-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #85.481
Chanel ha vay canına ağzım sulandi.Kizlar bu arada ne yaptim, benim esimin sirketi Chanel ile is yapiyor, esim ordan bana 3 tane Chanel hirka getirmisti ama yarim mini hirkalar, guzel ama tarzim degil. Bu tarz markalarin 2. ellerini satan bir yere gonderdim, bakalim satilirsa aklimda kitchenaid in hamur yogurma makinesi, dyson superge gibi almak istedigim ama pahali buldugun urunler var. Bu arada benzer hirkalarin fiyatlarina baktim yenileri bir kac bin dolara kadar cikiyor, Turkiye fiyati da 100 bin, sok oldum bu kadar pahali oldugunu bilmiyordum, sanki araba satiyorlar.
Ya keske parfum getirseydi gonderirdim, ama soz bir gun parfum gelirse senindir.Chanel ha vay canına ağzım sulandi.
Bana parfüm hediye edebülüsün
Sağolasın. Eve verdiğimiz teklif kabul edildi bekliyoruz artık süreci. Tek kuruşumuz kalmadı kenarda yaptık bir delilikmavimli hakkinizda en iyisi neyse oyle olsun, hem is hem ev icin. Biz de ev alirken hesabimdaki miktari esime gondermistim, esime takiliyordum artik beni unutursun diye.
Yanlış asmini etiketlemis olabilirsin. Bizimki A Asmin75Asmin ben de seviyorum burayi, Massachusetts disinda hic yasamadim, baska eyaletler hakkinda cok bilgim yok, ama bu eyalet gercekten yasanilir bir yer. Tek sikayetim Turkiye`ye uzakligi. Ekmek konusunda biz de zorlandik, simdi bir iki cesit ekmek var bizimkine en yakin onlari aliyoruz, mesela italyan veya firansiz baget ekmekleri fena degil, tatli degil en azindan. Annemler geldiklerinde zorlandilar, onlar icin ekmek makinesi almistik. Esimle ben ekmegi kahvalti harici pek yemeyiz ama annemler de ekmeksiz yemek yiyemezler.
Biz de aslen California'liyiz. Bazen diyorum Almanya'da ne işim varAsmin ben de seviyorum burayi, Massachusetts disinda hic yasamadim, baska eyaletler hakkinda cok bilgim yok, ama bu eyalet gercekten yasanilir bir yer. Tek sikayetim Turkiye`ye uzakligi. Ekmek konusunda biz de zorlandik, simdi bir iki cesit ekmek var bizimkine en yakin onlari aliyoruz, mesela italyan veya firansiz baget ekmekleri fena degil, tatli degil en azindan. Annemler geldiklerinde zorlandilar, onlar icin ekmek makinesi almistik. Esimle ben ekmegi kahvalti harici pek yemeyiz ama annemler de ekmeksiz yemek yiyemezler.
Tenkyu bebisimYa keske parfum getirseydi gonderirdim, ama soz bir gun parfum gelirse senindir.
ay cok guldum mavımlı aslen california yaBiz de aslen California'liyiz. Bazen diyorum Almanya'da ne işim vargit ananın memleketine misss. Bildiğin dil, bildiğin yaşam tarzı. Ama Avrupa da başka güzel. Almanca bu kadar zor olmasaydı iyidi.
O kadar ayrıntı veremiyorum burda California yeteray cok guldum mavımlı aslen california yasanki Türkiyenin bi ilcesinden bahsedıyosun
karadenızlıyız biz burda da il söyleyince saymazlar e nerelisin yani diye tekrar ilçe sorarlar
Sen geçe horlarken biz ararız sen de rüyanda gorursunben yorgunluktan define aramalarina katilamiyacagim bacim
Ay hatlar karismis, tesekkur ederim. Ev de hayirli olsun, risk almadan yatirim olmuyor. Interview larin guzel gecer insallah, sen istedigini secersin. Yuz yuze gorusmeye 3-5 kisi en fazla cagiriyorlar burada, akademide de oyle. Yani cagirdiklarina gore sansin yuksektir diye dusunuyorum.
Califormia`da sadece San Diego ya gittim ama begenmistim. Yalniz cok pahali, benim mudurum California`dan geldi, kadin buradaki her seyi ucuz buluyordu ki Boston da oyle cok ucuz degildir.Biz de aslen California'liyiz. Bazen diyorum Almanya'da ne işim vargit ananın memleketine misss. Bildiğin dil, bildiğin yaşam tarzı. Ama Avrupa da başka güzel. Almanca bu kadar zor olmasaydı iyidi.