Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Chanel ha vay canına ağzım sulandi.
Bana parfüm hediye edebülüsün

Asmin ben de seviyorum burayi, Massachusetts disinda hic yasamadim, baska eyaletler hakkinda cok bilgim yok, ama bu eyalet gercekten yasanilir bir yer. Tek sikayetim Turkiye`ye uzakligi. Ekmek konusunda biz de zorlandik, simdi bir iki cesit ekmek var bizimkine en yakin onlari aliyoruz, mesela italyan veya firansiz baget ekmekleri fena degil, tatli degil en azindan. Annemler geldiklerinde zorlandilar, onlar icin ekmek makinesi almistik. Esimle ben ekmegi kahvalti harici pek yemeyiz ama annemler de ekmeksiz yemek yiyemezler.

Sabah kavaltidan sonra cocuklari kutuphaneye goturdum ama kapaliydi kapisindan donduk. Gelince camlara giristim, bir yandan da perdeleri yikadim. Once salonu ve mutfagi bitirdim, esim o sirada bahceye cocuklarla bir seyler dikti, sonra da borek yapti. Cayimizi da demleyip boregi alip yakinlarda bir yere piknige gittik. Eve donunce butun enerjimi toplayip yatak odalarinin camlarini da bitirdim, yoruldum ama camlara bakip bakip mis gibi oldu diyorum. Siradaki hedefim mutfak dolaplarini silmek.

mavimli hakkinizda en iyisi neyse oyle olsun, hem is hem ev icin. Biz de ev alirken hesabimdaki miktari esime gondermistim, esime takiliyordum artik beni unutursun diye.
Sağolasın. Eve verdiğimiz teklif kabul edildi bekliyoruz artık süreci. Tek kuruşumuz kalmadı kenarda yaptık bir delilik is olursa çok sevineceğim ama Allah bilir kaç kişiyi çağırdılar interviewa. Umarım içlerinde sivrilirim. Kısmet. Bir yere daha başvurdum onu da bekliyorum.

Yanlış asmini etiketlemis olabilirsin. Bizimki A Asmin75

Biz de aslen California'liyiz. Bazen diyorum Almanya'da ne işim var git ananın memleketine misss. Bildiğin dil, bildiğin yaşam tarzı. Ama Avrupa da başka güzel. Almanca bu kadar zor olmasaydı iyidi.

Selam kizceler
Cok verimli bir pazar gecirdim
Kahvaltidan sonra 2 gibi buyukbas cocuklari alıp bahçeye götürdü bende o arada evi toparladım toz aldım lavabo wc yıkadım kahve yaptım tv izledim yürüyüş yaptim sonra kardeşim gelmiş disarda kahve içtik eve geldiğim 8di mis gibi bir gündü bunu ayda 1 yapmak lazim

Biz de aslen California'liyiz. Bazen diyorum Almanya'da ne işim var git ananın memleketine misss. Bildiğin dil, bildiğin yaşam tarzı. Ama Avrupa da başka güzel. Almanca bu kadar zor olmasaydı iyidi.
ay cok guldum mavımlı aslen california ya sanki Türkiyenin bi ilcesinden bahsedıyosun
karadenızlıyız biz burda da il söyleyince saymazlar e nerelisin yani diye tekrar ilçe sorarlar

Yanlış asmini etiketlemis olabilirsin. Bizimki A Asmin75
Ay hatlar karismis, tesekkur ederim. Ev de hayirli olsun, risk almadan yatirim olmuyor. Interview larin guzel gecer insallah, sen istedigini secersin. Yuz yuze gorusmeye 3-5 kisi en fazla cagiriyorlar burada, akademide de oyle. Yani cagirdiklarina gore sansin yuksektir diye dusunuyorum.

Califormia`da sadece San Diego ya gittim ama begenmistim. Yalniz cok pahali, benim mudurum California`dan geldi, kadin buradaki her seyi ucuz buluyordu ki Boston da oyle cok ucuz degildir.
Almanca zor gercekten, universitedeyken 5 donem almistim, kimyagerim hani staja gidersem ise yarar diye ama gitmedim. Kullanmadigin icin de cogunu unuttum. Sen eminim baya konusuyorsundur.
Avrupa turu istiyorum aslinda, sadece Italya`yi gordum, cocuklar biraz daha buyurse, krediler de azalirsa Avrupa`da gorecek yer cok.

Guzel bir 3 gun gecirdik, cok dinlenemedim ama olsun, kafamdaki bazi isleri hellettim. Dun camasir yika kurut yerlestirle gecti, buzlukta balik vardi onu pisirdik. Bugun de genel sil supur yaptim, cocuklarla vakit gecirdik, mangal yaktik.
Yakindaki bir sehrin kutuphanesinde Turkce kitap bolumu acilmisti, bayadir gitmek istiyordum ama gitmeme gerek kalmadan buradaki kutupaneye getirtebildigimi ogrendim, 5 kitap siparis verdim, daha da verecektim de kendimi durdurdum. Bayadir Turkce bir seyler okumuyordum, nasil sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…