Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Seninde ailen var öncelik onların
Çeşmeyi biraz kısmanı öneririm
Siz verdikçe o daha çok isteyecek
Yetişemiyorum diyip verdiğinin yarısına kadar ver ona da alisir
Herkesin bi imtihanı vardır canım Rabbim daha kötüsünü vermesin bnım de ımtıhanım bu, hayırlsıı Allahtan tavsıyen ıcin ck sagol

Herkesin bi imtihanı vardır canım Rabbim daha kötüsünü vermesin bnım de ımtıhanım bu, hayırlsıı Allahtan tavsıyen ıcin ck sagol
Canım Allah kolaylık versin. Aklıma aç gozlu kayınvalide geldi. Yüksek meblağ bir ödemesi var evle ilgili. Ödeyecek arsa şu bu mirasları var ama gözü cozuklarinin parasında. Söz odeyeceksiniz size kalacak diyor... Hiç güvenilmez kendisine zamanında ne altinlar aldı ödediği yok..

Allah herkesin kendine versin aileyle imtihan cidden zor sabır

Dipnot kendinden nefret ederim

Selam kızlar,

bu hafta bi bitse artık. Işler cok yogun, üstüne bide uykusuzum baya. Allahdan cuma burda bayaram, 3 gün evdeyiz.
Yarın caddılar bayramı. Kızım iki aydır bu günü bekliyor. Vampir olarak gezecez yarın akşam ve şeker toplamaya gitcez.
Ardındanda ikimizde bayılırız zaten
Cuma günüde biraz buzluga birseyler hazırlıyayım defim, birazda ders çalışırım.
Komşum bir kaç gün şzine gitdi. Yeri nasıl belli oluyor Alişmişım sürekli görmege.

Bugün malim yatdı. Kızıma bu kez 200€ ayırdım. Zulayada birşeyler atmam gerk, bakalım bu ay ne kadar kalacak elimizde.

Altın yine yükselmiş. Bakalım nasıl devam edecek

Herkesin bir imtihanı var herşey düzelir umarım.

Bazıları karşisindakinin aklıyla dalga geçiyor sanki.
Size kalacak siz ödeyeceksiniz ne demek.
Ay Allah'ım.

Cadılar bayramı mı
Çok eğlenceli olacağı kesin
Birikimin de bereketli olsun cnm

Bazıları karşisindakinin aklıyla dalga geçiyor sanki.
Size kalacak siz ödeyeceksiniz ne demek.
Ay Allah'ım.
Yani burda öyle bir konuma gtirmis oliyir ki insanı öl de kurtulalım... Bak hiç abartmiyorum 1 dairesi buyuksehirde 1/3hisseli dükkanı. Kirasını alıyor 2 arsa ikisdr farklı bükük şehirlerde. Ufak tefekleri saymıyorum. Arsası olduğunu çocukları geçen ay öğrenmişler. 30.yil.saklamis

Cadı ya

Yuh nasıl sakladı ki
Benim biseyim olsa yedi duvel bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…