Sagop canm, gozun aydın,kolay gelsin ,ben kilo almisimGeçmiş olsun canım benimde yoğun geçiyor. Kardeşim gurbetten geldi pek giremiyorum.
Bırakma kendini sakın bak. O kadar emek verdik canım. Benim diyetisyen ketojenik diyete soktu beni. Baktı ben kilo veremiyorumSagop canm, gozun aydın,kolay gelsin ,ben kilo almisim70 olmusum iyice biraktim kendimi
Sagol canm birakmicam bugun yürüyüş e baslicam birkacgun yurumedim hemen artti kilom, ketojenik ilk defa duydumBırakma kendini sakın bak. O kadar emek verdik canım. Benim diyetisyen ketojenik diyete soktu beni. Baktı ben kilo veremiyorumgluten karbonhidrat yok bol yağ sebze vs var
Teşekkürler canım,arti cikinca kendimi mecbur hissettim ,bende büyük kizimi aldim yanima yarim saat yürüttüm onunda boy ve yasina göre kulosu var baya tatilde yuruteyim dedim yoldas oldu,sen maşallah yurumedwn verebildin onemli olanda o verebiliyorsun cok güzel,pes etmiyoruzSüpersin canim yürüyüş çok iyi ya benimde yürümem lazım
Tabiki katılabilirsin hosgeldinBen de katılabilir miyim
HosbuldumTabiki katılabilirsin hosgeldin
Yürüyüşle daha kolay veriliyor diğer türlü baya baya az yemek gerekiyor. Çok iyi olmuş kızında yoldaş olmuşTeşekkürler canım,arti cikinca kendimi mecbur hissettim ,bende büyük kizimi aldim yanima yarim saat yürüttüm onunda boy ve yasina göre kulosu var baya tatilde yuruteyim dedim yoldas oldu,sen maşallah yurumedwn verebildin onemli olanda o verebiliyorsun cok güzel,pes etmiyoruz
Sağol canımYürüyüşle daha kolay veriliyor diğer türlü baya baya az yemek gerekiyor. Çok iyi olmuş kızında yoldaş olmuş
Ben bir anda bosladim cok misafim geldi dunde annemler vardi yes3n bir türlü yem3sen bir türlü, çocuklar tatilde her dakka acim açım birşeyler hazırlıyorum, pazartesi tam baslayalim egerki beklemeyelim dersen yarindan itibaren baslayalimBende 77.1 malesef. Bu ara niye böyle olduk ya of