Altın kizlar zayıflıyor

Evet çok fazlam yok ama eski halime dönmek istiyorum onun heves ve isteği var , çok uzun zaman oldu bekarkenki kilomu kaybedeli , 3 senenin üzerinde . Zorrrr
Sen yaparsın ben o azmi sende gördüm. Çok zorlandığında biraz sal kilonu koru ama sonra tekrar sıkı detoks tarzı diyete girsen vücut şaşırır verirsin inşallah

Aksam yedim atistirmalik bende birkacgundur duygusal aclik varlik atlatamadim,kizlar hepnizden özür diliyorum kendimden de yarin tartilmayi düşünüyorum musade olursa
Tamam canım nasıl istersen öyle olsun. Sıkıntı yok sen iyi ol yeter ki nasılsa gider kilolar.

Tamam canım nasıl istersen öyle olsun. Sıkıntı yok sen iyi ol yeter ki nasılsa gider kilolar.
Sagol canm inşallah giderlerbugunlerde biraz kendimi kaybettim duygusal aclik galiba benimkisi birde oglum halen emiyor cok fazla ister oldu bende su icmeyi unutuyorum bakmisim birseyler atistirmakla buluyorum kendimi

Menumu ekleyeyim
Sabah erken saatlerde
Bir dilim armut,bir dilim elma, bir ceviz ve bir kuru incir
10 bucuk kahvaltı
Bur tabak zeytin salatası,2 haşlanmış yumurta,ceyrek yufka ekmek,kk peynir ,cemen

Regl düzensizliği ile ilgili bir ilaç kullanıyorum aşırı ödem yapıyor.demir eksikliği de var bu da kilo vermemi oldukça engelliyor.
Odem atici caylardan ve yiyeceklerden yararlanalaim inşallah uygunsa vucuduna, yediklerine dikkat etmeye calisirdan basaracaginiza inanıyorum,bende birkacgundur duygusal aclik vardi bugun silkelenip kendime gelecegim inşallah, bismillah diyelim bugun baslayalim

bol su ve ödem atıcı çaylar içmeliyim haklısınız.bugün sizinle birlikte harika bir başlangıç yapmak istiyorum.yarım kilo ver 800 geri al çok yorucu oluyor.motivasyonum düşüyor

bol su ve ödem atıcı çaylar içmeliyim haklısınız.bugün sizinle birlikte harika bir başlangıç yapmak istiyorum.yarım kilo ver 800 geri al çok yorucu oluyor.motivasyonum düşüyor
Teşekkürler baslayalim, ben ogleden sonralari kendimi tutamıyorum bugun hafif seylerle atlatmayi düşünüyorum, bende yesil cayimi iceyim, beraber verecegiz inşallah kilolari

Kizlar bakalim bu haftanin yildizi kim olacak

ara öğün şekersiz türk kahvesi bir küçük elma
Akşam 18.00 da bir kase kabak çorbası ve pırasa bir dilim ekmek
su 2.5 lt ve 6000 adım yürüyüş.yağmura yakalandım yoksa 10.000 e tamamlamak istiyordum

Harikasin

Menumu ekleyeyim
Sabah erken saatlerde
Bir dilim armut,bir dilim elma, bir ceviz ve bir kuru incir
10 bucuk kahvaltı
Bur tabak zeytin salatası,2 haşlanmış yumurta,ceyrek yufka ekmek,kk peynir ,cemen
Menumun devami

Ogleden sonra
Cennet hurmasi,bir tane mandalina.

4 gibi
Bur kase yayla çorbası

7 bucuk
Yarim doner, bir tabak salata
Su icmeyi ge.elde unutuyorum,yarin sayacagim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…