Oh oh harika,Şuan aç yatıyorum. Sabaha kadar yağların yanması dileğiyle iyi geceler
Maaşallah. Bende normalde çok yürürdüm ama o kadar soğuk ki, yerler buz. Yuruyemiyorum. Evde Leslie yapmaya çalışacağımBugunde yürüyüşümü 5amamladim 8,5bin adim
Afiyet olsun. Ben de bugün kendimi zor tutuyorum. Çok iştahım var ama yarın tartılacağım için kendimi tutmaya çalışıyorum. Bakalim yapabilecek miyim?Bende menümü yazayim
sabah erken saate 3 sıkım çiğköfte
Oglen kahvaltı
Bol salata,iki dilim ekmek, sebze sote, bir haşlanmış yumurta, kk peynir ve yeşil zeytin
Ogleden sonra sade kahve, bir incir ceviz, bir elme, bir mandalina
Aksam 6 da karin dolmasi bir tane
Aksam 10 da biriki parca pacalik karin
Sagol canm, kendimizi tutmak hem kolay hem cok zor ,bende zorlananlardanim ,yarin tarti gunu bende sabırsızlanıyorum cunku gercekten yediklerime dikkat ediyorum, kahvaltı bol salatayla geçiyor, bakalim yarin ola hayrola,arada haftada birgun odul ver kendine ben genelde cerez ve tarhanayla ödüllendiriyorum kendimiAfiyet olsun. Ben de bugün kendimi zor tutuyorum. Çok iştahım var ama yarın tartılacağım için kendimi tutmaya çalışıyorum. Bakalim yapabilecek miyim?
Teşekkürler henuz buz yok,dun yagmur vardi yinede ciktim, kendimi zorluyorumMaaşallah. Bende normalde çok yürürdüm ama o kadar soğuk ki, yerler buz. Yuruyemiyorum. Evde Leslie yapmaya çalışacağım
Teşekkürler henuz buz yok,dun yagmur vardi yinede ciktim, kendimi zorluyorum ,leslie de cok iyi geliyorMaaşallah. Bende normalde çok yürürdüm ama o kadar soğuk ki, yerler buz. Yuruyemiyorum. Evde Leslie yapmaya çalışacağım
Evet, zorlamak gerek biraz. Ben kış mevsimini hiç sevmem. Sabah kalkıp da her yeri kar görünce, depresyona giresim geliyor. Ama zorlyacagim kendimi biraz dahaTeşekkürler henuz buz yok,dun yagmur vardi yinede ciktim, kendimi zorluyorum ,leslie de cok iyi geliyor
Kisin kilo vermek cok zor oluyor,vucut da cok direniyor,sanki depoluyor, kacgundur yürüyüş yapıyorum dikkat ediyorum gıdım gıdım eksiliyor,ama olsun azar azarda olsa gidecek fazla kilolarEvet, zorlamak gerek biraz. Ben kış mevsimini hiç sevmem. Sabah kalkıp da her yeri kar görünce, depresyona giresim geliyor. Ama zorlyacagim kendimi biraz daha
Afiyet olsun canm menu guzel,of kuruyemis ben cok seviyorum,artik azalttim haftada bir yada ikiİyi geceler kızlar bugün ki menüm
Sabah 2 dilim tb ekmekle tost
Çay
Ara Nescafe
Akşam 1 tabak ıspanak yemeği
1 kase yoğurt üstüne bol pul biber
2 dilim tb ekmek
Akşam çayın yanında bir avuç kuruyemiş yedim
Yatmadan yeşil çay içtim. Suyumu 3 litreye tamamladim. Spor 20 dk yürüyüş.
Afiyet olsun canm menu guzel,of kuruyemis ben cok seviyorum,artik azalttim haftada biİyi geceler kızlar bugün ki menüm
Çay
Ara Nescafe
2 dilim tb ekmek
İyi geceler canm, hosgeldin tabiki katılabilirsinİyi geceler kızlar bende aranıza katılmak istiyorum
İsim;masal
Kullanıcı adı :ayla999
Medeni hal : evli
Çocuk :0
Meslek: sosyal hizmet uzmanı
Kilo bildirimini sabah yaparım
Gercekten, eşler evde iken düzen bozuluyorDun ve bugun yesil cayimi icemedim, esim yillik iznini almisti duzenim cok degisti mutfak yatak odasinda geciyor zaman
Afiyet olsun. Kuruyemiş kavrulmamış ise, miktarı az olunca, önerenler var. Sağlıklı yağ ile yağ yakılır diyorlar. Deneyerek öğreneceğiz bakalım.İyi geceler kızlar bugün ki menüm
Çay
Ara Nescafe
2 dilim tb ekmek
Hosgeldin canım. Umarım istediğimiz kiloya, hep beraber inip, hep o kiloda kalirizİyi geceler kızlar bende aranıza katılmak istiyorum
İsim;masal
Kullanıcı adı :ayla999
Medeni hal : evli
Çocuk :0
Meslek: sosyal hizmet uzmanı
Kilo bildirimini sabah yaparım
GünaydınGünaydın herkese... dün ki menüm
Sabah: 1yumurtadan 1 kase menemen,yarım dilim ekmek, biraz peynir
Aksam: 3 köfte, bolca yesil salata