Teşekkürler canm inşallah yeni yil saglikli kilo vermeli olur bizim icinGünaydın canım. Yeni bir yılın ilk haftasına girdik. Mutlu huzurlu sağlıklı ve bol kilo vermeli geçsin inşallah.
Bende senin gibiyim 2014 Mayıs ta ilk dogumumu yaptım. Emzirme dönemi aldım sonra hemen verdim kiloyu.
2017 Aralık'ta ikinci doğumu yaptım. Onda da iyi vermiştim malesef pandemi oldu eve kapandıktan sonra pastalar börekler aldım kiloyu. Pek fazla veremeden 2021 Kasım da 3. Doğum ve yapıştı kilolar. Ama çok çok şükürler olsun 12 kg kadar verebildim. Daha da vereceğiz. Bu yol zorlu bir yol
Misafir olunca ister istem3z yiyorsun ayip olmasin diye, sen yunede dikkat et ,daha dikkatli olalim inşallah,yarin yeni bir baslangic bizim icin her zamanSelam canım valla benimde öyle acayip yoğun geçiyor. Gelen giden çok. Hep kalorili şeyler. toparlayamadim
İnşallah canım benim.Misafir olunca ister istem3z yiyorsun ayip olmasin diye, sen yunede dikkat et ,daha dikkatli olalim inşallah,yarin yeni bir baslangic bizim icin her zaman
Teşekkürler canmHarikasın canım maşallah aynen devam.
Benim geçen hafta 77.0
Bugün 76.9
Bas basa kaldik canmEki Görüntüle 3038806
Her cuma sabah ac karna tartiliyoruz, grekirse fotolu bildirim yapiyoruz
Gunluk menu yazmak serbest isteyen yazabilir, Birbirimizin yediklerini kibarca yorumlayabiliriz
Gerekirse birbirimizi motive etmek destek olmak
Hepimize bol başarılar,bol bol eksilmeler
Tekrar mi duzenlesemEki Görüntüle 3038806
Her cuma sabah ac karna tartiliyoruz, grekirse fotolu bildirim yapiyoruz
Gunluk menu yazmak serbest isteyen yazabilir, Birbirimizin yediklerini kibarca yorumlayabiliriz
Gerekirse birbirimizi motive etmek destek olmak
Hepimize bol başarılar,bol bol eksilmeler
OCAk B Beybipattis tomrs