- 28 Mart 2020
- 5.968
- 23.739
-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #86.801
Canım geldimOlabilir canım. Evdeyim ya biraz genel hatlarıyla çalıştırayim. Okul açılınca pert oluyorum. Daha ilk seneden kurs peşinde kosmamayalim..
Teşekkürler canım not aldım...Canım geldim
Fenomen
Bumerang
Av yayınları
Hız yayınları
Zoom
Evdeki kitap yayınları bu sekilde
Bende aksam 70dk yürüdüm bacaklarım sizliyorSelam kızlar bankada işim vardı onu hallettim. Akşam olmadan yürüyüşü de yaptım...
Bu ara kafam kendi geniş ailemle ilgili birkaç şeye kafam takılıyor...
Huzursuz uyuyorum kafam dolu diye...
İşle ilgili canımı sıkan şeyler var. Aile ile ilgili var... Umarım kısa sürede hepsi geçer. Bazen gerçekten yiliyorum her şeyden... Bu ara hiç keyfim yok bakalım hayrolsunBende aksam 70dk yürüdüm bacaklarım sizliyor
Allah ferahlık versin canım içine inşallah kötü bisey yoktur
Benim yürümeye dermanım olsa bile sıkılıyorum yürürkenBende aksam 70dk yürüdüm bacaklarım sizliyor
Allah ferahlık versin canım içine inşallah kötü bisey yoktur
Bende çok sıkılıyorum sormaBenim yürümeye dermanım olsa bile sıkılıyorum yürürken
Kulaklık tak müzik dinle diyorlar.. valla araba çarpar banaBende çok sıkılıyorum sorma
İyiyim canım mayistim sıcaktan yuvarlaniyorum öyleKizlaarr nasılsınızkaramelli_turta hiç gelmiyor musun canım ozlettin
Evet çok sıcak. Havalar serinlese okul var çalışmak var...İyiyim canım mayistim sıcaktan yuvarlaniyorum öyle
Bende satıp yenileyecegim ama ne alacağıma karar veremedimGünaydın altın kızlar...
Arabam yine arıza veriyor. Yeter değiş der gibi... Okul açılans kadar halletmem gerekli...
Ben SUV istiyorum ama fiyatlar çok yüksek... Sıfır alamam. Km düşük hasar kaydı olmayan yaşı küçük derken milyonu geçiyor fiyat...Bende satıp yenileyecegim ama ne alacağıma karar veremedim
Ben de söz verdim bir türlü gidemedik usendim açıkçası..Selâm canım kızlarr
Sıcak çok sıcak bir pazar gününden
Dün sinema günümüzdü ters yüz 2 filmi vizyona girmiş,çocuklarin gözünden kaçmiyor tâbi bende çok beğendim filmi yalnız
Bugün ev işleri, temizlik, yemek daha bitmedi tâbi.
Bu ay da bitti gidiyor.
Bende kilo aldım T tatlu ama yürümeye bile üşeniyorumiştahlıyız da ondan böyle