Altın kizlar zayıflıyor

Bugün ki menümun devamı

Öğle Nescafe

Akşam 1 kase yoğurt çorbası
1 tabak patates yemeği
2dilim ekmek
2 kaşık pilav
2 kaşık tavuk sote
Bol salata
2 küçük çikolata

Sabah sade turk kahvesi ictim gözüm acildi,
Aralikli oruc benimde yapasim var, henuz kahvaltıya gecmedim

Iyi aksamlar. Maalesef kaç gündür buraya uğrayamıyorum. Oğlum hasta, ateş felan. Onunla uğraşıyorum. Yarın kilo bildirimi yaparım. Pek dikkat de edemedim maalesef bu süreçte. Insallah birkac güne iyilesir de, vakit bulurum gelmeye

Iyi aksamlar. Maalesef kaç gündür buraya uğrayamıyorum. Oğlum hasta, ateş felan. Onunla uğraşıyorum. Yarın kilo bildirimi yaparım. Pek dikkat de edemedim maalesef bu süreçte. Insallah birkac güne iyilesir de, vakit bulurum gelmeye
Çok geçmiş olsun canım aynen bende öyleyim.malesef çocuklara kosturmaktan ne yiyip ne içtiğimi bilemiyorum. Sanırım hiç veremedim

İyi akdamlar canm cok gecmis olsun rabbim sifa versin onceligimiz saglik oglun iyi olur inşallah

Bugünün menüsü
Erken saatlerde sade kahve anca acildi gozlerim
Sabah bir parça katmer

Ogle sonrası Komsum geldi sade kahve, yine cerezler yendi badem fıstık incir bir tane,

Aksam yem2gi 6 da
Bir tabak mantar sulusu, bol salata,2yk bulgur pilavi 2 yk kuru fasulye

Malesef artı çıktım. Böyle tahmin ediyordum zaten

Eklentiler

• IMG_20221223_104126.jpg
    IMG_20221223_104126.jpg
    63,4 KB · Görüntüleme: 23
Selam kizlar bugunku Menüm,
Tatli , köfte,borek üçlemesi ne kadar yedim hesaplayamadim misafirlerleyken bisey anlamadim caya kalk felan ne yedigini anlayamiyorsun, bolca da salata 😊

X