Altın kizlar zayıflıyor

Selam 💕💕 hayırlı güzel bir hafta olsun inşallah.
Hafta sonu yoğun geçti misafir ağırladım. Pek dikkat edemedim ama bugün yeniden dikkat etmeye başladım

Selam 💕💕 hayırlı güzel bir hafta olsun inşallah.
Hafta sonu yoğun geçti misafir ağırladım. Pek dikkat edemedim ama bugün yeniden dikkat etmeye başladım
Aleyküm selam,benimde ayni Perşembe ,pazar gunu misafirim vardi, pazar olan yatiliydi dikkat edemedim malesef 😔

Bugün sabah 2 yumurtayla yulaflı omlet
1 dilim peynir
5 zeytin
Rooibos çayı

Ara 2 küçük muz

Akşam 1 kase ezogelin çorbası
1tabak zeytinyağli pırasa yemeği
1 bardak ayran
2 dilim tb ekmek

Türk kahvesi

Yatmadan yeşilçay inşallah

Bende bugün yürüyüş yapmadim evde bölgesel çalışmayı düşünüyorum
Ben çocuklardan yapamıyorum evde eskisi gibi.onceden Leslie falan yapardım özlüyorum o günlerimi. Hiç kendime vaktim yok. Okuldan almaya giderken erken çıkıp yürüyüşü uzatıyorum sadece. Şükür buna da

Bugün yediklerim
Sabah 1 simit yedim.hastanedeydim.

Öğle 1 küçük kek
Rooibos çayı

Akşam
1 kase erişteli yeşil mercimek çorbası
1porsiyon hamsi
Bol salata
1bardak erik suyu
Biraz kaşarlı mantar

Türk kahvesi ve yeşil çay

Ben çocuklardan yapamıyorum evde eskisi gibi.onceden Leslie falan yapardım özlüyorum o günlerimi. Hiç kendime vaktim yok. Okuldan almaya giderken erken çıkıp yürüyüşü uzatıyorum sadece. Şükür buna da
Bende yapardim, iki aya yakin kolumda bir agri var ondan da yapamıyor,romatizma mi acaba diyorum,gecmeyince de tedirgin oluyorum, ben okula giderken yolu uzatamiyorum, bugun kucugu disari cikardim miz mizdi ama iyi geldi, birkacgun hastaydi dunde birden ateslendi 40 yaklasti atesi nasil bir hadtaliktirki hic atesi bu kadar yukselmemisti ,hasttaneye gittik heve yarisi dustu atesi , yediklerime de dikkat etmeye çalışıyorum aslinda ama nasil oluyorsa eksilmiyor ustune ekledim birazcik 😔

Bende yapardim, iki aya yakin kolumda bir agri var ondan da yapamıyor,romatizma mi acaba diyorum,gecmeyince de tedirgin oluyorum, ben okula giderken yolu uzatamiyorum, bugun kucugu disari cikardim miz mizdi ama iyi geldi, birkacgun hastaydi dunde birden ateslendi 40 yaklasti atesi nasil bir hadtaliktirki hic atesi bu kadar yukselmemisti ,hasttaneye gittik heve yarisi dustu atesi , yediklerime de dikkat etmeye çalışıyorum aslinda ama nasil oluyorsa eksilmiyor ustune ekledim birazcik 😔
Geçmiş olsun canım çocuklar malesef hep hastalar. Kar yağmadı hastalıklar arttı.
Toparlarsin sen. Çok zor hasta bebekle eve yetiş spor yap vs biliyorum yemeğe de dikkat edilmiyor. En azından kilo alma veremesen de.
Koluna da git doktora ihmal etme.Allah şifa versin

Geçmiş olsun canım çocuklar malesef hep hastalar. Kar yağmadı hastalıklar arttı.
Toparlarsin sen. Çok zor hasta bebekle eve yetiş spor yap vs biliyorum yemeğe de dikkat edilmiyor. En azından kilo alma veremesen de.
Koluna da git doktora ihmal etme.Allah şifa versin
Teşekkür ederim canm Allah razi olsun, nasil bir hastaliktir ates düşmüyor,canlari sagolsun dikkat etmeye çalışıyorum

Bugunku kahvaltım 10 11 arasi
Sucuklu yumurta,iki dilim ekmek,3 siyah zeytin
Kk peynir,bir tabak yoğurtlu karnıbahar

Bugün 7.500 adım attım.
Sabah çeyrek tost

Öğlen 1 tabak tavuklu sebze sote

Akşam ıspanak yemeği ve yoğurt yedim.
1 tane kurabiye yedim.
Suyumu bol içtim.iyi geceler ❤️

X