- 3 Nisan 2017
- 2.445
- 5.098
Yine iyi kız 5 kilo. Versin keşke benimkinin pantolonları daraldı sen iyi yikamiyorsun çekiyor diyor hep bı bahane5 kilo kadar verir birakir kendini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yine iyi kız 5 kilo. Versin keşke benimkinin pantolonları daraldı sen iyi yikamiyorsun çekiyor diyor hep bı bahane5 kilo kadar verir birakir kendini
Çok güldüm yaYine iyi kız 5 kilo. Versin keşke benimkinin pantolonları daraldı sen iyi yikamiyorsun çekiyor diyor hep bı bahane
Hadi bakalım inşallah verir.Biz8mkinin hedefi 10 kilo ymus bakalim kacgun devam 3decwk
İnşallah zamanla eksilecek ben halen bu kilomda memnun değilimSelam canım benimde aynı çıktı
Merhaba canım,sen ne zaman istersen gel her zaman bwklerim, biraz kafa dinle arayida cok uzatma olur mu rakibemMerhaba kızlar modum çok düşük aynı kilolarda gidip geliyorum veriyorum seviniyorum sonra yine alıyorum bu yüzden kendimi toparlayınca gelecegim insallah
Çok uzun sürmeyecek yakında tekrar geleceğim aranıza rakibem bol eksiler diliyorum hepinize tekrar görüşmek üzere sevgilerMerhaba canım,sen ne zaman istersen gel her zaman bwklerim, biraz kafa dinle arayida cok uzatma olur mu rakibem
Teşekkürler canm bekliyorum bende bundan sonrasi icin zimba gibi olacagim inşallah hersey daha farkli olacak gelsin eksiler beklicem seni rakibemmmmÇok uzun sürmeyecek yakında tekrar geleceğim aranıza rakibem bol eksiler diliyorum hepinize tekrar görüşmek üzere sevgiler