Altın kizlar zayıflıyor

Selam canm dunden beri giremedim benim küçük hasta olunca gecem gündüz karıştı

Sagop canm, gozun aydın,kolay gelsin ,ben kilo almisim 70 olmusum iyice biraktim kendimi
Bırakma kendini sakın bak. O kadar emek verdik canım. Benim diyetisyen ketojenik diyete soktu beni. Baktı ben kilo veremiyorum gluten karbonhidrat yok bol yağ sebze vs var

Bırakma kendini sakın bak. O kadar emek verdik canım. Benim diyetisyen ketojenik diyete soktu beni. Baktı ben kilo veremiyorum gluten karbonhidrat yok bol yağ sebze vs var
Sagol canm birakmicam bugun yürüyüş e baslicam birkacgun yurumedim hemen artti kilom, ketojenik ilk defa duydum

Bende de var bir anda saldim kendimi bol bol cerez, tarhana aksamlari kek misordi yürüyüşe de ara vermistim ,aldimmi kilo bi anda

Süpersin canim yürüyüş çok iyi ya benimde yürümem lazım
Teşekkürler canım,arti cikinca kendimi mecbur hissettim ,bende büyük kizimi aldim yanima yarim saat yürüttüm onunda boy ve yasina göre kulosu var baya tatilde yuruteyim dedim yoldas oldu,sen maşallah yurumedwn verebildin onemli olanda o verebiliyorsun cok güzel,pes etmiyoruz

Yürüyüşle daha kolay veriliyor diğer türlü baya baya az yemek gerekiyor. Çok iyi olmuş kızında yoldaş olmuş

Bende 77.1 malesef. Bu ara niye böyle olduk ya of
Ben bir anda bosladim cok misafim geldi dunde annemler vardi yes3n bir türlü yem3sen bir türlü, çocuklar tatilde her dakka acim açım birşeyler hazırlıyorum, pazartesi tam baslayalim egerki beklemeyelim dersen yarindan itibaren baslayalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…