Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yalniz gunde iki fincan yesil cay tuketilebilecegini bilmiyordum
Duzenledim son hali B Beybipattis harikasin canm 10 kilo kadar vermissinEki Görüntüle 3038806
# cuma kilo bildirim günü
# pazartesi kilo kontrol bildirim günü
# her akşam menü ve su bildirimi
# Spor bildirimi
HEP BERABER ZAYİFLAYALİM
ALTIN KİZLAR KATİLİM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim :
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı :
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :
TABLOMUZ
���
���
�
�
EKİM eksilen kilo Katilim yas boy baslangic kilo hedef 7 ekim 14 ekim 21 ekim 28 ekim B Beybipattis 24.3.2022 31 1,70 88,7 75 79,8 79 78,3 @hiddet paradise 6.5.2022 33 1,60 71,4 60 67,6 67,8 68,6 tomrs 24.3.2022 38 1,58 73,3 54 69,7 69,1 693 69,7 KASIM 5 kasim 11 kasim B Beybipattis 78,1 77,9 10,8 @hiddet paradise 68,2 67,4 4l tomrs 69,7 69,4 3,9
Sabah aç karna bir bardak suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi ekleyip içiyoruzSirkeli suyu nasil tuketiryoruz B Beybipattis
Aynen. Çok şükür canım baya verdim inşallah daha da vereceğimDuzenledim son hali B Beybipattis harikasin canm 10 kilo kadar vermissin
Tamm canm teşekkür 3 gundur içiyorum ama olculu degil goz karari ekliyordum ölçülü iceeim artikSabah aç karna bir bardak suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi ekleyip içiyoruz
İnşallah yilmak yok bu yoldaAynen. Çok şükür canım baya verdim inşallah daha da vereceğim
A selam canm iyi gidiyor arafa atistirmalik larim olmasa daha iyi olacak, spora vakit ayiramiyorum ,bende regl donemondeyim siskinlik oluyorSelam canım nasıl gidiyor diyet. Benim şişkinlik vardı regl oldum inşallah odemlerim gider. Dikkat etmeme rağmen karnım şiş gibi. Dönemsel sanırım.
Bende eskisi gibi spor yapamıyorum malesef. Boğazdan kismazsam kesinlikle verememA selam canm iyi gidiyor arafa atistirmalik larim olmasa daha iyi olacak, spora vakit ayiramiyorum ,bende regl donemondeyim siskinlik oluyor
Bende ayniyimBende eskisi gibi spor yapamıyorum malesef. Boğazdan kismazsam kesinlikle veremem