- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #1.581
Yüksek lisans da çok meşakkatli be tatlım..Aynen canım çok sağol hatırlattığın için bilgim var bu konuda hatta geçen mayıs ayında ALES e girmiştim 82 gibi gayet iyi bi puan aldım uzaktan yüksek lisans yapmak istiyorum tarih bölümüne ilgim vardır hobi olarak tarih yüksek lisansı açıkcasıama kayıt ücretleri epey yüksek bende şimdilik vazgeçtim aö den 2.üniv fikrine biraz daha yakınım son zamanlarda bakalım elbet biseye karar vericem
Eylül'de sanırım kayıtlar, ağustos ayında ben de bi gündeme getireyim bakalım.gerci zor da geliyor bu saatten sonra..
Yüksek lisans da çok meşakkatli be tatlım..
Belki bebiş biraz büyüyünce olabilir, birlikte gezersiniz hem tarihi yerleriKesinlikle çok haklısın canım nasipse bebişte düsünüyoruz nasip kısmet olursa inşallahonunla da çok zor olur tabi bu da beni düsündüruyo hem iş hem bebek hem de üniv cok zorlar gönlümden geçiyo tabi ama birde gerçekler var
Belki bebiş biraz büyüyünce olabilir, birlikte gezersiniz hem tarihi yerleri
Evet canım yaptım çok şükür spordu temizlikti bugünde böyle geçtiyarında biraz gezerim geri kalanda da tembellik yaparım diyorum
nora2010 no_name_ nın önerisine katılıyorum canım insan kaynakları halkla ilişkuler gibi seni çokda zorlamıycak bi bölümü okuyabilirsin açıköğretimden bende bu yıl aö den 2.bi üniv okusam mı diye düsünüyorum ama üşeniyorum yıllardır aklimda olan bi fikir ama hayata geçirmeyi sürekli erteliyorum sanırım motivasyonum eksik
hellim peyniri tebrik ederim canım 2.üniversiten için ayrıca şanslıymışsın ne güzel üniv evine yakınmıs hangi bölümde okuyosun şuan peki
Bebekler için uygun muCanım a 101 mendiva yı 2 şirket üretiyor.
Biri biz.
Ama ben eve alıyorum memnunum gayet. Kaliteli yani
hellim peyniri tebrik ederim canım 2.üniversiten için ayrıca şanslıymışsın ne güzel üniv evine yakınmıs hangi bölümde okuyosun şuan peki
Benim bulunduğum ilde varKızlar devlet hastanesi nde diyetisyen varmı?
Bilginiz var mı?
Bir 10 kilo fazlam var
Kendi çabamla veremem belli
Haklısın canım, benim de en büyük korkum çocuğuma ( henüz olmayan çocuğuma)yetememek..gerçi ne kadar bilirsek bilelim o kendi bildiğini okuyacak ama temeli sağlam atmak gerek..Iyi fikir canim benimde biraz yeniden okula başlamayı istememin nedeni o daha bilgili daha donanımlı kültürlü bi anne olmakingilizcemi geliştirmek istiyorum mesela onunda derslerinde yardımcı olabilirim beraber pratik yaparız diye hayallerim var
Kesinlikle doğru dedin tatlımHaklısın canım, benim de en büyük korkum çocuğuma ( henüz olmayan çocuğuma)yetememek..gerçi ne kadar bilirsek bilelim o kendi bildiğini okuyacak ama temeli sağlam atmak gerek..
Tercih yaparken en yakın kampüsteki bölümleri yazdım uyanıklık yaptım biraz Bilişim Teknolojileri okuyorum cnm
İnşallah istediğin vakitte sağlıkla alırsın kucağına tatlım..ben hiç anaç değilim, hiç bir zaman da annelige heveslenmedim...12 yıl olacak evleneli.hep korunduk.son 2 yıldır uğraşıyoruzKesinlikle doğru dedin tatlımhenüz bende de yok ama nasıl bir anaçlık varsa ruhumda yıllardır onu hayal ederek yapıyorum hayatımdaki pek çok seyi o kadar çok hayalini kurdum ki anneliği rabbim nasip eder inşallah tüm isteyen dileyenlerle birlikte kaç yıllık evliydin kuzu sen
Bebeğe de kullanılır ama 1 yaşını falan geçsin bence.Bebekler için uygun mu
Daha önce hiç ilgimi çekmemişti
Gidince bi bakim
Amin canım çok sağol güzel gönlüne sağlıkİnşallah istediğin vakitte sağlıkla alırsın kucağına tatlım..ben hiç anaç değilim, hiç bir zaman da annelige heveslenmedim...12 yıl olacak evleneli.hep korunduk.son 2 yıldır uğraşıyoruz
Amin tatlim inşallah, Rabbim isteyen herkese, sağlıklı , hayırlı evlat versin..Amin canım çok sağol güzel gönlüne sağlıksenin uğraştıgını denediğini biliyorum canım rabbim hepimize dileyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin hayırlısıyla kucağımıza aldıgımızın haberlerini de burdan birbirimizle paylaşırız inşallah
Amin canım inşallahAmin tatlim inşallah, Rabbim isteyen herkese, sağlıklı , hayırlı evlat versin..
Yok canım, deşifre olmamak içinAmin canım inşallahkuzum kocaelinde mi yaşiyosun profilinde öyle görmüstüm
Yok canım, deşifre olmamak için
Saat 19'dan sonra yasak aslında, hiç hoş değil, Allah sabır versin canımaaaa tamam canım anladım hiç aklıma gelmemişti bu ihtimal
Benim üst komşu gene başladı matkap işlerine