- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #1.401
Hayır olsun inşallah canım..Kostebekpasta bu sabah Bebiş uyuyun uyuttu sanırım seni de canım, nerde kaldın
Hayır olsun rüyan güzel rüya görmüşsün hem sana hem eşine bir işaret mi bu acaba
Bende iki gece önce bebek emzirdim rüyamda, önceki gece de hamileydim ama bebek ultrasonda görünmedi hayırdır inş....
Ben yokum listede biraz free takılabilirmiyimListye girmek isteyen eksik kalanlarrrr, mesajlarınızı beklıyorum
Hayır olsun Canım Allah tez zamanda sana da Bebiş versinHayır olsun inşallah, ben de 15 gün kadar önce erkek bebek gördüm rüyamda, bu senin bebeğin al diyorlardı, maşallah nasıl güzel sarışın kel bi bebekti..hayır olsun inşallah...
Yok cnm benim oğlan beni sabah 6 da uyandırır şaşmaz yaniKostebekpasta bu sabah Bebiş uyuyun uyuttu sanırım seni de canım, nerde kaldın
Hayır olsun rüyan güzel rüya görmüşsün hem sana hem eşine bir işaret mi bu acaba
Bende iki gece önce bebek emzirdim rüyamda, önceki gece de hamileydim ama bebek ultrasonda görünmedi hayırdır inş....
Aminn canım, Allah razı olsun..isteyen herkese nasip etsin Rabbim inşallah..Hayır olsun Canım Allah tez zamanda sana da Bebiş versin
Biz 2. Yi istiyoruz cnm ama oğlum 1.5 yaşına gelsin diye beklıyorumKostebekpasta bu sabah Bebiş uyuyun uyuttu sanırım seni de canım, nerde kaldın
Aminnn canım inşallahBurayı güzelleştiren sizler oldunuzgerçekten de her günümüz altın günü gibi oldu....
Ve sen güzel bakıyorsun Canım o yüzden güzel görüyorsun....
Dostluğumuz samimiyetimiz daim olsun...
Abooo sayfalar ucmuş maşallah ..gebelikten konuşulmuş rabbim isteyen herkese basıp etsin güzel güzel kuzucuklar versin tobosolu_dulcinea Allah kavuştursun cnm .. kızlar bende rüyamda Doğum yapıyodum hayır olsun kan yok agrı yok dikiş yok normal Doğum yaptım bi kızım oldu aldım eve geldım eşim içten geldi arkama sakladım sürpriz deyip bebegı ortaya çıkarıverdim Doğum hediyesi de beştaş pırlanta yüzük istedim eşime anlattım sabah gülüyo bana beşi bi yerde alacakmış rüyana girmiş deri ay çok sevindirik oldum ya
Amin aminnnnn CanımAminnn canım inşallahne güzel birikim sebep oldu bu sayede çok güzel dostluklar oluşturduk inşallah uzun yılar sürer bu dostluk yol arkadaşlığı ne de olsa topiğin başında da belirtmistik şoyle 4-5 senelik bir birikim hedefimiz var baya baya o sürede çocuk sahibi arkadaşlar çocuklarını büyütmüş olucaklar olmayanlarımız inşallah hayırlısıyla evlat sahibi olurlar
Sağol canım amin inşallahseni de tebrik ederim rüya bahane olmuş kaptın inşallah 5i 1 yerdeyi
Bu arada kızlarKostebekpasta no_name_ karamelli_turta hayır olsun inşallah hepinizin üst üste bebek görmesi ilginç güzelliklere işarettir inşallah ki Kostebekpasta ninki iyiye çıkmıs bile
Geçen hafta ben de 970 ten almıştım Ata'yi..Şimdi kuyumcudan çıktım kızlar
Eski çeyrek satış 237,
Ata 970
Altın yükselişe mi geçti?
Altın haberlerini takibe başladım Canım bende haftaya gün paralarını bekliyorumGeçen hafta ben de 970 ten almıştım Ata'yi..
985 demişti ama..pazarlık ile indirmişti..
Hadi inşallah canım, gelsin paracıklar da al hemen Ata'ciklarini..ağustostan hiç ümidim yok kendi adıma..Altın haberlerini takibe başladım Canım bende haftaya gün paralarını bekliyorum
Çok geçmiş olsun cnm aynı şeyi bende yaşadım oğlumun ikinci yaş günü sonrası çok kötü ishal oldu 10 gun sürdü çocuk ayakta duramiyordu çok kötüydü sürekli ağlıyordu ayy hatırlayınca bile kötü oldum Allahım tez zamanda şifa versin nazara gelmiştir bende öyle yorumlamistim.Günaydın kızlar nasılsınız?
Hayırlı cumalar hepinize.
Benim de oğlum çok hastaishal oldu, halsiz, iştahsız, ayakta zor duruyor
Geçen gün 1 yaş doğum gününü kutladık, çok iyidi. Sonra evde bir tek o ishal olduNazar değdi çocuğuma ya, eridi resmen
Hayırlı olsun, iptal için ne yapmak gerekiyor?Kızlarrrr bes param yatıııııııı
Hayırlı olsun, iptal için ne yapmak gerekiyor?
Hadi inşallah,...bizim de temmuz maaşında kesilecekmiş bes, benim de iptal etmem lazım...aradım ıptal formu gonderdıler, onu doldurup gnderdım. hesap noyu yazıyorsun..
sımdı onumuzdekı ay uzzerıne bırazdaha ekleyp maasım yatnca bılezık alacgm yıne ıncecık ama agır
Hadi inşallah,...bizim de temmuz maaşında kesilecekmiş bes, benim de iptal etmem lazım...