- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #1.421
Öyle oluyor, ben de aynı haldeyim sırf bir şeyler almamak için evden çıkmıyorumhep cnm bıseyler almak ıstıyor. bu altın bırıktırme olyı durduruyor baya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle oluyor, ben de aynı haldeyim sırf bir şeyler almamak için evden çıkmıyorumhep cnm bıseyler almak ıstıyor. bu altın bırıktırme olyı durduruyor baya
Öyle oluyor, ben de aynı haldeyim sırf bir şeyler almamak için evden çıkmıyorum
Selam kızlar
Eşimin 1400 tl geldi mesai parası
100 harcadık kaldı 1300
4 gr altın alıp gerisini hesaba atmayı düşünüyorum fakat bi türlü fırsat olmadı gitti.
Maaşa 3 4 gün var.
Şeytan diyor gram değil de git Ata altın al.
Ama kızar bana abartma diye
Para çarçur olmaz hesaba atarız diye düşündümBence o paraya ihtiyacınız yoksa alın altını gitsin. Para çar çur olacağına.
Çok geçmiş olsun cnm aynı şeyi bende yaşadım oğlumun ikinci yaş günü sonrası çok kötü ishal oldu 10 gun sürdü çocuk ayakta duramiyordu çok kötüydü sürekli ağlıyordu ayy hatırlayınca bile kötü oldum Allahım tez zamanda şifa versin nazara gelmiştir bende öyle yorumlamistim.
Geçmiş olsun canım en azından tanı konulmuş geçer inşallah kısa süredeSağol canım. Amipli dizanteriymiş kuzum çabucak geçer inşallah
Canım çok teşekkür ederim fakat dolar 19 tane olacaktı benim.
Günaydın demek için geç oldu ama ben o saatlerde işte idim,gece vardiyasında çalışıyordumBenim bebe erkenci Herzaman ki gibi
Günün açılışı benden
Uykucular hadi uyanın sabah oldu
Bende aynı senin kafadayım kanki...Ben evimdeki eşyalarım eskimediyse sırf artık moda değil diye değiştirmem.
O para ile tatil yaparım, altın alırım bankaya koyarım ama moda geçti diye eşyaya vermem.
Bu da benim doğrum.
no_name_ sen çok haklısın Canım öyle böyle bişeylerden kısarak yaptığın birikimi vermek bana da göre değil...
Merhaba kızlar
Güya harcama yapmayacaktìm. Ama bugün kesenin ağzı bir anda açıldı.
Elektrik faturam gelmis, 225 TL (Ben daha yüksek bekliyordum)
Ehliyeti değiştirmek icin sağlık raporu aldım 50 TL
Yarın izmirden kuzenim geliyormuş. Ablam sayılır, çok severim. Normalde Antalyaya gelmişler. Ama sırf beni gòrmek icin buraya kadar geliyor.
Onun bebeğine hediye almak için dışarı çıkacağım şimdi. Ne kadar tutar bilmiyorum.
Birde o geldigi icin market ve pazar alışverisi yapmam lazım.
Bòrekler, kekler vs..... yapılacak
Anlayacağınız yapılacak çok iş, harcanacak çok para var gibi duruyor
Geçmişi ancak okuyabildim
Bebiş i hasta olana geçmiş olsun
Eyyay Hayırlı doğum lar
Diyet Canavari geçmiş olsun üzülme
Eşşne çok güldğm eşime anlattım aynı sen dedim
Ben öyle değilim ki diyor
Bişey almaya gidip dolu poşetle geliyorsun hep dedim
Tobosoludulcinea Allah kavuştursun.
Sempatik kızzz borcun bitmiş çok çok sevindim
Suveyve iyi tatiller
Evi toplamam banyoyu yıkamam lazım
Ben uzanıyorum tembellik diz boyu
Yorgunluğum hiç geçmiyor
Gece uykusunun yerini birşey asla tutmuyor.sağlık olsun ya
Sempatiğim allah kolaylık versin masraf geldi mi üst üste geliyor hep canın sağolsunMerhaba kızlar
Güya harcama yapmayacaktìm. Ama bugün kesenin ağzı bir anda açıldı.
Elektrik faturam gelmis, 225 TL (Ben daha yüksek bekliyordum)
Ehliyeti değiştirmek icin sağlık raporu aldım 50 TL
Yarın izmirden kuzenim geliyormuş. Ablam sayılır, çok severim. Normalde Antalyaya gelmişler. Ama sırf beni gòrmek icin buraya kadar geliyor.
Onun bebeğine hediye almak için dışarı çıkacağım şimdi. Ne kadar tutar bilmiyorum.
Birde o geldigi icin market ve pazar alışverisi yapmam lazım.
Bòrekler, kekler vs..... yapılacak
Anlayacağınız yapılacak çok iş, harcanacak çok para var gibi duruyor
Hoşbulduk canımKızlar iyi akşamlar herkese nasılsınız bakalım gününüz nasıl geçti ben pert çok şükür bu haftayıda bitirdik
Sağol canım benim sende hoşgeldin inan gözlerim aradı seni iyi olmana sevindim sık dişini az kalmış bi hafta gündüz vardiyasına gitceksin galiba yanlış anlamadim demi canım
Sempatiğim allah kolaylık versin masraf geldi mi üst üste geliyor hep canın sağolsun
Hoşbulduk canımGünaydın demek için geç oldu ama ben o saatlerde işte idim,gece vardiyasında çalışıyordum
Neyseki 1 gecemiz kaldı çok şükür bitti sayılır.
Hoşgeldiniz bu arada Tutuy ve@hellimpeyniri
Aaaaa ne güzel allah kavuştursun canim rabbim kimseyi sevdiginden ayrı komasın işinde çok zor canım benim babamda abimde vardiyalı işlerde çalıstılar hep onları beklerken bize çok zor çalışana zor hele de çalısan kadınsa vardiyalı daha da zor allah yardımcın olsun çokda erken yaşta başlamıssın çalısmaya emekliliğe çok var mi canımHoşbulduk canım
Haftaya 3.5 11.5 vardiyasında yım kımstse.
Sonra gündüz sonra yine gece şeklinde devam ediyor uz.
Ama haftaya oğluma kavuşçam kısmetse ve de kardeşşm yeğenim damat falan gelecek annemde tabi
1 gece kalacaklar o yüzden çok mutluyum
Kahvaltı ya götüreceğiz onları falan