Altın kizlar zayıflıyor

Selam canım bugün temizlik yapıyorum. Yoğun geçiyor yine aşırı acıktım ve susadım inşallah yağlardan yakıyorumdur😅😅
Sahurda çeyrek ekmek sandviç 3 zeytin 1 bardak süt

Bende bugün ablamlardaydim bugün niyetlenmedim. Dün çok kötü oladim grip mi virüs mü anlayamadım, başağrısı, halsizlik, burun akıntısı boğaz , üşüme hepsi vardı,

Bugünkü sabah menüm

Bir dilim yumurtali ekmek, 4 patetes kızartma, iki etli köfte, yeşillik, yarım dilim ekmek, kk peynir

Akşam
Bir kase paça, bir tabak tavuk etli yemek, 3yk bulgur pilavı, bol salata

Çayın yanına bir dilim irmik tatlısı, yemesem iyiydi ama her zan yemiyorum ödül yerine geçsin bugünlük 🙈

Çok geçmiş olsun aman dikkat et kendine.
Olsun arada kaçamak olabilir misafirlikteymissin..abartmadikca sorun olmaz😆

İftarda 1 hurma 3 kaşık mantarlı tavuk
3kasik kabak yemeği
1bardak kola
2 dilim ekmek
Salata
2 çatal tahin helvası

Çok geçmiş olsun aman dikkat et kendine.
Olsun arada kaçamak olabilir misafirlikteymissin..abartmadikca sorun olmaz😆
Sagol canm.dun iyiydim çok şükür. Abartmadim ama o tatlıyı yerken hem zevk aldım hem pişman oldum nasıl biseydir🙈normalde ablamda diyette ama o bir şey içiyor,mama diyolar, onla zayıflıyor oda ne kadar doğru bilmiyorum inşallah zarar vermez kendine

Merhaba canım zayıflamak için bazı markaların mama gibi içeceklerini vs biliyorum ama olumlu sonuç alan var mı hiç bir fikrim yok
En güzeli boğazdan kısıp sporla destekleyip kilo vermek. Bide kiloyu almak kolay vermek zor 😒 şu mübarek günleri kilo almadan tamamlasaydik😆😆 cumartesi misafirlerim gelecek bol kalorili bir menü hazirlayacam mecbur😅😅

Sahur menüm
Yarım yufka ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
1 bardak süt
2 kupa ıhlamur
1 yemek kaşığı şekerli tahin

Merhaba canım zayıflamak için bazı markaların mama gibi içeceklerini vs biliyorum ama olumlu sonuç alan var mı hiç bir fikrim yok
En güzeli boğazdan kısıp sporla destekleyip kilo vermek. Bide kiloyu almak kolay vermek zor 😒 şu mübarek günleri kilo almadan tamamlasaydik😆😆 cumartesi misafirlerim gelecek bol kalorili bir menü hazirlayacam mecbur😅😅
Evet haklısın kilo vermek çok zor almak çok kolay, ben iki çocuktan sonra o kadar çok kilo verdim ki yine de akillanmadim yedim dikkat etmedim.bunda da çok zorlanıyorum ama eksilme oluyor çok şükür aylar sonra,
Haftasonu senin için Zor olacak gibi 😃

Bizde dışarı çıkmıştık bugün çocukların peşinde koşarken felan gümüş oldum iyi oldu 😊

Bugün sabah menüm
Bir tabak paça, bir kase hoşaf bir salatalık

Öğle sonrası 1 de
İki ceviz, küçük avuç çiğ fıstık bir iki parça tarhana

Hemen hemen ideal kiloda son senin boyda uzun sanırım , benim boy da kısa olunca kilo yakışmıyor, bende hamile olmadan önce 60 kilodaydim. İnşallah istediğimiz kiloya ineriz. Bende de hamilelik ve doğumla aldım. Aslında emzirme döneminde çok güzel kilo verebiliriz

Akşam menüm

2yk bulgur pilavı
Bir kase etli kurufasulye
Küçük kase hoşaf şeker ilavesiz
Bir tabak salata

X