• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Altın çilek meyvesini kullanan var mı?

ben 3 haftadır kullanıyorum.görünen bir faydası olmadı.bağırsaklarıda çalıştırmadı.belki cilde faydasıolur diye devam ediyorum.

bende kilosu 70liradan aldımçaktarda kilosu 50 liraymış.bir iki gün yedim ve bağırsaklarım süper çalıştı.karnı tok tutmuyor ama metobolizmayı çalıştırıyor..ayrıca dünyada en fazla lif oranı altın çilekte bulunuyormuş...

Arkadaşlar kilosu 50 liradan aldım 200 gr. Tadı tam benim sevdiğim gibi mayhoş güzel bir şey. Kuru mayhoş meyve sevenler için güzel seçim. Faydalarını bilmem ama kilo verdirdiği palavra...

bikac yildir goruyordum yabancilar aliyordu.kurusu degil,tazesi vardi..bi kac kez aldim ama sevemedim..meyva suyu hazirlarken makinanin icine atiyordum..o sekilde ictim..vitamin niyetine:)

bende bu hapla ilgili siteleri gezdim ama hala emin olup bir karara varamadım kullanan arkadaşlar sonuçlarınızı yazarsanız bizlerede yol göstermiş olucaksınız

bence boş... her sene yaz mevsiminde bir bitki atıyorlar ortaya yok şöyle zayıflatıyo diye... spor ve diyetten şaşmayın...

5in1 v3 dıye bır hap biz enıstemle bırlıkte basladık o 145 kıloydu 2 ayda 21 kılo verdı
ben 85 kılodan 74 kıloya 1,5 ayda indim işin en muhteşem olan tarafı vucudum sıkılaştı herkez erimişsin resmen dıyordu ama ama işte bogazımı tutamadıgımdan o guzelım halım gitti 46 beden gıyıyordum 40-42 bedene dusmustum resmen ılk işim hemen alısverıs yapmak olmustu ama sımdı o kıyafetlerın ıcıne gıremıyorum..

bu hapı kullanırken hergun sabahları 1-2 saat yuruyuş yapıyorduk ( dıyet yapmadım ben,enıştem yaptı ) tatlılar harıc herseyı yıyordum ben ama sporun etkısınıde yabana atamam hem spor hem hap kısa surede boyle etkı yapmıstı inşallah tekrar denıycem off bırturlu tamamen gıtmıo su lanet olası kılolar

cevapladıgın için teşekkürler...

Tiroid hastasıysan , yani hipertiroidin varsa zaten kilo vermen çok zorlaşıyor. Tiroid bezlerin az çalışıyor ve kilo alıyorsun. En güzeli spor. Çünkü ben de guatr hastasıyım. Diyet (kafama göre) , spor olmadan kilo veremiyorum. Tabi benimki sadece bir öneri...

kızlar işe yaramıyormu bugun alcaktımmm 70 tl idi kilosu tadınada baktım hoş deil ama yenmiycek gibide deil 5 tane yemek öncesi iyice çigneyip yut dediii....tokluk hissi verse bana yeter :)en iyisi 100 gr alıp denemek:)ama netten araştırınca çogu kişi begenmemiş defne yapragı daha etkili diyorlar..altın çilegin çayıda vardı sordugum yerde karar veremedim hangisini alsam diye..meyvesinimi çayınımı defne yapragınımı:S:kkk:

arkadaşlar ben de altın çilek konusunu araştırıyorum..geçen hafta eşim altın çileğin gazipaşa yetiştiricisini haber yaptı..250 gr 7 tl..yani kilosu 28 tl ye geliyor..eşim yemiş ve tadı çok güzel dedi..üzerindeki yapışkan kısmı çıkarıp yiyorsunuz, elinizde kalan o yapışkan maddeyi yıkadıktan sonra elleriniz nemlendirici krem sürmüş gibi yumuşacık oluyor dedi..ürün yetiştiricisine sormuş..elleri besleyici özelliği de varmış bu bitkinin..bu cuma bana getirecek eşim..ve taze taze yemeyi düşünüyorum..bakalım neler olacak paylaşırım sizinle..şu an 66-67 arasında gelip gidiyorum..amacım en azından 60 kiloya düşmek..umarım başarırım..

ya arkadaşlar çoğu kişi kilo verdiğini yazıyor siz altın çilek kilo verdiriyor diye boğazınızıda kısmadıysanız tabiki bir işe yaramaz diye düşünüyorum ben kilo verenler nasıl veriyor o zaman

bende biraz önce spariş verdim altın çilek umarım işe yarar.işe yarayıp yaramadığını paylaşıcam iştahımı kessin yeter daha sonra zaten kilo verilir:56:

arkadaşlar ben de altın çilek konusunu araştırıyorum..geçen hafta eşim altın çileğin gazipaşa yetiştiricisini haber yaptı..250 gr 7 tl..yani kilosu 28 tl ye geliyor..eşim yemiş ve tadı çok güzel dedi..üzerindeki yapışkan kısmı çıkarıp yiyorsunuz, elinizde kalan o yapışkan maddeyi yıkadıktan sonra elleriniz nemlendirici krem sürmüş gibi yumuşacık oluyor dedi..ürün yetiştiricisine sormuş..elleri besleyici özelliği de varmış bu bitkinin..bu cuma bana getirecek eşim..ve taze taze yemeyi düşünüyorum..bakalım neler olacak paylaşırım sizinle..şu an 66-67 arasında gelip gidiyorum..amacım en azından 60 kiloya düşmek..umarım başarırım..
canım ne kadar ucuz. bugün eşim almış öyle görmüş esmiş adama:))kilosu 40 tl den almış. ben çok beğendim tadını. normalde meyve pek yiyemem ama bu çok lezzetli. bayıldım. ben dün akuğunktura da başladım. şimdi çilekte geldi. hangisi etkiler bilmem ama haftaya yazarım sonucu. çünkü kaç haftadır kilo veremiyorum.

bu meyveyi çok uyguna bulmuşsunuz kızlar, 28 lira 40 lira filan baya iyi.
Benim arkadaşım kilosu 70 tl diye ancak 20 liralık alabilmiş, bende alayım diyorum onda işe yarayınca ama siz nerden aldınız bende oradan alayım iki misli para vermeden:52:

Arkadaşlar bir çoğunuz forumda ilaç konularının paylaşımının yasak olduğunu bildiği halde burada hala ve hala tüm uyarılara rağmen paylaşım yapıyorsunuz..

Sadece doğal olan ürünlerin paylaşımını yapınız ilaç-hap-kapsül vs devam ederseniz konunuzu kaldırmak zorunda kalacağım..

bu meyveyi çok uyguna bulmuşsunuz kızlar, 28 lira 40 lira filan baya iyi.
Benim arkadaşım kilosu 70 tl diye ancak 20 liralık alabilmiş, bende alayım diyorum onda işe yarayınca ama siz nerden aldınız bende oradan alayım iki misli para vermeden:52:

Canım acaba arkadaşın kurusunu mu aldı? kurusu eşimin aldığı yerde 80 tl imiş:52:
ama tazesini alacak olan arkadaşlara tavsiyem iki günde bitirebileceğiniz kadar alın her seferinde. eşim yarım kilo almış ve çok çabuk bozuluyor. küflenir gibi oluyor..
ama tadı çok hoşuma gitti..

ben meyve yiyemediğim için ara gibi kullanıyorum meyva yerine onu yiyorum. ama zayıflatma gibi bir etkisi olsuğunu sanmıyorum. tek yapabileceği çok lifli olduğu için sindirim sistemini çalıştırma k olabilir bence. ama ne olursa olsun çok sağlıklı br meyve...

bende almak istiyorum her yerde reklamı var ama burdaki kullanan arkadaşlardan henüz olumlu haberler yok faydasını gören varsa paylaşsın lütfen

Back
X