• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Altın çilek meyvesini kullanan var mı?

bu altın çileği almayı çok düşünenlerden biride benim:26: ama zaten günlük düzenli yer ve 60 dk yürüyüşünüzü yaparsanız onların vadettiği kiloyu normaldede verebilirsiniz. ben şuan 1400 kalorilik diyet yapıyorum diyetisyen eşliğinde tabi. ve 1 ayda 5,5 kilo verdim:52:... meyvesini alıp bahçemize diktik altın çileğin büyüdüğünde tazesini yeriz vitamin olarak faydası olur. yeterki zayıflamak isteyelim ve kesin karar verelim haksızmıyım dimi ama:27::71:

Merhaba.

Lütfen paylaşım yapmadan önce,diğer sayfaları da okuyunuz..Çünkü yer yer sildiğimiz mesajları da görmüş olursunuz..
Forum da Zayıflatma Hapları hakkın da paylaşım yapılması yasaktır..Gerek konu,gerek mesaj,gerekse özel mesajlardan..:50:

Bu konu başlığı ''Altınçilek Meyvesi''dir.Hapı,kapsülü gibi paylaşımlar olmasın lütfen..

Bu yönlü mesajlar tarafımdan silinmiştir ve tekrar yazılmaması konusunda hatırlatma yapmak istiyorum..

Saygılar..:34:

Dün kilosu 80 tl den 200 gr aldım
Kızım sabahları 7-8 tane yiyecek üstüne 1 bardak su içecek
Yarım saat sonrada kahvaltısını yapacak
Diet yapmaya çalışıyor zaten
İştahını frenler umuduyla kullanmaya başladı
Sonuçları ilerleyen günlerde paylaşırım

nasıl işe yaradı mı çayı bi daha uğramamışsın

merhaba arkadaşlar daha önce yazmıştım ama sonra uğrayamadım açıkçası 1 ay kullanmak istedim .. belki yarar diye püfff çıktı .. hiç bir işe yaramadı ne iştah kesiyor ne bi zayıflamaya dair tek bişey .. diyecekseniz eğer ama yediklerine dikkat ettinmi tek başına yaramaz diye .. onuda yaptım yediklerime çok dikkat ettim üstelik sporda yaptım altın çilek hiç bir işe yaramıyorüstelik çok acıktırıyor ... ne çayı ne meyvesi ne hapı tamamen palavra denedim gördüm.. alırsanız kendi tercihiniz denemek isterseniz deneyin ama sonuç hüsran olacak olan paralara olacak

geçen sene kullandım kg sorunum olmadığı halde denemiştim
Onunda 2 türü var kızlar Tatlı ve ekşi olan diye

Ekşi olan sarımtrak açık kahveye yakın zaten kolestrolde cok etkılı de bazıları her nekadar etkılı oldu 10 kg verdım bır avuc ye bır bardak su iç hiç açlık falan hissetmezsin desede ben acıkıyordum :)

Yalnız c vitamini yönünden zenginmiş ben o yüzden kullanmıştımbide karın gibi kolay yağlanan yerler için:)ama pek etkili oldu diyemem

Arkadaşım diyestisyene gidiyor denemek isteyen varsa tarçın çayını denesin aktardan alıp hızlı yağ yaktıryormuş ve metabolizmayı hızlı çalıştırıyormuş.

Kızım kullandı çarpıntı ve sinir yaptı
Ben deneyim dedeim
8-10 tane yiyip üstüne bi bardak su içtim
yarımsaat sonra iştahla yemeğimi yedim
(10 gün önce çünkü şimdi dukan yapıyorum)
SONUÇ:
1-İştah kesmedi
2-Acayip bi çarpıntı yaptı
3-Beynimin karıncalandığını hissettim
4-Yok yere panik,korku ve sinir yaşadım
5-Düzelmem ertesi günü buldu

Diyeceğim o ki; UZAK DURUN:58:

valla ben kurutulmuşun sarısından bilmeden aldım çooook ekşi tazesi daha güzeldi.Ara öğünde 10 gr light altçlk sütle beraber tüketiyorum 2 gün oldu sonuçları yazarım:68:

ben de bugun ilk defa altin cilek meyvesinden (taze) aldim sabah ac karnina 2 adet yeyip bol su icecegim bakalim paylasirim gelismeleri insallah

bağırsaklarım az çalışıyor ve 45 derece sıcaklıkta üşüme gibi (ağız içi, koltuk altı sıcaklık ölçümlerinde doktorlar hayrete düşüyor vücut sıcaklığım 35 derece çünkü), yaz günü bile ellerim morarıyor (kansızlıkta yok). bu 1600 - 1800 kalorilik diyetler kadar beslenmeme rağmen 20 kg. fazlam var. polikistik over hastası olduğumdan kilo vermem mecburi metabolizmamı hızlandırsa yeter. denemek istiyorum sizinle paylaşırım sonucu. ama ancak haftaya başlayabilirim.:26:

Back
X