• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Altın çilek meyvesini kullanan var mı?

ya arkadaşlar çoğu kişi kilo verdiğini yazıyor siz altın çilek kilo verdiriyor diye boğazınızıda kısmadıysanız tabiki bir işe yaramaz diye düşünüyorum ben kilo verenler nasıl veriyor o zaman

zaten bu tür bitkilerin özelliği iştahı kesmesi başka bi fonksiyonu yok zayıflamayla ilgili.

evet 70 liraya aldı dediğim kuru altın çilek.
Aynı kuru üzümün irisi gibi birşeydi, tadı hafif ekşi ama çok hoşuma gitti bir tane tadına baktım:1:
Yaşını senden duydum ilk. Hiç görmedim nasıl bişey ki acep:32:

* Altın Çilek, Kilo vermeye, zayıflamaya yardımcıdır.
* Kuvvetli bir yağ yakıcı olduğundan ötürü özellikle göbek basen bölgesine yerleşmiş yağları eritmede etkilidir.
* Sindirim sistemindeki parazitleri yok etmeye yardımcıdır.
* Dünyanın en zengin lif oranına sahip meyvesidir. (Ne kadar lif, o kadar zayıflama)
* C vitamini oranı yüksektir.
* Antioksidan ihtiva eder.
* Aynı zamanda Altın Çilek kanı arındırır.
* Altın Çilek, Görme sinirlerini yapılandırır.
* Altın Çileğin Prostat ve boğaz ağrıları tedavilerinde olumlu etkileri vardır.

alıntıdır...

Sosyetenin zayıflama sırrı olarak gündeme gelen Altın Çilek dünyanın lif oranı en yüksek meyvesidir. En yakın rakibinden 3,5 kat daha fazla lif içeren yapısı onu dünya zayıflama sektörünün gözdesi yapmıştır. Bu lifli özelliği sayesinde net bir tokluk hissi sağlamakla birlikte en önemli özelliği vücuttan su kaybetmeden, kasları değil yağları hedef alarak kısa zamanda yüksek ve sürekli kilo kaybı sağlamasıdır.
alıntıdır...

Gerçek Termojenik Yağ Yakımı : Geldik, Altın Çileğ’i bu kadar meşhur eden, pek çok ünlünün kullanmasının asıl sebebine; Altın çilek vücuda girdikten yaklaşık 55-70 dk sonra vücutta thermogenesis sürecini aktive etmeye başlar. Vücudunuzu, ısıya ihtiyacı olduğu konusunda bir nevi kandırarak başlayan bu sürecin devamında, metabolizma harekete geçer ve vücudu ısıtmak içingizli bir yağ yakımı başlar. Altın çilek kullanımında meydana gelen terlemenin tek sebebi budur. Altın çileği diğerlerinden ayırt eden en önemli özelliklerinden birisi de, bu süreci 24 saate yayabilen tek bitki olması sayesinde, anlık yoğun terlemenin yaşanmamasıdır. Bu sayede sosyal yaşamınızda aşırı terlemenin sebep olacağı olumsuzluklardan kurtulursunuz. Altın çilek meyve olarak yenilecekse sabah aç karnına 2 adet meyve yenip üzerine bol ılık su içilmesi gerekiyor..alıntıdır.

merhaba arkadaşlar ben 2gündür kullanıyorum altın çileği.benim bağırsaklarım çimento dökülmüşgibidir ama bu bitki tuvalete çıkardı.hamilelikte kullanmanım bir zararı olmaz heralde

arkadaşlar aktarda satılıyordu kurusu meyvesi tableti ve form çayı ben meyvesini alcaktım ama aktardaki adam bana dedi zayıflamak için istiyorsan işe yaramaz tam tersi iştahını açar sadece bağırsakları çalıştırır diye.. çayını al dedi çayı işini görür dedi .. şöyle ikna oldum meyvesinin kilosu 70 tl iken hapı bilmem kaç lirayken onları değilde içlerinde en ucuz olanını söyledi bana hani adam tanıdıktı bide faydasını görmemi istedi ondan çayını tavsiye etti bugün ilk içişimdi aç karnına içiyorsun bi bardak içtim sabah 8de içtim saat 4 oldu hala canım bişey istemiyor hala kahvaltı yapmadım bu doğru bir şey demiyorum sadece iştah kesici özelliğinin çok yoğun olduğunu söylemeye çalışıyorum .. içtiğimden beri idrar çıkışı fazlalaştı terlemem çok yoğunlaştı .. çaylar poşet çay hepsi bitince yine yazarım haftalıkta etkilerini size yazarım .. şimdilik ne desem boş ama ben inanıyorum bunun sayesinde 5 kilo fazlam var o gidecek :)

merhaba kızlar ...ben de bugün altın çilek form çayını aldım...Balıkesir de bi aktardan aldım XXXXXXXXXXXXX ..Bu markayı kullanan var mı aranızda?Orjinal değil sanırım kullanmaya korkuyorum ...:(

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba arkadaşlar ben 2gündür kullanıyorum altın çileği.benim bağırsaklarım çimento dökülmüşgibidir ama bu bitki tuvalete çıkardı.hamilelikte kullanmanım bir zararı olmaz heralde

canım sakın kullanma sen hamilelikte yasak allah korusun bebeğin yeniyse zarar verirsin

arkadaşlar aktarda satılıyordu kurusu meyvesi tableti ve form çayı ben meyvesini alcaktım ama aktardaki adam bana dedi zayıflamak için istiyorsan işe yaramaz tam tersi iştahını açar sadece bağırsakları çalıştırır diye.. çayını al dedi çayı işini görür dedi .. şöyle ikna oldum meyvesinin kilosu 70 tl iken hapı bilmem kaç lirayken onları değilde içlerinde en ucuz olanını söyledi bana hani adam tanıdıktı bide faydasını görmemi istedi ondan çayını tavsiye etti bugün ilk içişimdi aç karnına içiyorsun bi bardak içtim sabah 8de içtim saat 4 oldu hala canım bişey istemiyor hala kahvaltı yapmadım bu doğru bir şey demiyorum sadece iştah kesici özelliğinin çok yoğun olduğunu söylemeye çalışıyorum .. içtiğimden beri idrar çıkışı fazlalaştı terlemem çok yoğunlaştı .. çaylar poşet çay hepsi bitince yine yazarım haftalıkta etkilerini size yazarım .. şimdilik ne desem boş ama ben inanıyorum bunun sayesinde 5 kilo fazlam var o gidecek :)

nasıl işe yaradı mı çayı bi daha uğramamışsın

prof ibrahim saraçoğlu altın çileğin zayıflamaya hiçbir faydası olmadığını açıkladı.ben saraçoğluna güveniyorum.ama yabanmersinin yağ yaktığını gürkan kubilay söyledi doktor programında ben ona başladım.

arkadaşlar bayadır bu meyveyi araştırıyorum.gerek internetten gerek aktarlardan.çeşitli yerlere sordum.istanbuldayım ve meyyvenin kilosu 70-80 civarında.internet üzerinden indirimli sipariş vermek üzereydim ki,son gttiğim aktarda aynı şeyi söyleyince vazgeçtm.3 çeşit kapsül var abla dedi.40tl-50 tl-65 tl.hepsinin içinde meyve oranı farklı dedi.uygun almak istiorum dersenz daha uzun sürede zayıflarsınız.çabuk dersenz bunu öneririm diyerek karton kırmızı kutu içinde bi kapsül gösterdi.diğerlerinide gösterdi.aynı internetten gördüklerim.ve garanti veriorum bunu alıpda şikayete gelen hç olmadı dedi.bi abla vardı 110 kilo,günde tek sefer kullanmış 2 ayda 13 kilo vermş.vesaire vesaire.yarından itibaren başlıcam.gelişmeleri yazarım.çok şişmam değilim ama bi senede 10 kilo aldım.almaya da devam ediyorum.boyum 1.67 kilom 60.hedefim 49.gelişmeleri paylaşıcam.daha önce biçok şey kullanıp yarım bıraktm çnkü sağlığıma zarar verdi.ama buna güveniyorum.hadi hepimize hayırlı olsun :)))) :79:

Back
X