Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet siz çok seviyorsunuz. Bende etliekmege dayanamıyorumGunduz komsukarla çiğköfte yogurduk yedim valla ,of cok seviyorum ya
Of oda cok güzel oluyorEvet siz çok seviyorsunuz. Bende etliekmege dayanamıyorum
B Beybipattis canm senin hedef kactiEki Görüntüle 3038806
Her cuma sabah ac karna tartiliyoruz, grekirse fotolu bildirim yapiyoruz
Gunluk menu yazmak serbest isteyen yazabilir,
Hepimize bol başarılar,bol bol eksilmeler
OCAK baslangic tarihi Baslangic kilo hedef boy yas 6 OCAK B Beybipattis 3.24.2022 88,7 1,70 31 76,9 tomrs 3.24.2022 73,3 55 1,58 38 67,8
69 yaz kız inşallah görmek nasip olurB Beybipattis canm senin hedef kacti
Tamamdir inşallah,dur sana birde bikini brakayim fistik gibi olacagiz kiz69 yaz kız inşallah görmek nasip olur
Ayy inşallah canım benimTamamdir inşallah,dur sana birde bikini brakayim fistik gibi olacagiz kiz
Oooo süper olmuş canım. Ben Konya'nın soğuğunda asla yuruyemiyorum ya çok kötüBuranin manzarasi daha güzelEki Görüntüle 3189123
Harikasın10 bin adım yürüdüm
Günaydın,aksam komsumlaydim sadece mesaj lari okuduyabildim, ben Konya'da yillar once birgun kaldim off cok soguktu tabiki ben sapsik adanadan gelmis bir8 olarak cok fazla kalin giyinmemistim aksamina yedimistim o soğuğu ay o zamanlar daha bekar genctimtim wy ay, havalar 8s8nsin sende vakit buldukca cikarsin musait olursan inşallah,Oooo süper olmuş canım. Ben Konya'nın soğuğunda asla yuruyemiyorum ya çok kötü
Teşekkürler canmHarikasın
Konya ya kışın gelen masum Maraşlı aynen acayip soğuk şimdi çıktım biraz yürümeye.Günaydın,aksam komsumlaydim sadece mesaj lari okuduyabildim, ben Konya'da yillar once birgun kaldim off cok soguktu tabiki ben sapsik adanadan gelmis bir8 olarak cok fazla kalin giyinmemistim aksamina yedimistim o soğuğu ay o zamanlar daha bekar genctimtim wy ay, havalar 8s8nsin sende vakit buldukca cikarsin musait olursan inşallah,
Oooo gunduzde mi soguk , dikkat et buz felan olmasin yollardaKonya ya kışın gelen masum Maraşlı aynen acayip soğuk şimdi çıktım biraz yürümeye.
Yok yok kar yağmadı buz yok kuru ayaz var. Yarım saat yürüdüm.Oooo gunduzde mi soguk , dikkat et buz felan olmasin yollarda
Cok güzel yürüyüş de yapilmis afiyet olsun canmYok yok kar yağmadı buz yok kuru ayaz var. Yarım saat yürüdüm.
Bugün sabah
Yulaf lapası yedim chia tohumu ve meyveli
Öğle yemeği
Ton Balıklı salata, ayran , 1 dilim tb