- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #1.601
İyi geceler kızlar...kaçtım ben.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımmm tam benim kafadasın ben yüksek lisansı bitirdimKesinlikle çok haklısın canım nasipse bebişte düsünüyoruz nasip kısmet olursa inşallah onunla da çok zor olur tabi bu da beni düsündüruyo hem iş hem bebek hem de üniv cok zorlar gönlümden geçiyo tabi ama birde gerçekler var
çok teşekkür ederim ablacigim
merhaba canım sudokrem tavsiye ederimBEbeği olan anneler pişik kremi tavsiyeleriniz neler
ben bim deki ıslak mendil ve bezini denedim gayet memnun kaldım sonrasında da sudokrem kremi sürüyorum çok şükür pisik sorununuz olmadiBen slerpy bez ve komili bez kullandım pişik degil bildigin yara yaptı cnm ya .. sevmedi ogluşum .. ıslak mendilini kullanmadım ama cesaret edemiyorum artık farklı markalara prima ve unı baby kullanıyoz
kocaman aminnnnİyi geceler kızlar....
Ne güzel kaynatmışsınız böyle gördükçe çok Mutlu oluyorum bende...
O kadar uyumlu insan nasıl toplandınız hepiniz....
Çok sevdim hepinizi....
Rabbim hepinizin istekleri versin inşallah çocuk isteyenlere çocuk versin, borcu olanları refaha ulaştırsın, hastalara şifa versin....
Anne olmadan önce insan gerçekten ben nasıl bir anne olurum acaba yetebilir miyim vs sorular var oluyor... Bebek geldikten sonra Allah öyle bir güç kuvvet veriyor ki....
Bu cuma gecesi isteyen tüm dostlarıma rabbimden evlat sahibi olmanızı diliyorum canlar.... Hayırlı zamanda hayırlı evlatlar inşallah....
merhaba