Altın kizlar zayıflıyor

Selam bugunlerde yogunum annemler bende pazartesi den sonra rahat olurum

Geçen hafta 67.6 bu hafta aynı 67.6 tartılmıstım ekmeyi unutmuşum kızlar

Eklentiler

• 20220916_091119.jpg
    42,7 KB · Görüntüleme: 36
Misafirlerim gitti inşallah yürüyüş ve spora basliyacam

Kahvaltım
Sabah bir ciltim üzüm
9 bucukpatlican sogurmesi kavurmasi,4 yk , kk peynir,ince yufka ekmek, bol yesil biber,

Kahvaltım
Sabah bir ciltim üzüm
9 bucukpatlican sogurmesi kavurmasi,4 yk , kk peynir,ince yufka ekmek, bol yesil biber,
Devam iii
Ogleden sonra komsularim geldi
Tarhana, abur cubur saglikli olanlardan tabiki kuru incir gibi badem gibi, bir salkim üzüm

Aksam kahvaltı yapıldı
Bir adet icli köfte,
Sucuklu yumurta 3 lokma bir zeytin ceyrek dilim ekmek
Suyumu az içiyorum galiba yarindan itibaren sayacagim

Kendime gelmek istiyorum cok bosveririr oldum canlar

Kendime gelmek istiyorum cok bosveririr oldum canlar
Günaydın boşvermek yok canım. Karbonhidrati kesmen lazım. Ben ekmeği pasta böreği hamur işini bıraktım hergun tam buğday yiyorum sabah akşam 2 ser dilim verdi diyetisyen. Arada ufak kacamaklarim oluyor ama eski halime bakınca çok iyiyim diyorum. 8 kilo falan verdim az az da olsa devamı geliyor.sende öyle az az da olsa veriliyor. Yılmak yok

Günaydın canm. Aslinda ekmek cok yok karbonhidrat da cok olmuyor ama tarhana ve cerez cok tüketiyirum ondan sanirim bi agzimi tutamıyorum,zdaha dikkatli olmaya calisacagim kendime dunden beri soz verdi

Aynen atıştırmalık çerezler baya kalori. Bana 8findik yada badem ara öğünde verdi.yaninda bitki çayı. Kilom 80 inşallah 7li rakamları görürüm artık

Eklentiler

• IMG_20220922_093701.jpg
    62,5 KB · Görüntüleme: 30
Kahvaltım
Üzüm, bir dilim karpuz, kucuklerden kelek ,

Patates,yumurta ,kasar karisimi pizza dilimi kadar

Ara 12 cig badem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…