Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diline saglik canm , bi yapisti gitmiyor zorlamayin insanları ya hu ist3sek ilacla zayiflariz zati ,cok da saglikli bir sey olsaYaw bi git.. uyladın kaldın ya istemiyoruz. Biz sağlıklı zayıflamak istiyoruz. İlaçmis takviyeymis işimiz yok. Hadi naş
Afiyet olsun canm, hafta birgun kacamak yapmaliyiz zatenİyi geceler kızlar
Bugün ki menüm pek güzel olmadı. Ödül günü yerine sayıyorum. Sabah
2 dilim su böreği
3 zeytin
Çay
Ara Nescafe
Akşam yarım hamburger
2 dilim pizza
Kola
Biraz patates
Yarın diyete devam bugün böyle oldu
Aynen banada ozelden yazdi durduÖzelden yazıyor bana terbiyesiz diyor.kiz burdan yazsana niye özelden saydiriyosun ahahhahahhah. Zaten banlandin artık geçmiş olsun
Günaydın hepimize ugramisGünaydın herkese
Bana da özelden yazmış. Cevap vermedim. İlaç satmak istediğini anladım.
Afiyet olsun canm menu harika sporda. Cok iyi olmuş memleket neresiydi canm,ben Kahramanmaraş tayim henuz buzlanma ve soguk yok kis gelmediDün ki menüm
Oğlen: peynirli yumurta, domates, biraz zeytin ve bir poğaça
Ara: 2 parça çikolata
Akşam:
3 kasik pilav, 1 tabak sebze yemeği
Çok şükür dün 1.5 saat yürüyebildim. Eksi 10 lardaydi ama güneş biraz oldun ısıtıyordu
Ay çok şükür ya eski fotoğraflarima bakıyorum bayaa fark ettim ya. Daha da vereceğim hedef 60lara inmek inşallah devam pes etmek yok
Baya farkeder inşallah canmAy çok şükür ya eski fotoğraflarima bakıyorum bayaa fark ettim ya. Daha da vereceğim hedef 60lara inmek inşallah devam pes etmek yok
Almanya da yasıyorum. Aslen Sivas liyim. Soğuğa alışığım tabi ama şimdi Sivas ile buranın arasında 20 derece var nerdeyseAfiyet olsun canm menu harika sporda. Cok iyi olmuş memleket neresiydi canm,ben Kahramanmaraş tayim henuz buzlanma ve soguk yok kis gelmedi
Sağlam olması önemli. Yoksa geri alıyoruz zatenBenim normalde kilom 76 ydi, tam bir bucuk yil oldu, B Beybipattis ile mart ayinda baslamisiz,yani 73,3 kilo ,5 kilo vermisim, biraz yavas oldu ama eksildi cok şükür,dahada eksilecek inanıyorum
Maasallah darısı bize
InsallahAy çok şükür ya eski fotoğraflarima bakıyorum bayaa fark ettim ya. Daha da vereceğim hedef 60lara inmek inşallah devam pes etmek yok