- 24 Ağustos 2015
- 3.222
- 3.863
-
- Konu Sahibi karamelli_turta
o zaman haklısın tabiki, huzurla mutlulukla oturun, yaşadığınız şehirde de almak nasip olsun inşallah..Allah büyük, gün doğmadan neler doğar...
Hedefine hayran kaldım...
yeterki sağlık olsun, ruh ve beden sağlığımız yerinde olsun her şey olur, bundan 5 sene önce yazlığın olacak deseler inanabilir miydin? hepsi olur, önemli olan isteyelim ve hedefimize kitlenelimAy ne güzel dua ediyorsun amin İnşaAllah olur
Rabbim herkese ev nasip etsin
o kolyedeki ortadaki tam altın di mi ? :)Hedefine hayran kaldım...
Kokyenin ortasındaki 5 i 1 yerde diye düşünüyorumo kolyedeki ortadaki tam altın di mi ? :)ben de seni altın uzmanı ilan ediyorum şekerim, biliyorsun sen bu işleri
topiğimizin sahibi olarak senden her gün altın ile ilgili haberleri de bekliyorum bu arada .
yeterki sağlık olsun, ruh ve beden sağlığımız yerinde olsun her şey olur, bundan 5 sene önce yazlığın olacak deseler inanabilir miydin? hepsi olur, önemli olan isteyelim ve hedefimize kitlenelim
Allahım herkese içinde huzurla sağlıkla yaşayabileceği evi olmasını nasip etsin
o kolyedeki ortadaki tam altın di mi ? :)ben de seni altın uzmanı ilan ediyorum şekerim, biliyorsun sen bu işleri
topiğimizin sahibi olarak senden her gün altın ile ilgili haberleri de bekliyorum bu arada .
Benim hedefim sizinki kadar büyük olmasada her sy bir çeyrek ile aranizdayim insallah kızlar
MerhabaSelamkaramelli_turta ben de ayda 1 çeyrek hedefimle aranıza katılabilir miyim :)
Bende zevkle gelirimsempatik_kiz hoşgeldin Canım
Seni burada görmeyi çok isterim
Hedeflerimiz olsun yeter ki gerisi Allaha kalmış.. Ayda bir çeyrek ile başlamak mükemmel bir başlangıç
Süpersin canım hoşgeldin..ben nutella kavanozu gibi kavanozu kaplayıp plastik kapağını deldim..cimriligimden kumbara da almadimBende zevkle gelirim
Topigi bastan sona okuyunca elimdeki parayla gidip hemen ceyrek alsammı diye düşündüm.
Sonra baktım 240 TL var ve bununla ayın 21'ine kadar idare etmemiz lazım.
Karta yüklenmemek için vazgeçtim. Cünkü kart kullanımını sıfıra indirdim. Sadece borç ödüyorum.
Benim ilk çeyrek 21inde alınacakno_name_ bende senin gibi alıp kumbarayamı atsam acaba diye düşündüm. Evdeki çeyreği kumbaraya atmaya çalıştım. Kulplu olduğu icin sığmadı
Ayın 21 ine 1 hafta var ..bence sen o paradan 1 Gr alırsın kesin, ödeme yoksa tabiBende zevkle gelirim
Topigi bastan sona okuyunca elimdeki parayla gidip hemen ceyrek alsammı diye düşündüm.
Karta yüklenmemek için vazgeçtim. Cünkü kart kullanımını sıfıra indirdim. Sadece borç ödüyorum.
Benim ilk çeyrek 21inde alınacakno_name_ bende senin gibi alıp kumbarayamı atsam acaba diye düşündüm. Evdeki çeyreği kumbaraya atmaya çalıştım. Kulplu olduğu icin sığmadı
Ben de buralardayım inşallah..biz bu gazla alırız altinciklarimiziKokyenin ortasındaki 5 i 1 yerde diye düşünüyorum
Teşekkür ederim Canım
Hergün buralardayım artık inş
Boşver geçmişi, geleceğe bak canım senAmin
Sağlık herşeyin başı
Bundan 5 değil de 6 sene önce kendi istediğim yerden kendi istediğim evin sahibi olacaktım güyaa .. Yani kp nin babama kendiliğinden ( bizim öyle bir talep ve isteğimiz yokken ) söyleyip hala almadığı bir ev .. Alıp almayacağı da muamma bir ev .
Böyle söylememiş olsaydı beklenti içine girmemiş olurdum , onların dayattığı evde oturmamış olurdum , istediğim yerde istediğim evde kirada oturup evimi cennete çevirirdim , ama ha aldı alacak derken yıllarım geçti , sinirler stresler sağlık sorunları .. Anlatsam roman olur
Kimseden birşey istemiyorum
Rabbim den istiyorum , o isterse herşey olur
Bu kadının bir yüzüğü o kolyeden 5-10 tane alır..laf ola beri gele..reklam bu hareketler hep
Bende zevkle gelirim
Bende zevkle gelirim
Ayın 21 ine 1 hafta var ..bence sen o paradan 1 Gr alırsın kesin, ödeme yoksa tabi