- Konu Sahibi kuxsxadalxix
ben 3 haftadır kullanıyorum.görünen bir faydası olmadı.bağırsaklarıda çalıştırmadı.belki cilde faydasıolur diye devam ediyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5in1 v3 dıye bır hap biz enıstemle bırlıkte basladık o 145 kıloydu 2 ayda 21 kılo verdı
ben 85 kılodan 74 kıloya 1,5 ayda indim işin en muhteşem olan tarafı vucudum sıkılaştı herkez erimişsin resmen dıyordu ama ama işte bogazımı tutamadıgımdan o guzelım halım gitti 46 beden gıyıyordum 40-42 bedene dusmustum resmen ılk işim hemen alısverıs yapmak olmustu ama sımdı o kıyafetlerın ıcıne gıremıyorum..
bu hapı kullanırken hergun sabahları 1-2 saat yuruyuş yapıyorduk ( dıyet yapmadım ben,enıştem yaptı ) tatlılar harıc herseyı yıyordum ben ama sporun etkısınıde yabana atamam hem spor hem hap kısa surede boyle etkı yapmıstı inşallah tekrar denıycem off bırturlu tamamen gıtmıo su lanet olası kılolar
canım ne kadar ucuz. bugün eşim almış öyle görmüş esmiş adama:))kilosu 40 tl den almış. ben çok beğendim tadını. normalde meyve pek yiyemem ama bu çok lezzetli. bayıldım. ben dün akuğunktura da başladım. şimdi çilekte geldi. hangisi etkiler bilmem ama haftaya yazarım sonucu. çünkü kaç haftadır kilo veremiyorum.arkadaşlar ben de altın çilek konusunu araştırıyorum..geçen hafta eşim altın çileğin gazipaşa yetiştiricisini haber yaptı..250 gr 7 tl..yani kilosu 28 tl ye geliyor..eşim yemiş ve tadı çok güzel dedi..üzerindeki yapışkan kısmı çıkarıp yiyorsunuz, elinizde kalan o yapışkan maddeyi yıkadıktan sonra elleriniz nemlendirici krem sürmüş gibi yumuşacık oluyor dedi..ürün yetiştiricisine sormuş..elleri besleyici özelliği de varmış bu bitkinin..bu cuma bana getirecek eşim..ve taze taze yemeyi düşünüyorum..bakalım neler olacak paylaşırım sizinle..şu an 66-67 arasında gelip gidiyorum..amacım en azından 60 kiloya düşmek..umarım başarırım..
bu meyveyi çok uyguna bulmuşsunuz kızlar, 28 lira 40 lira filan baya iyi.
Benim arkadaşım kilosu 70 tl diye ancak 20 liralık alabilmiş, bende alayım diyorum onda işe yarayınca ama siz nerden aldınız bende oradan alayım iki misli para vermeden![]()