Altın kizlar zayıflıyor

70 leri girdum of amanannn ,dun dikkat ettim bugun tartildim cok şükür 69, 8 e düşmüşüm biraz daha sıkı birazcik daha gayret olacah ,

Kendime cok kızıyorum bir yildir ayniyim, ben hic bu kadar uzun sure ayni kiloda kalmamistim hep vermistim

Bayılıyorum bu adama, tabi asiri kilosu olanlar icin soylemis ama bende yerimde sayıyorum, haklı adam

Bugun yoğunluktan salata yapamadim , bol yesil biber yedim dünkü yesil fasulye, birazcik ince ekmek, saat 2 de yedim

Öğleden sonraki menum sarma sardim sararlen cig yedim bir kactane, 4 cig fıstık bir tane Kuru incir,

Aksam yemeği 6 buçuk
5 sarma kucuk bir biber dolmasi , bir dilim kavun

Günaydın canım dün yorgundum giremedim. Temizlik yaptım. Sonrada biraz gezmeye çıktık.yediklerime dikkat ediyorum aç yatiyorum iki gündür bakalım verecek miyim. Dr.now u bende çok severim adam kral ya

Günaydın canım dün yorgundum giremedim. Temizlik yaptım. Sonrada biraz gezmeye çıktık.yediklerime dikkat ediyorum aç yatiyorum iki gündür bakalım verecek miyim. Dr.now u bende çok severim adam kral ya
Muhteşem canm hsende iyi gidiyorsun bugunde dikkat etmeye devamben dun cig sarma yemistim o biraz siskinlik ve tokluk verdi bende bugun ac yatmayi düşünüyorum,erkenden yemeyi bitirirsem olacaksana da kolay gelsin ben de temizlikle uğraşıyorum halen birikti dip temizlik, aynen harika biri

Bende sabahtan ev işlerini hallediyorum.sonra gücüm kalmiyor. Bu ara canım kahvalti da istemiyor eski düzeni kurmam lazim kahvaltıyı güzel yemezsem de diğer öğünlerde fazla yiyorum

Bende sabahtan ev işlerini hallediyorum.sonra gücüm kalmiyor. Bu ara canım kahvalti da istemiyor eski düzeni kurmam lazim kahvaltıyı güzel yemezsem de diğer öğünlerde fazla yiyorum
Sonrasi yorgunluktan bitiyoz aynen ben bazen erkwn den uyuya kalıyorum saglik olsun ,evet cok haklisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…