- 28 Mart 2020
- 6.000
- 23.861
-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #85.181
Burdada su sorunu var. Kizimivalistirdim elini sabunlarken suyu kapatiyor hayvanlarla, ciceklerede su kalsin diye. Bende cok dikat ediyorum su harcamamaya. Cöpleri ayiriyorum. Cocuklarimiza yasana bilecek bir dünya birakmaliyiz.Masallah günlerdir yağmur yağıyor aşırı kurak geciyordu bi nebze rahatlattı susuzluktan çok korkuyorum.
Bugun biraz temizlik yaptim
Aksama balık yapacagim firinda.
Geliyor yine nalet pazartesi
Ben altın hesabimi kullanıyorum.Hanımlar altını kuyumcudan mı alıyorsunuz yoksa altın hesabı ile mi? Önerileriniz neler?
Kolay gelsin tatlu.Merhaba kızlar biraz uyudum ve uyandım. Şimdi iftar icin mercimek çorbası ve küçük beye mantar soslu makarna yapacağım. Pırasa yemeğini okuldan gelince yapmıştım.
Ev süpürdüm topladım toz aldim biraz bahçe bakimi yapabildim... Canım isterse iftar sonrası silerim yerleri.
Pek yoğun temizlik yapamam oruçluyken...
Oğlum bisiklet istiyor diğeri çok küçüldü eskidi.
Bakıyorum orta halli bir şey bile 4 binden başlıyor... Galiba karar verip taksitle alacağım.
Maşallah enisteyeEsime birseyler olmus döndügünden beri. Ben biraz rahatsizdim dün. Küvete uzan ardindan uyu dedi. Kendiside sürekli evi temizliyor topluyor. Ay durun
Demek bizden ayri kalmak bazen iyimis, arada türkyeye yolluyayim onu
Bende yarin pazartesi diye üzülüyorum. Bi ara 1 hafta rapor alip dinlencem, bazen cok halsiz düsüyorum, oda yillardir izine gitmedik. Tüm izinlerimi belediye ve doktor islerini hal etmek icin kullandim. Bu yil kesin bi italya yapcam, cok kararliyim
Canım sen vardiyalı mi çalışıyordunKolay gelsin tatlu.
Dün çorba ve dolma yaptim cacık da yapacağım şimdi,menü hazır.
Yarına için bir fikrim yok.
Yemekleri iki günlük yapmaya çalışıyorum yetişemiyorum çünkü ev iş derken.
Bisikletlerin fiyati uçmuş gerçekten.
Komsumda glrdüm onla birlikte kendi evimide denedim. Baya temizliyor sadece köselere giremiyor. Bizde kapinin esigi yüksek tek basina bir odadan obir odaya gecemez, sorun o.Kızlar evinde robot süpürge kullanan var mı nasıl
Ben kullanıyorum memnunum iyiki almışım. Roborock S6 maxv bende olan.Kızlar evinde robot süpürge kullanan var mı nasıl
Evet cnm vardiyalı sistemde iyice karışıyor herşey.Canım sen vardiyalı mi çalışıyordun
Olsun 2 günlük yap nasıl yetisebiliyorsan.
Bizim de bazen 2 günlük oluyor.
Mesela corba pırasa yarına da yenecek. Belki yanına bir şey eklerim zaten salata vs oluyor