Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Ay anaaam ne yoruldum gııız
Sahura bazlamamiz bitmis öğle arası biraz hamur yogurdum ıspanak yıkadım doğradım
İsten gelince bir saat ekmek 1 saat borek yaptim el açması.
Yedik yuduk diyene kadar 9 oldu saat
Bende pert oldum ama baya ekmek çıktı.
Oruçlu halde yapacak iş degilmis valla

Selam kizlar
Nasılsınız hepiniz, okuduğum kadarıyla hepiniz iyisiniz
Gün aşırı bakıyorum neler olduğuna ancak pek yazmaya zaman kalmıyor.
Çok değişen birşey yok bende.
Evin kalan borcunu attım kenara yeni ev bakıyorum, eğer gönlüme göre bit yer bulursam borcu kapayıp evi satacağım.
Onun dışında iş, mesleki eğitimler epey vaktimi dolduruyor.

Bu aralar yoğun kitap okuyorum ve spirituel eğitimlere merak sardım. İşten kalan zamanlari böyle dolduruyorum.
Birikim mümkün olduğunca yapıyorum ama çok şükür evin borcu bitti saydığım için bu sene kendimize yapmak istediklerimiz için bütçe ayırdık.
Kısmetse yeni yerler görmek istiyoruz bu yaz.
Bir yandan da herşeyin kolay olmadığının farkında olarak her hafta market pazar alışverişinde hep şaşkınlık yaşıyorum

Hosgeldin yoğun bağyan
Ben valizimi hazırlamaya başlıyorum o zaman
Kop gel haydi

Ay ne güzel borçsuz hayat çokzel
Ay market deme haftasonu toplu alışverişe cikacagim adamın kartının limiti yeter ins

Selam herkese. Bu ay ek olarak birikim namına bir şey olmayacak gibi görünüyor. :) Aslında önümüzdeki bir kaç ay daha alamayacağım gibi görünüyor ama elime ek para geçerse direkt birikim için ayırırım elbette.
Ütü aldım. Buhar kazanlı. Taksitle elbette. 3700tl ona verdim.
Krem vb. bir kaç eksiğim vardı onları almam gerekiyordu 400tl civarı onlara verdim.
Bugün arkadaşlarım ile yemeğe çıkacağız. Ne kadar gider bilmiyorum. Yine de değişikliğe ihtiyacım var.
Erken rezervasyon ile tatil yerlerine bakıyorum ama ne zaman gidebilirim bilemiyorum.
Asla uygun değil çünkü fiyatları. Kararsızım bu konuda.

Selam kızlar ben cumartesinin adını eziyettesi olarak degistirdim evle boğusuyorum resmen.

Cennetmeyvesii ellerine sağlık el açması börek bir başka olur evet. Demek hazırlıklara basladim bu kızlar çok ac diye..

Bu hafta oğlumun yaz alışverişini tamamladım. Kendime de saçlarım için birkaç bakım yağı vs aldim

Bugün maaş günü ve para sıfırlandı.. Haha şaka gibi kredi kartının tamamını ödemedim. Belki pazartesi bir miktar zor gün parasından bozarım ya da ödemem. Asgarisini ödedim zaten.

Bahar kendini hissettiriyor yavaştan.. Bahçede vakit geçirdim. Çapalama sulama birazda yeşillik topladım...

Pazartesi hastane işleri var oğlumla benim. Tatilde bakımları yaptıralım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…