Altın kizlar zayıflıyor

Yini yila mi girdik ,2023 yabanci gibi alisacagiz galiba, yillar ne çabuk geçiyor

Benim kilo proplemim ne zamanki hamile kaldim dogum sonrası basladi ,al ver al ver hic bitmeyen bir cile

2013 de kasim ayinda dogum yaptim 6 ayi bekledim verecegim de verecegim diye bir bucuk iki yil sonra 25 kilo gitti, tam bir cile vermesi o kadar zor ki
2017 tekrar dogum yaptim ,eylul de
20 kiloya yakin verdim hemen hemen aynı surecte
Yil 2020 eyluk dogum yaptim ve benim kilo verme cilem basladi hic bu g kadar zorlanmamistim cok agirdan veroyorum kilomu 76 ile basladim ve suan 68 kiloyum 8 kilo gitmis
2023 de inşallah sağlıcakla istedigim kiloya inerim hedefim 55

Günaydın canım. Yeni bir yılın ilk haftasına girdik. Mutlu huzurlu sağlıklı ve bol kilo vermeli geçsin inşallah.
Bende senin gibiyim 2014 Mayıs ta ilk dogumumu yaptım. Emzirme dönemi aldım sonra hemen verdim kiloyu.
2017 Aralık'ta ikinci doğumu yaptım. Onda da iyi vermiştim malesef pandemi oldu eve kapandıktan sonra pastalar börekler aldım kiloyu. Pek fazla veremeden 2021 Kasım da 3. Doğum ve yapıştı kilolar. Ama çok çok şükürler olsun 12 kg kadar verebildim. Daha da vereceğiz. Bu yol zorlu bir yol

Teşekkürler canm inşallah yeni yil saglikli kilo vermeli olur bizim icin ayni seyl3ri yasamisiz gibi

Yilbasi ve sonrasında cok yogundum misafir yemek dikkat edemedim, dun aksamdan beri iyi gidiyor diyet

Selam canım valla benimde öyle acayip yoğun geçiyor. Gelen giden çok. Hep kalorili şeyler. toparlayamadim

Selam canım valla benimde öyle acayip yoğun geçiyor. Gelen giden çok. Hep kalorili şeyler. toparlayamadim
Misafir olunca ister istem3z yiyorsun ayip olmasin diye, sen yunede dikkat et ,daha dikkatli olalim inşallah,yarin yeni bir baslangic bizim icin her zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…