyorum
1 kase bamya çorbası
3 kaşık orman kebabı
3 kaşık pirinç pilavı
2 dilim su böreği
2 bardak kola
Havuç tarator 2 kaşık
Bir dilim revani
Kahve yanına metrolu kurabiye 2 parça
Bugün çok abarttim pazartesi daha sıkı tutacağım. Kendime söz verdim

Kaçamak olunca bende yazmak istemiyorum olsun yarına yeni birgün başlıyor dikkat edersen kurtarmış olursun. Baya cıslı şeyler yemişsinyarina dikkat. emzikli kadınsın yemesen olmuyor yesen olmuyor en iyisi arada yemek lazım. Hem misafiri de vardi

Aynen öyle tadında bırakırsak iyi oluyor fazlası hep zarar. Şuan ki kendimden hiç memnun değilim 44 beden giymek hoşuma gitmiyor 40 beden yakışıyor bana. Bunun içinde yılmadan devam edeceğim yedim diye bozmayacagim hemen telafi fazla spor vs

Bence azmedersek istediğinizin altına bile ineriz. Emzirdigin için çok çabuk telafi edersin düşünüyorum. Kesinlikle yılmak yok. Ben kaç aylardır 72 ,73 arasındaydı şükür 71 i gordum bundan sonrası çorap söküğü gibi gelecektir.
Kaçamak arada olabilir ama diğer zamanlar hedeften şaşmak yok inşallah istediğimiz kiloya geliriz canm

Sahur menümü ekleyeyim

Sahanda yumurta 3 lokma kadar
Bir tabak paça
Salatalık domates
Bu sefer ekmek çok oldu iki dilim
10 yeşil zeytin küçüklerden

Abenim bugünlerde çok fazla isim var ama yapasim yok
Canlar silinecek, perdeler yıkanacak
Havalar ısındı kisliklar kalkacak

Oruçtan da olsa gerek yorgun oluyoruz. Bayramda genelde evde olmuyoruz kayınvalide annemler onlara gideriz. Bayram dönüşü tam temizliğe başlarım.

Ama şuan aklımda sadece zayıflama var. Neler yapabilirim zayıflamak için onu düşünüyorum. Oruç çok iyi geldi bana bedenim rahatlamış gibi hissediyorum.

Akşam iftarda çok çabuk doğuyorum sende de oluyormu. Önceleri daha çok yerdim. Eşim de pek yemez oldu. Bazen kalan yemekleri öğün yapıyorum yetiyor

Akşam komşuya çaya davetliydim 3 arkadaş bulusacagiz. İnşallah abartmadan yerim. Yesem bir turlu yemesem bir turlu bakalim

Arkadaş baklava açmış of aman of,niye tatli şeyler zararlıdır ki

Aynen bayram bizimde öyle geçiyor.ne güzel sen baya iradelisin. Ben yine bugün yedim malesef. Ablamda davetteydik. Ramazanda ben diyete tabii olamıyorum. Midem küçüldü ama hala kalorili şeyler yiyorum.

Aynen bayram bizimde öyle geçiyor.ne güzel sen baya iradelisin. Ben yine bugün yedim malesef. Ablamda davetteydik. Ramazanda ben diyete tabii olamıyorum. Midem küçüldü ama hala kalorili şeyler yiyorum.
Çok iyi gidiyordum ama bugün yedim misafirlikte çay yanına, kahve yanına eksiksiz di
Haftada bir kaçamak oluyor ama bir sonraki gün toparlariz diye düşünüyorum
Hele davetdeyken diyet olmuyor

Ben menümü yazayım iftar ve sonrası
Bir tabak paça, közlenmiş kapya biber 2
3yk bulgur pilavı ,1 hurma
Çay saati
Bir tabak kısır, 2 lor sarma, ev baklavası iki dilim
Kahve yanına
Badem ceviz, iki incir

Aynen öyle ramazan sonu toparlayacaz inşallah hatta şu son hafta biraz daha sıksak bayrama iyi girsek süper olur
İftar menüm
1 kase tarhana çorbası
Patates kızartması
3 pirzola
Fırında 3 mantar
Közlenmiş biber
Yeşillik salatası
2 parça tel kadayıf
1 küçük kase magnolia
1 bardak portakal suyu

Günaydın, gece kalkamadim,sahursuz tutacağım yapabilirmiyim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…