- Konu Sahibi kuxsxadalxix
bende kullanıyorum. Kilosu 50 TL. 5 Liralık aldım denemek için. Beğendim. Tadı güzel. En yüksek lif altın çilekteymiş.
ben 90 diye duymuştum kilıosunu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende kullanıyorum. Kilosu 50 TL. 5 Liralık aldım denemek için. Beğendim. Tadı güzel. En yüksek lif altın çilekteymiş.
ya arkadaşlar çoğu kişi kilo verdiğini yazıyor siz altın çilek kilo verdiriyor diye boğazınızıda kısmadıysanız tabiki bir işe yaramaz diye düşünüyorum ben kilo verenler nasıl veriyor o zaman
merhaba arkadaşlar ben 2gündür kullanıyorum altın çileği.benim bağırsaklarım çimento dökülmüşgibidir ama bu bitki tuvalete çıkardı.hamilelikte kullanmanım bir zararı olmaz heralde
arkadaşlar aktarda satılıyordu kurusu meyvesi tableti ve form çayı ben meyvesini alcaktım ama aktardaki adam bana dedi zayıflamak için istiyorsan işe yaramaz tam tersi iştahını açar sadece bağırsakları çalıştırır diye.. çayını al dedi çayı işini görür dedi .. şöyle ikna oldum meyvesinin kilosu 70 tl iken hapı bilmem kaç lirayken onları değilde içlerinde en ucuz olanını söyledi bana hani adam tanıdıktı bide faydasını görmemi istedi ondan çayını tavsiye etti bugün ilk içişimdi aç karnına içiyorsun bi bardak içtim sabah 8de içtim saat 4 oldu hala canım bişey istemiyor hala kahvaltı yapmadım bu doğru bir şey demiyorum sadece iştah kesici özelliğinin çok yoğun olduğunu söylemeye çalışıyorum .. içtiğimden beri idrar çıkışı fazlalaştı terlemem çok yoğunlaştı .. çaylar poşet çay hepsi bitince yine yazarım haftalıkta etkilerini size yazarım .. şimdilik ne desem boş ama ben inanıyorum bunun sayesinde 5 kilo fazlam var o gidecek :)