Altın kizlar zayıflıyor

Selam canım dün akşam fazla yedim ya bu ara iştah çok fazla nasıl olacak bilmiyorum. Cumartesi de yigenimin doğum günü partisi var
Orda da yerim kesin 😢

Selam canım dün akşam fazla yedim ya bu ara iştah çok fazla nasıl olacak bilmiyorum. Cumartesi de yigenimin doğum günü partisi var
Orda da yerim kesin 😢
Aleyküm selam olur arada ,yinede dikkat etmeye calis, dayanamam yerim dersen pazartesi tam kontrol lu başla, dogumgunu vs gunlerde mutlaka yeniliyor, yada boyle tadimlik hepsinin tadina bakabilirsin salata turu varsa ona yogunlas

Bugunk7 menüm, kahvaltıyi erteliyorum surekli yumurta oeynir yem3z oldum🙈,
Oglen , ogluma atistirmalik cikardim b3nde katildim
Ceviz ,badem kucuk kase dolusu kd, birkac cips tarhana, 2 dilim elma,
Ara ,kucuk tabak yeşil fasulye yem3gi
, 3 gibi mevlutte
1 bucuk lahmacun,salata, yarim dilim bülbül yuvası,
Sade turk kahvesi
Aksam
Yarim dilim kiyma patatesli ay börek, elimin yarisis kadar katmer,bir bardak ayran, 5 siyah zeytin

Bugun ne yedim, suana kadar olani ekleyeyim
Sabah çeyrek börek,
Arada ,iki yk tereyağli dogme pilavi, bir ceviz, cok az tarhana

İyi geceler canım ben pazartesi başlıyorum aralıklı oruç yapacağım artık yeter bu son daha da yemeye devam.edersem olmayacak verdiklerimi.de.alacagim ya

Günaydın canım benim
Bugün kahvaltı 11 de yaptım akşam 7 en geç yemeği bitiriyorum. Yarin 11 e kadar oructayim inşallah. Akşam sadece kahve yeşil çay su serbest. Başka bişey yemek yok
Selam , bende oglengi i haşlanmış yumurta yedim, azoncede komsum geldi kahve ictik biraz tarhana atistirdim, tamm aksam yem3gini bende oyle yapayim

Screenshot_20230807-114211~2.png

X