- 3 Nisan 2017
- 2.445
- 5.098
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YakmisssindirSelam canım bugün temizlik yapıyorum. Yoğun geçiyor yine aşırı acıktım ve susadım inşallah yağlardan yakıyorumdur
Sahurda çeyrek ekmek sandviç 3 zeytin 1 bardak süt
Sagol canm.dun iyiydim çok şükür. Abartmadim ama o tatlıyı yerken hem zevk aldım hem pişman oldum nasıl biseydirnormalde ablamda diyette ama o bir şey içiyor,mama diyolar, onla zayıflıyor oda ne kadar doğru bilmiyorum inşallah zarar vermez kendineÇok geçmiş olsun aman dikkat et kendine.
Olsun arada kaçamak olabilir misafirlikteymissin..abartmadikca sorun olmaz
Afiyet olsun canm, menün çok güzel ama cıslı şeyler gördümİftarda 1 hurma 3 kaşık mantarlı tavuk
3kasik kabak yemeği
1bardak kola
2 dilim ekmek
Salata
2 çatal tahin helvası
Evet haklısın kilo vermek çok zor almak çok kolay, ben iki çocuktan sonra o kadar çok kilo verdim ki yine de akillanmadim yedim dikkat etmedim.bunda da çok zorlanıyorum ama eksilme oluyor çok şükür aylar sonra,Merhaba canım zayıflamak için bazı markaların mama gibi içeceklerini vs biliyorum ama olumlu sonuç alan var mı hiç bir fikrim yok
En güzeli boğazdan kısıp sporla destekleyip kilo vermek. Bide kiloyu almak kolay vermek zor şu mübarek günleri kilo almadan tamamlasaydik cumartesi misafirlerim gelecek bol kalorili bir menü hazirlayacam mecbur
Harika bende zayıftım 69 kiloydum pandemi kapanma derken ye babam ye bide doğum yaptım bu kiloya ulaştım.insallah verecez bakalım bu kiloları8 bin adım yapmışım
Teşekkür ederim iyi yürüyüş oldu benim içinHarika bende zayıftım 69 kiloydum pandemi kapanma derken ye babam ye bide doğum yaptım bu kiloya ulaştım.insallah verecez bakalım bu kiloları
Menümüz aynı 3 kaşık bulgur pilavıAkşam menüm
2yk bulgur pilavı
Bir kase etli kurufasulye
Küçük kase hoşaf şeker ilavesiz
Bir tabak salata