-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #87.121
Geçmiş olsun canimSelam kızlar iyice sessizlesti burası.
Tempolu bir hafta sonrası çok şükür cuma oldu. Fena halde soğuk alginligi var başağrısı sinüzit olunca kabus gibi hafta oldu. Evde çok iş var bir ucundan başlanması gerekli..
Okul beni çok yoruyor. Çocuklar çok değişti davranış hep sorun.
2 gün uzaklaşmak bile nefes.. kendi cocugumu unutuyorum tahammülüm kalmıyor.
Temizlik yemek çamaşır ödev kontrolleri çocuğu kursa götür. Birkaç kışlık acil alışveriş gerekli oğluma onlari da halletmem gerekli
Bence çoğumuz o haldeyizVe kendimi bunalmış hissediyorum sürekli iş iş koşturur halde. Bir umutsuzluk mutsuzluk huzursuzluk var yine üzerimde bir an evvel arinmaliyim
Haklısın. Ben de bırakır gibi oluyorum sonra toparliyorum.Geçmiş olsun canim
Bence çoğumuz o haldeyiz
Kendimi salsam depresyonun dibine vururum
Ama salmıyorum sonra toparlayamam diye
Rabbim feraha çıkarsın hepimizi ülkemizi insallah
Sizede eşinin teyzesine de geçmiş olsun atlatır insallahSelam kizlar,
hastaligin 3 cü haftasini bitiriyoruz. Ben yeni yeni düzeliyorum, kizim halen biraz öksürüyor ve burnu tikanik. Buralarda bir cok kisi hasta.
Esimin teyzesi kanser olmus. Kadin jic fark etmemis, heryere dagilmis malesef.
Esim haftaya kar yagmazsa cumadan pazertesine kadar gitmegi düsünüyor. Kadin ömür boyu cok cekti kocasindan, sonra ayrilip iki cocugu tek büyütdü okutdu. Tam rahata varcakti. Yine olmadi
Birikim mirikim yapiyoruzda, arada harcayip güzelde yasamak gerek.
Sabah erken kalktik kizi dansa götürdük, ordanda alışveriş yaptık. Kresde meyve alma ve saglikli kahvalti sirasi bizdeydi. Her hafta bir aile cocuklara meyve sebze ve cuma günü icin kahvalti aliyor. Onlarida hal etdik, pazartesi götürcez.
Biz gelene kadar annem sagolsun evi temizlemis. Bi banyo ve mutfak dolaplari kaldi, onuda yarin hal ederim. Bugün tembelik yapcam.
Zula 800 ye cikti, ama esim gercekten türkyeye uçarsa zaten yine eksiye gircez, yinede bukez kesin kararliyim zulayi cikarmiyacam cok cok gerekmezse.
Sizde durumlar nasil?
canim sabada gecmis olsun. Benimde sesim 3 gün öyledi. 3 hafta sürdü düzelmem. Kizda daha bugün yemi yeni daha iyiOğlumu antrenmana götürdüm getirdim bir de öyle ortalık topladım. Bir şey yapasim yok. Dünden kalan yemekleri yeriz.
Sesim kısık hiç hoş değil bu hastalık. Böyle giderse hafta zor geçer ..
Ayın 15 inde altin düşük olursa taksitle bir Ajda daha alayım diyorum.
İlanlara bakıyorum ev için.. Ferah bir ev istiyorum ara kat.
Vallahi öyle uzun sürüyor. 2 hafta oldu. Böyle olunca ite kaka iş yapıyorum yaşıyorum resmencanim sabada gecmis olsun. Benimde sesim 3 gün öyledi. 3 hafta sürdü düzelmem. Kizda daha bugün yemi yeni daha iyi
Ben 5 gün antibiotik aldim sonunda öyle kurtuldumVallahi öyle uzun sürüyor. 2 hafta oldu. Böyle olunca ite kaka iş yapıyorum yaşıyorum resmen
Çok geçmiş olsun Allah şifa versinSagolun kizlar neyazik ki kötü haberler almaya devam ediyoruz. Eltimin babasida muhtemelen hasta, onun sonuclari haftaya gelcek. Hasta teyzenin kizi 1 yil önce meme kanseri gecirmisdi, kara cigerde leke cikmis. Kiz anneme bakayim derkenumarim onunda sonuclari iyi cikar.
Grip gibi yayildi gitdi bu hastalık.
Gecmis olsun canım. Yat dinlen, bosver ev isiniBende grip oldum hanemize hayırlı olsun
Gecmıs olsun canm Rabbim sıfa versın benim de iş yerinden arkadasım hamıleyken öğrendi 29 yasında lenf kanseri oldugunu. Çok sukur hem sag salim dogurdu hem de atlattı 1yıl olacak martta.Allahım sifa versın arkadasına daGeçmiş olsun.
Benim de okuldan arkadaşım bir anda kanser olduğunu öğrendi. Bir anda çöktü. Daha yaşı 45. Nasıl bir illet hastalık sinsice yayılıyor...
Cok gecmıs olsun asmincım Rabbim şifa versnSagolun kizlar neyazik ki kötü haberler almaya devam ediyoruz. Eltimin babasida muhtemelen hasta, onun sonuclari haftaya gelcek. Hasta teyzenin kizi 1 yil önce meme kanseri gecirmisdi, kara cigerde leke cikmis. Kiz anneme bakayim derkenumarim onunda sonuclari iyi cikar.
Grip gibi yayildi gitdi bu hastalık.
Bu mutsuzluk hali inan bende de vardi, benimkinin sebebi dunyanin gidisati diyeyim kisaca, bir iki haftadir biraz daha iyiyim. Sen de toparlarsin kisa surede insallah.Ve kendimi bunalmış hissediyorum sürekli iş iş koşturur halde. Bir umutsuzluk mutsuzluk huzursuzluk var yine üzerimde bir an evvel arinmaliyim