- 1 Ekim 2013
- 8.449
- 20.451
-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #87.041
Herkesin bi imtihanı vardır canım Rabbim daha kötüsünü vermesin bnım de ımtıhanım bu, hayırlsıı Allahtan tavsıyen ıcin ck sagolSeninde ailen var öncelik onların
Çeşmeyi biraz kısmanı öneririm
Siz verdikçe o daha çok isteyecek
Yetişemiyorum diyip verdiğinin yarısına kadar ver ona da alisir
Canım Allah kolaylık versin. Aklıma aç gozlu kayınvalide geldi. Yüksek meblağ bir ödemesi var evle ilgili. Ödeyecek arsa şu bu mirasları var ama gözü cozuklarinin parasında. Söz odeyeceksiniz size kalacak diyor... Hiç güvenilmez kendisine zamanında ne altinlar aldı ödediği yok..Herkesin bi imtihanı vardır canım Rabbim daha kötüsünü vermesin bnım de ımtıhanım bu, hayırlsıı Allahtan tavsıyen ıcin ck sagol
canım tansyonu bi ölç. Benimde öyleydi yüksek tansiyon çıktıBaş agrisi mide ve bulantisi çok sık oluyor ben de migren atağı galiba.. ve ben doktora gitmek istemiyorum. Başım zorluyor
Benimde öyle bir derdim vardı. Parayı birden kesince, gördümki bensizde gayet oluyormuşHerkesin bi imtihanı vardır canım Rabbim daha kötüsünü vermesin bnım de ımtıhanım bu, hayırlsıı Allahtan tavsıyen ıcin ck sagol
paran iki çeyreğe yetmez üstünü tamamlarsan iki çeyrek alBölüştürerek gram, çeyrek mi yoksa üstüne ekleyip yarım gibi tek mi?
bereketli olsunBeklediğimiz bir para vardı nihayet yattı bugün bende bir Ajda bilezik ve bir ceyrek altın aldımAllah bereket versin
Herkesin bir imtihanı var herşey düzelir umarım.Maddi konularda da dediğim gibi babam epey yordu, yeni yılda umarım bu kadar bunaltmaz beni.
Esime yeni telefon aldık kartımız arşa cıkmıstı gecen ay bu ayda ödemenin bir kısmı var ınsAllah 2025e güzel gireceğiz diye umut edıyorum. Eşim halen burda şuan işi tamamlanmadıgından bakalım biterse durum ne olur bılemıyorum. Yazdımmı bılmıyorum patron yuksek zamla 3 yıllıgına adanaya gıtmesini teklıf etti kabul etmedık burdaki işte bi 4-5 ayı var yeni iş almazlarsa iş araması gerekecek
Bazıları karşisindakinin aklıyla dalga geçiyor sanki.Canım Allah kolaylık versin. Aklıma aç gozlu kayınvalide geldi. Yüksek meblağ bir ödemesi var evle ilgili. Ödeyecek arsa şu bu mirasları var ama gözü cozuklarinin parasında. Söz odeyeceksiniz size kalacak diyor... Hiç güvenilmez kendisine zamanında ne altinlar aldı ödediği yok..
Allah herkesin kendine versin aileyle imtihan cidden zor sabır
Dipnot kendinden nefret ederim
Cadılar bayramı mıSelam kızlar,
bu hafta bi bitse artık. Işler cok yogun, üstüne bide uykusuzum baya. Allahdan cuma burda bayaram, 3 gün evdeyiz.
Yarın caddılar bayramı. Kızım iki aydır bu günü bekliyor. Vampir olarak gezecez yarın akşam ve şeker toplamaya gitcez.
Ardındanda ikimizde bayılırız zaten
Cuma günüde biraz buzluga birseyler hazırlıyayım defim, birazda ders çalışırım.
Komşum bir kaç gün şzine gitdi. Yeri nasıl belli oluyorAlişmişım sürekli görmege.
Bugün malim yatdı. Kızıma bu kez 200€ ayırdım. Zulayada birşeyler atmam gerk, bakalım bu ay ne kadar kalacak elimizde.
Altın yine yükselmiş. Bakalım nasıl devam edecek
Bereketli olsun turtisimBugün epeydir birikim için ayırdığım miktarla altın aldım.
Yani burda öyle bir konuma gtirmis oliyir ki insanı öl de kurtulalım... Bak hiç abartmiyorum 1 dairesi buyuksehirde 1/3hisseli dükkanı. Kirasını alıyor 2 arsa ikisdr farklı bükük şehirlerde. Ufak tefekleri saymıyorum. Arsası olduğunu çocukları geçen ay öğrenmişler. 30.yil.saklamisBazıları karşisindakinin aklıyla dalga geçiyor sanki.
Size kalacak siz ödeyeceksiniz ne demek.
Ay Allah'ım.
Cadı yaYani burda öyle bir konuma gtirmis oliyir ki insanı öl de kurtulalım... Bak hiç abartmiyorum 1 dairesi buyuksehirde 1/3hisseli dükkanı. Kirasını alıyor 2 arsa ikisdr farklı bükük şehirlerde. Ufak tefekleri saymıyorum. Arsası olduğunu çocukları geçen ay öğrenmişler. 30.yil.saklamis
Yuh nasıl sakladı kiYani burda öyle bir konuma gtirmis oliyir ki insanı öl de kurtulalım... Bak hiç abartmiyorum 1 dairesi buyuksehirde 1/3hisseli dükkanı. Kirasını alıyor 2 arsa ikisdr farklı bükük şehirlerde. Ufak tefekleri saymıyorum. Arsası olduğunu çocukları geçen ay öğrenmişler. 30.yil.saklamis
O bizim hatamız canım. 1 kurusun olsa söylemeyecek son. Sonra göz dikiyorlar..Yuh nasıl sakladı ki
Benim biseyim olsa yedi duvel bilir
Suprgeli cadı...Cadı ya