- 24 Ağustos 2018
- 4.240
- 10.791
- 208
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #86.841
Merhabalar 10 gramlik ajda bilezigi ne kadara aldiniz acabaBu ay nihayet 10 gr lık bir ajda bilezik ve 1 adet çeyrek aldım.Şuana kadar toplam birikim 52 gr oldu son 48 gr kaldı hedefime.
Sen anlattıkça o yaşları aklıma geliyor perişan olurdum koştur koştur... Gerçi her yaş farklı ama hafta sonu iyi olur senin için küçük bir boşluk kimsenin olmamasıSelam kizlar,
sabah bir makine camasir yikadim, ardindan hemen kizlari parka götürdük komsumla. 2 saat oynadilar, döndük. 2 saatde bizim evde oynadi kizlar, bende biraz dinlendim.
Tabi ardindan yine cikardik cocuklari evin önüne. Benim kiz inline skate sürmeyi ögreniyor iki gündür ve kac kez düsmesine ragmen pes etmedi devam etdi 2 saat. Ilk kez böyle hirsli görüyorum kizimi
Cok övdüm onu bugün, pes etmedigi icin cabaladigi icin gurur duydugumu söyledim. Umarim her konuda böyle olur. Simdiye kadar istedigi gibi olmayinca hemen birakip pes ediyordu. Büyüyor herhalde cimcime.
Aksamda küvete soktum tam da esim geldi o suda oynarken. Kizin yanina oturdutum buzdolabinin icini temizledim.
Artik her gün bir oda detailli temizleyip evide adam ederim umarim. Yarindan ihtibaren dersede baslarim, ama gece calisacagima sabah erken kalkip calisayim diyorum. En azindan günün gerisi bana kalir.
Yarinki yemekde belli oldugu icin, oda hizli hal olur.
Esime haftasonu kizi bir gün gezdir, kendime vakit ayircam dedim, pazar günü arkadasiyla ve onun cocuklariyla yine masal ormanina gitcekler, bende kanepede kitap okurum
MaşallahSelam kizlar,
sabah bir makine camasir yikadim, ardindan hemen kizlari parka götürdük komsumla. 2 saat oynadilar, döndük. 2 saatde bizim evde oynadi kizlar, bende biraz dinlendim.
Tabi ardindan yine cikardik cocuklari evin önüne. Benim kiz inline skate sürmeyi ögreniyor iki gündür ve kac kez düsmesine ragmen pes etmedi devam etdi 2 saat. Ilk kez böyle hirsli görüyorum kizimi
Cok övdüm onu bugün, pes etmedigi icin cabaladigi icin gurur duydugumu söyledim. Umarim her konuda böyle olur. Simdiye kadar istedigi gibi olmayinca hemen birakip pes ediyordu. Büyüyor herhalde cimcime.
Aksamda küvete soktum tam da esim geldi o suda oynarken. Kizin yanina oturdutum buzdolabinin icini temizledim.
Artik her gün bir oda detailli temizleyip evide adam ederim umarim. Yarindan ihtibaren dersede baslarim, ama gece calisacagima sabah erken kalkip calisayim diyorum. En azindan günün gerisi bana kalir.
Yarinki yemekde belli oldugu icin, oda hizli hal olur.
Esime haftasonu kizi bir gün gezdir, kendime vakit ayircam dedim, pazar günü arkadasiyla ve onun cocuklariyla yine masal ormanina gitcekler, bende kanepede kitap okurum
24.500 e aldım canımMerhabalar 10 gramlik ajda bilezigi ne kadara aldiniz acaba
Maşallah canım hallet işleri bir gez dolaş gel.Günaydın canlar
Bu hafta da izinliyim
Dolapların içlerini hallettim
Dünde koltuk sandalyeleri yikadim
Haftaya ise gider sonraki hafta halıları yikamaya verir evi temizletirim
24unde İstanbula gidiyorum 1 hafta geziciiim
24.500 e aldım canım
pembebattaniyeli mrb
Ben de Ajda aldım hem kullanıyorum arada hem de yatırımlık isciliksiz diye. Yamulma olayı şöyle açıklayayım. Gramı dusukse evet yamuluyor ama gram fazlaysa öyle bir sorun yok. Ben de 6 Gr ve 10 Gr lik var tabiki 10.gr ilk daha hoş ve dayanıklı herlade 15 falan olsa daha hoş olurdu. Ama memnunum
Ellerine sağlık oh misGünaydın canlar
Bu hafta da izinliyim
Dolapların içlerini hallettim
Dünde koltuk sandalyeleri yikadim
Haftaya ise gider sonraki hafta halıları yikamaya verir evi temizletirim
24unde İstanbula gidiyorum 1 hafta geziciiim
Benim hamarat kızlarımMaşallah canım hallet işleri bir gez dolaş gel.
Ben de dün azıcık biber kızartma bamya börülce koydum dolaba. Yikankavur topla derken zaman aldı. Bu hafta sonu biraz daha bir şeyler alıp yapacağım. Kışa sağlam stokla gitmek istiyorum. İş dönüşü zor oluyor yemek vs
Benimde eylul masrafim çok fazla sigorta muayene var okul masrafı kışlık hazırlığı derken çabuk gel ekimkaramelli_turta teşekkürler canım ah o eski enerjim olsa dolap tıklım tıklım kışlık olurdu..Ama yine de olduğu kadar yaoacagim
Cennetmeyvesii sen çarşıya çıkma cnm yoksa batacaksin... Valla önümüz Eylül okul açılacak gümbür gümbür bir borç daha geliyor. Arabanın kasko sigorta muaynesi de Eylül ilk hafta vallahi şimdiden daraldim
Evet bence de direkt Ekim gelsinBenimde eylul masrafim çok fazla sigorta muayene var okul masrafı kışlık hazırlığı derken çabuk gel ekim
Bende tabak tencere alacagim ama mart gibi promosyon alacağız ona saklıyorum şimdilik bakalimEvet bence de direkt Ekim gelsin
Vallahi sağlık olsun ekstra sorun da çıkmasın biraz biriktirelim... Nasıl olsa evdeki eşyalarda yenilenmesi gerekiyor...
Benim günlük yemek takimlar eksildi teflon tencereler yeter yenisini getir diyor
Ayni şeyi düşündüm bir ara bizim promosyon Mayıs dediler..Artık bütçeme göre bir ara bakacağım.Bende tabak tencere alacagim ama mart gibi promosyon alacağız ona saklıyorum şimdilik bakalim
Kaliteli oluyor tefal bende tefalin setini düşünüyorum bakalimAyni şeyi düşündüm bir ara bizim promosyon Mayıs dediler..Artık bütçeme göre bir ara bakacağım.
Özellikle mutfakta eskiyen değişecek ufak tefek şeyler var. Heralde Aralık ayını bulur belkide.
Tencerede granit mi alsam teflon mu bilmiyorum.
Evdekiler Tefal ve taç idi. 11 yıldır kullanıyorum. Çelik tencerelr de olunca bu zaman kadar idare etti.
Kesinlikle Tefal çok iyi yanma yapışma olmuyor. Belki set değil parça alırım ihtiyacım olan sık kullandığımiKaliteli oluyor tefal bende tefalin setini düşünüyorum bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?