Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Masallah günlerdir yağmur yağıyor aşırı kurak geciyordu bi nebze rahatlattı susuzluktan çok korkuyorum.
Bugun biraz temizlik yaptim
Aksama balık yapacagim firinda.
Geliyor yine nalet pazartesi

Masallah günlerdir yağmur yağıyor aşırı kurak geciyordu bi nebze rahatlattı susuzluktan çok korkuyorum.
Bugun biraz temizlik yaptim
Aksama balık yapacagim firinda.
Geliyor yine nalet pazartesi
Burdada su sorunu var. Kizimivalistirdim elini sabunlarken suyu kapatiyor hayvanlarla, ciceklerede su kalsin diye. Bende cok dikat ediyorum su harcamamaya. Cöpleri ayiriyorum. Cocuklarimiza yasana bilecek bir dünya birakmaliyiz.

Esime birseyler olmus döndügünden beri. Ben biraz rahatsizdim dün. Küvete uzan ardindan uyu dedi. Kendiside sürekli evi temizliyor topluyor. Ay durun
Demek bizden ayri kalmak bazen iyimis, arada türkyeye yolluyayim onu
Bende yarin pazartesi diye üzülüyorum. Bi ara 1 hafta rapor alip dinlencem, bazen cok halsiz düsüyorum, oda yillardir izine gitmedik. Tüm izinlerimi belediye ve doktor islerini hal etmek icin kullandim. Bu yil kesin bi italya yapcam, cok kararliyim

Selamlar kizlar, iyi dilekleriniz icin sagolun, maddi kayiplar icin artik bir yere kadar uzuluyorum, eskiden daha cok kafaya takardim. Arabaya vurani bulamadik, olsun. Esimin sirket yatirim almis, maaslar odendi, sorun yok.
Ben de ikramiye ve zam aldim, acil ihtiyac fonunu yerine koyabildik, cok sukur. Mudurumden de guzel ovguler aldim, senelik performans degerlendirmesi oluyor, bu sene de yildizli pekiyi aldim :) Ikramiyem de bekledigimden fazla geldi. Onumuzdeki ekonomik belirsizlikten dolayi ev kredisine yaptigimiz ara odemeleri durdurmaya karar verdik, bu sene icin en iyisi artani mumkun oldugunca biriktirmek.
Bu ay vergiler yatirildi, bir miktar yardim yapildi, kiranin kalaniyla da 3 gram altin almis kardesim.
Herkese simdiden hayirli Ramazanlar.
Cennetmeyvesii gecmis olsun.

Selam kizlar,

kac gündür zor kalkiyorum sabahlari. Halim buna benziyor
Annem gitdi, aksam isleri zor yetistiriyoruz. Esim acilen anneni geri getir, ac kaliyoruz dedi
Ben mi yavasim, zaman mi hizli cözemedim
Esim zam almis dün. Adam girdiginden beri iki kez zam istedi, aldi. Anladimki biz kafinlar bonu konuda daha cekingeniz. Yüzüz olmak gerekiyormus
Bugün stajer yanimda olcak, is ögretecem uykulu uykulu

Merhaba kızlar Herkese Hayırlı huzurlu bereket dolu Ramazanlar...

Okuldan gelince oğlumla birlikte kendimizi mini bahceye adadik. 12 fide domates salatalık çilek diktik. Rokalar tereler marullar olmak üzere.. Yine de az az topluyorum..

Yemek hazırladım sonra çok az uyumuşum.

Bahar ayını çok seviyorum...Güzel tatlı yağmurlar yağsın..
Çok şükür cuma geldi... Okuldan sonra biraz detay temizlik yapmayı planlıyorum..Hafta sonuna ne kadar az iş kalırsa okadar iyi oluyor

Merhaba kızlar biraz uyudum ve uyandım. Şimdi iftar icin mercimek çorbası ve küçük beye mantar soslu makarna yapacağım. Pırasa yemeğini okuldan gelince yapmıştım.

Ev süpürdüm topladım toz aldim biraz bahçe bakimi yapabildim... Canım isterse iftar sonrası silerim yerleri.

Pek yoğun temizlik yapamam oruçluyken...

Oğlum bisiklet istiyor diğeri çok küçüldü eskidi.
Bakıyorum orta halli bir şey bile 4 binden başlıyor... Galiba karar verip taksitle alacağım.

Kolay gelsin tatlu.
Dün çorba ve dolma yaptim cacık da yapacağım şimdi,menü hazır.
Yarına için bir fikrim yok.
Yemekleri iki günlük yapmaya çalışıyorum yetişemiyorum çünkü ev iş derken.
Bisikletlerin fiyati uçmuş gerçekten.

Maşallah enisteye
Ayri kalmak iyi gelmiş belki de.
italya çok güzelmis bende merak ediyorum

Canım sen vardiyalı mi çalışıyordun
Olsun 2 günlük yap nasıl yetisebiliyorsan.
Bizim de bazen 2 günlük oluyor.
Mesela corba pırasa yarına da yenecek. Belki yanına bir şey eklerim zaten salata vs oluyor

Selam kizlar,

annem gitdiginden beri benim pilim bitdi resmen ev, is, cocuk, yemek derken aksam cocukla bayiliyorum.
Esimde isden gec geliyor, pek yardimci olamiyor.
Siz nasil yetisiyorsunuz? Siz bazen neler yaptiginizi yaziyorsunuz ya, nasil hepsini bir güne yetistiriyorlar diye saskin saskin bakiyorum vallah banada bi tüyo verin.

Altin yine cikmis sanki?

Kızlar evinde robot süpürge kullanan var mı nasıl
Komsumda glrdüm onla birlikte kendi evimide denedim. Baya temizliyor sadece köselere giremiyor. Bizde kapinin esigi yüksek tek basina bir odadan obir odaya gecemez, sorun o.
Bide mutfakta sandalyelerin ayaklarindan dolayi tam temizliyemez. Onun icin vaz gecdim.

Canım sen vardiyalı mi çalışıyordun
Olsun 2 günlük yap nasıl yetisebiliyorsan.
Bizim de bazen 2 günlük oluyor.
Mesela corba pırasa yarına da yenecek. Belki yanına bir şey eklerim zaten salata vs oluyor
Evet cnm vardiyalı sistemde iyice karışıyor herşey.
Bazen yapıyorum o akşam bitiyor
Genelde bol yapmaya çalışıyorum ki iki gün gitsin bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…