Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
mobil bankacılık hesabınızdan minimum 1 gr altın alabilirsiniz, gün içinde alış satış fiyatlarını kontrol ederek dilediğinizde satabilirsiniz. Ama yatırım yapacaksanız o parayı unutun o yüzden sizi zorlamayacak miktarda altın satın alın. İhtiyacınız olduğunda hemen bozdurup kullanmayın yanii. Benim bankam garanti, uygulamasınıb kullanımı çok kolay zaten zamanla baka baka işin uzmanı olurusnuz :)
ben bir katılım bankasının altın hesabını ve döviz hesabını 2015 den beri kullanıyorum. kaç tl m varsa o kadarlık altın alabiliyorum. eskiden kalan paramdan altın alırdım şimdi ise önce altınımı alıyorum kalanını harcıyorum :)
bu arada hesap açtırmak için internet üzerinden başvurmuştum, kartım kurye ile geldi. hiç banka şubesine dahi gitmedim.
ben bir katılım bankasının altın hesabını ve döviz hesabını 2015 den beri kullanıyorum. kaç tl m varsa o kadarlık altın alabiliyorum. eskiden kalan paramdan altın alırdım şimdi ise önce altınımı alıyorum kalanını harcıyorum :)
bu arada hesap açtırmak için internet üzerinden başvurmuştum, kartım kurye ile geldi. hiç banka şubesine dahi gitmedim.