- 21 Temmuz 2008
- 17.354
- 54.160
-
- Konu Sahibi karamelli_turta
Açılmayan kumbara güzel oluyor ne kadar oldu acaba diye hep bir merak oluyor :)Zor cnm ya yarınki market alışverisi, pazar alışverisi ve su faturasi bu paradan ödenecek.
Benim kumbara açılmayan teneke kumbaralardan, açılanında biriktiremiyorum ben. Zevkli olmuyor sanki
En küçügünden minik bir teneke kumbara daha alıp ağzını azıcık genişleteyim. Orada atarım içine
Birde kızlar ata altın kulpsuz oluyordu değilmi
Nutella kavanozu fikri süper bayıldımSüpersin canım hoşgeldin..ben nutella kavanozu gibi kavanozu kaplayıp plastik kapağını deldim..cimriligimden kumbara da almadimistediğin büyüklükte kesebiliyorsun.kapagi da koli bandıyla bantla..
Açılmayan kumbara güzel oluyor ne kadar oldu acaba diye hep bir merak oluyor :)
Ata altın kulpsuz oluyor cnm
Nutella kavanozu fikri süper bayıldım
Hem maliyetsiz yaratıcı...
Sen altın konusunda beni sollarsın cnm :))
Günaydın kızlar
Hayırlı cumalar
Bnm simdiki açılmayan kumbaram 5 litrelik su bidonundan biraz kücük. Ne zaman dolar bilmiyorum. Ama bir aksilik cıkmazsa dolana kadar açmayı düşünmüyorum.
O zaman benim hedefimde ata altın olsun. Kumbaraya atması daha zevkli olur
Günaydın Canım hayırlı cumalarGünaydın kızlar
Hayırlı cumalar
Bnm simdiki açılmayan kumbaram 5 litrelik su bidonundan biraz kücük. Ne zaman dolar bilmiyorum. Ama bir aksilik cıkmazsa dolana kadar açmayı düşünmüyorum.
O zaman benim hedefimde ata altın olsun. Kumbaraya atması daha zevkli olur
Günaydın CanımGünaydın, hayırlı cumalar kizlarrr, bu sabah evde gözüme rulokat kutusu ilisti,metal kutu,ağzı plastik kapak.agzini japon ile yapıştırıp delecegim, bu daha iyi hem kaplama derdi de yok
Sabahın köründe kalkıp girdim mutfağa, cook isim var, fırsat buldukça uğramaya çalışacağım..
Saol tatlım inşallah Aralık'ta kumbaralar açıldığında yüzümüz gülerGünaydın Canım hayırlı cumalar
ben senin o kumbaranı çok merak ettim doğrusu foto atabilir misin
Ne zamandır biriktiriyorsun? O zaman hedef ayda bir ata mı oldu şimdi?
Günaydın Canımno_name_ hayırlı cumalar olsun
Çok azimlisin karar vermek başarmanın yarısı iyi yoldasın cnm
Süper maşallah, bereketli olsun inşallahgünaydın hanımlar :) ben de kalın plastikten bir peynir kutusunu kumbara yaptım 1 buçuk ay önce içine 1 tl 5 tl ve ekstra para gelirse (kızıma harçlık, önceden verdiğim borç vs.) atıyoruz eşimle. hatta eşim elinde bozuk varsa bile bütünü bozduruyormuş benden daha fena yani :) neyse bu hızla gidersek belki kurban parası yaparız. çeyreği de maaşı alınca durumumuza bakarak alacağım inşallah. bu ay arabanın vergisi de var
Ben dün hemen kumbara ayarladım siftahı attım 5 tl, sürekli madeni para attığımda tümletirken sorun yaşamıştım o yüzden ben hem bozuk hem kağıt para atacağım cnmSaol tatlım inşallah Aralık'ta kumbaralar açıldığında yüzümüz güler
Günaydın hoşgeldingünaydın hanımlar :) ben de kalın plastikten bir peynir kutusunu kumbara yaptım 1 buçuk ay önce içine 1 tl 5 tl ve ekstra para gelirse (kızıma harçlık, önceden verdiğim borç vs.) atıyoruz eşimle. hatta eşim elinde bozuk varsa bile bütünü bozduruyormuş benden daha fena yani :) neyse bu hızla gidersek belki kurban parası yaparız. çeyreği de maaşı alınca durumumuza bakarak alacağım inşallah. bu ay arabanın vergisi de var
Günaydın hayırlı sabahlar
Mavimli bende gelebilirmiyim hiç birikimim yok şuan ama
GünaydınGünaydın güzel kızlar hayırlı cumalar dilerim.
hayırlı olsun canım topiğin bende sahalara eylül ayında dönüyorumSelam hanımlar
Yepisyeni bir Topik ile ben geldim
13 yıllık çalışma hayatımda ortalama son 1,5 yıldır gelecek için çocuklarım için birikim yapmaya başladım.
Biriktirmeyi bilmeyen bir kişiliktim ama öğrendim artık. Ben yaptıysam hepimiz yaparız diyorum çünkü çok savurgandım.Hiç acımıyorum artık eşime hiç güvenmiyorum zaten çünkü ona kalsa birikime gerek yok. Ama dünyanın binbir türlü hali var bence birikime çok gerek var.
her ay çeyrek ile başladım,iki tane güne girdim 2000 er tllik birini alınca iki tane ata altın aldım. Diğeri de agustos 5 inde alacağım inş.
Çocuklarıma verilen harçlıklar vs hepsini biriktiriyorum.
Artık agustostan itibaren ayda bir ata altın almayı hedef aldım.
Hadi bismillah.
Bir de banka kasası hala kiralamadım onu da düşünüyorum hala.
Gelin beraber biriktirelim...
Ben bozuklukları a 101 de tümlettim hatta teşekkür bile ettiler.Ben dün hemen kumbara ayarladım siftahı attım 5 tl, sürekli madeni para attığımda tümletirken sorun yaşamıştım o yüzden ben hem bozuk hem kağıt para atacağım cnm
Günaydın hoşgeldinsinirliportakal
Eşinin de senin gibi olması ne güzel benim tüm birikimimlerim kendi çabamla
Ben maaşı aldığım gibi hemen koşuyorum kuyumcuya atayı almaya kısmetse
nora2010 merhaba hoşgeldin tabiki gel cnm kumbara ile ufak ufak başlıyoruz bir taraftan, Maaşları alınca da herkes kendi Hedefine göre çeyrek, gram, yarım, ata şeklinde planlarımız var.
Günaydındurkan hayırlı cumalar olsun...
Az önce markete gittim geldim, ihtiyaç olmayan hiç bir şey almadım ama bı sürü para gitti, Allah yardımcımız olsun hayat çok pahalı
Bi de benim kurtulamadığım sigara alışkanlığım var ki beni batırıyoraylık 300-350 arası sigaraya veriyorum sadece