Çok severim bende öyle sohbetleri canım niye sikacaksin ki. Çok geçmiş olsun rabbim beterinden saklasın. İmandan ayırmasın.Sabah kahvaltısından once bir depremle ayaklandik baya sallandik adana depremi bizdede cok hissedildi , Allah'ım sen koru bizleri ,bugun komsularla birlikteydik ,bizden buyuk bir iki abla var sağolasunlar Allah razı olsun dini bilgiler aktarıyorlar ,wizi bilmem ama ben sevwrim dinimiz gerçekten yuce bir din, Allah'ım sen imanimizi guclendir , Ablamiz Allah kelaminin konusuldugu yerlerde melwkler olur dedi yani o kadar hisuma gitti ki, Allah'ım iyi insanlarla karsilastirsin, affinizi istiyorum umarim sıkmamisimdir bu konularla
Cok sagol canm AminÇok severim bende öyle sohbetleri canım niye sikacaksin ki. Çok geçmiş olsun rabbim beterinden saklasın. İmandan ayırmasın.
Evet ekmegi azalttım cerezide kisarsam olacak galibaAfiyet olsun canım dün ki menü güzelmiş. Az az yemişsin bişey olmaz o kadardan. Sanırım ekmek yemiyirsun ama çerez ve atıştırmalıklar sana fazla kalori oluyor.
GünaydınGünaydın canım bende dün iyiydim akşam sac böreği yemeye gittikaz yedim ama.
Afiyet olsun of sac böreği de cok guzel olurGünaydın canım bende dün iyiydim akşam sac böreği yemeye gittikaz yedim ama.
Sana da afiyet olsun canım. Aynen güzel olan şeyler malesef çok kalorili oluyor. BugünAfiyet olsun of sac böreği de cok guzel olur
Günaydın ,annemler vardi bugun ablamlara gectiler ama dikkat ettigim halde kacirmisim eksilme cok olmamis, misafir varken yememek cok zor oluyorSana da afiyet olsun canım. Aynen güzel olan şeyler malesef çok kalorili oluyor. Bugün
Sabah yumurta peynir domates zeytin 2 dilim tb ekmek yedim. İnşallah akşamı da iyi bitiririm
Bundan sonra sina dikkat ederiz bende bugun sabah pisi yedim az ince de asure diger zamanlari daha verimli geçirmeye calisirizSelam canım benim 79.1 malesef artı çıktım dün akşam kaçırmıştım ölçüyü. Neyse işte