Önemli değil canımHayırlı günler kizlar. Kusura bakmayın. Ayın 9 unda geleceğin dedim ama bir türlü düzene girip, motive olamadım. Demek ki zamanı değil. Kusura bakmayın. Kendim hazir olunca, tekrardan baslayacagim
Hayırlı günler canim, bekleriz her xaman hic önemi değilHayırlı günler kizlar. Kusura bakmayın. Ayın 9 unda geleceğin dedim ama bir türlü düzene girip, motive olamadım. Demek ki zamanı değil. Kusura bakmayın. Kendim hazir olunca, tekrardan baslayacagim
Afiyet olsun canm,cok gecmis olsunHayırlı geceler
Bugün sabah
Çeyrek yufka ekmekle sandviç yedim
1 tk bal
1tk tereyağ
Öğle 2 dilim tb ile tost
7 zeytin
Ara rooibos çayı
Akşam 2 dilim tb
6 kaşık kadar menemen
5 zeytin
Bugün migrenin tuttu. Pratik seylerle günü bitirdim malesef.
Az önce yeşil çay içtim.
Kız maşallah gelenin gidenin hiç eksik olmuyorBugun misafirkiktaydim ogleden sonra,aksam yemekli misafirim geldi catkapi, uarina misafir alacagim ogleden sonra, inşallah yetisturebikur8m,
Bugunden kipris tatlisini yaptim,ve sogara boregini sardim
Yarin da cig köfte ve salata yapacagim abartmayacagim menüyü,daha fazlada yetisturemwzdim bu yoğunlukta
Evet doluyum malesef, kesinlikle ogretim sana seviyorsanKız maşallah gelenin gidenin hiç eksik olmuyorhazırlıkların da gayet güzel olmuş. Kolay gelsin şimdiden.
Bir de müsait olunca şu meşhur çiğ köftenin tarifini bana bir yaz da ben de yapayım
Cok severim çiğ köfteyi. Şu misafirleri agirla da öğret bana yapayım inşallahEvet doluyum malesef, kesinlikle ogretim sana seviyorsan
Tammdir inşallahCok severim çiğ köfteyi. Şu misafirleri agirla da öğret bana yapayım inşallah
Eki Görüntüle 3038806
Her cuma sabah ac karna tartiliyoruz, grekirse fotolu bildirim yapiyoruz
Gunluk menu yazmak serbest isteyen yazabilir,
Hepimize bol başarılar,bol bol eksilmeler
OCAK baslangic tarihi Baslangic kilo hedef boy yas 6 OCAK 13 OCAK B Beybipattis 3.24.2022 88,7 69 1,70 31 76,9 tomrs 3.24.2022 73,3 55 1,58 38 67,8
Cok şükür canm arti degiliz eksiliyoruz, haftaya daha da eksilirsinGünaydın canım çok güzel eksilme var
76.5 benim de. Aslında baya dikkat etmiştim daha fazla eksilme bekliyordum ama yine de iyi.adet dönemindeyim odemlerim de gidecektir
HarikayizEki Görüntüle 3038806
Her cuma sabah ac karna tartiliyoruz, grekirse fotolu bildirim yapiyoruz
Gunluk menu yazmak serbest isteyen yazabilir,
Hepimize bol başarılar,bol bol eksilmeler
OCAK baslangic tarihi Baslangic kilo hedef boy yas 6 OCAK 13 OCAK B Beybipattis 3.24.2022 88,7 69 1,70 31 76,9 tomrs 3.24.2022 73,3 55 1,58 38 67,8