Altın kizlar zayıflıyor

Selam kızlar bugunun menusu
Kahvaltı 9 bucuk
Çökelek kavurma bir tabak, salatalik, kapya biber közleme 4 tane, yeşil zeytin 8 adet, yarim yufka

Ara , 15 e yakin badem, Bir hurma ,bir elma, az once sade kahve ictim
Dunun devami , cennet hurmasi yedim yineiki tane
Aksam yemegi
3yk pirinc pilavı, bir tabak tavuklu sebze yemegi,birkac tursu ,yesil biber, bir kase mercimek çorbası,2bardak ayran,

Dunun devami , cennet hurmasi yedim yineiki tane
Aksam yemegi
3yk pirinc pilavı, bir tabak tavuklu sebze yemegi,birkac tursu ,yesil biber, bir kase mercimek çorbası,2bardak ayran,
Afiyet olsun canım cennet hurması çok faydalı olsun çerez yemenden iyidir

Sabah
1 tb ekmek
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
3 zeytin
Yarım kk peynir

Öğle
Menemen ve 3 tb ekmek.(ekmeği abarttım biraz )
1 bardak şalgam suyu

Ara Nescafe

Sabah
1 tb ekmek
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
3 zeytin
Yarım kk peynir

Öğle
Menemen ve 3 tb ekmek.(ekmeği abarttım biraz )
1 bardak şalgam suyu

Ara Nescafe
İkindi 10 fındık
2 grissini

Akşam yemeği etli nohut 3 kaşık pilav
Biraz sarı üzüm

İnşallah Yeşilçay la kapanış

Kızlar kendimi son bi gazla fazla zorladım galiba erkenden bıkkınlık geldi bana son tartıldığımda 55dim. 58le hamile kalmıştım , bu vermeye çalıştıklarım 2 3 yıllık kilo .şimdilik 3 kilo eksildim bi süre bu kiloda sabit kalmaya mı çalışsam en azından 1 hafta filan herşeyden canım istiyor şaka gibi .

Canım senin zaten çok fazlan yok ki o kadar kasmana gerek yok. Her gece yatmadan düzenli yeşil çay iç.suyu bol iç. Karbonhidrat abartma bence yeterli senin için

Bugün sabah biraz yufka ekmek yedim.arasina peynir koyup kizartmistim. Valla çok iyi geldi

Öğle bir tabak nohut yemeği

Ara latte içtim.

Akşam yemeği karnabahar kızartması
Biraz da patates kızartması
Bol yoğurt

Mens donemim yakın tatlı isteğimvar acayip

ALTIN KİZLAR KATİLİM FORMU

Kullanıcı Adı :tgdg
İsim :
Mesleginiz:Ev hanımı
Yaşınız :47
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:Trabzon
Boyunuz :155
Kilonuz:79
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz uygusal açlık
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? aha mutlu ,özgüvenli ve sağlıklı olmak için

Regl düzensizliği ile ilgili bir ilaç kullanıyorum aşırı ödem yapıyor.demir eksikliği de var bu da kilo vermemi oldukça engelliyor.

Hoşgeldin :)

Yulaflı tatlılar kurtarıcı bu dönemde gerçekten

Canım senin zaten çok fazlan yok ki o kadar kasmana gerek yok. Her gece yatmadan düzenli yeşil çay iç.suyu bol iç. Karbonhidrat abartma bence yeterli senin için
Evet çok fazlam yok ama eski halime dönmek istiyorum onun heves ve isteği var , çok uzun zaman oldu bekarkenki kilomu kaybedeli , 3 senenin üzerinde . Zorrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…