Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Bende bugün kartları ödedim kızın servis parasını pazar parasını ayırdım okulumizdaki bi kac depremzede öğrenci ici para ayırdım. Biraz harçlık ve kalanıyla 6gr altin aldim.
Oğlus sürekli hasta olmaya başladı yine kulak iltihabı olmus simdide bugün gitmedi okula. bu ay eczaneye herhalde 500tl vermisimdir.

Eve led avize aldım kör ışıkta oturuyormusuz resmen. Ev isildadi yav
3 ay sonra odemeli 3 taksitli
Yaza promosyon yatarsa onla oderim

Buzdolabi bozuldu 900tl oraya
Camasir makinesinin çeşmesi bozuldu mutfak tezgahına da silikon çektirdik 350de sucuya verdik. Bu ay çok harcamali gecti
Harcamalar azalmiyordu
iveeeet gelelim nur topu gibi yeni masraflara esimin telefonu bozuldu. 800€ kesin yeni telefona gider. Bildigin birikimde 2 adim öne 3 geriye gidiyoruz.
Tlf en büyük masraflardan
Hep kısır döngü.
Resmen borclarimizin maaşı oldu gelirler.

Bu arada bir haftadır devam eden mide ağrım vardi. Yaşamış olduğum uzuntulerden kaynaklı sanirim. Tahlil yapıldı yarin sabah dra sonuçları almaya gidicem umarım kötü bisey çıkmaz
Geçmiş olsun. Obemli bir sey cikmayacaktir. Icini ferah tut. Büyük ihtimali büyük stres ve sıkıntı sonrası oluşmuştur.
Kuzucuguna da geçmiş olsun.

gecmis olsun canim, umarim senin tahlilerinde temiz cikar

Günaydin kizlar,

aksam kizla birlikte uyumusum. Iyi geldi. Kizda iki gündür öksürüyordu balli sogan suyu verdim iki gündür. Bu gece pek öksürmedi, umarim gecmistir.
Yarin aksam esim dönüyor, benimde sabah krese verib ise dönme stressim bitiyor. Mesailerimin cogu gitdi. Yeniden biriktirmem gerek. Bir isimiz cikiyor gerekiyor o saatler.
Yanliz bu haftanin kosturmasiyla anladim ki, kosturma stress ve uykusuzluk cidden tansyonunu baya etkiliyor.
Kiz okula gidince elimden geldigi kadar fazla calismak istiyordum, ama karar verdim günlük 6 saate düsürcem saatlerimi o okula baslayinca, yoksa olan sagligima olur.
Bu hafta ve haftaya hanim effendi dogum günlerinedavetli. Sosyal hayati benimkinden daha iyi

Hic calisasim yok bu aralar. 1-2 gün izin alayim diyorum. Kizda kresdeyken evde biraz dinlenirim.
Bu yeni isyerini sevemedim gitdi. Olan bitenden hemen patronlarin haberi oluyor. Birbirilerini gizliden sikayet ediyorlar anlasilan.
Eski isyerimde yoktu böyle seyler. Resmen calisma hevesimi aldi burasi. Kendimi calismaya zorluyorum hergün.
Evi b.. götürüyor bu arada. Elimi sürmüyorum

Benimde çalışasım yok
Bi kac ay ücretsiz izin alasim bile var da alamıyoruz ekonomi malum
Özelde falan çalışsam artık calismazdim herhalde yorgun hissediyorum
Cumayı iple çeker oldum oysa ben haftasonlarini sevmeyen insandım alışamadım buraya

aynen benim durumum malesef. Eskiden cok severdim isimi

Kızlar ben de sizin gibiyim bir türlü yeni okula alışamadım. Önceki yerim daha huzurlu ve arkadaşlarım da daha kafa dengiydi. Resmen sürünerek gidiyorum. Oraya gidince mecbur kaptiriyirum kendimi... ama huzursuz ve mutsuzum... Ben de cuma gününü seviyorum...
Umarım zamanla her şey hepimiz için güzel olur..

An itibariyle tüm kk fatura kredi vb ödemeleri bu aylık tamamladım.Hic nakit kalmadı.. Sabrın sonu selamet çalış tatlu dedim kendime..

Hemen evi süpürdüm. Akşam a börek hazırladım bir de çorba yaparim yeterli...

Bugün depremzede bir ogrencim daha geldi. Gittim evine halleri harap..
Çocuğun ayağında terlik vardı içim cız etti. Beslenmesi yoktu. Bir ogrencim benden öne farkettim hemen tostunu paylaştı. Liste olusturdum hafta sonu açık ihtiyaçları halledeceğim gönüllü velilerimle.

Gun içinde sadece kırtasiye malzemelri kitap ve çanta ihtiyaçlarını hallettim sadece...
Ya ne kadar çok bilmediğimiz kişiler var böyle... Vallahi sığamıyorum resmen hicbir yere

Cok zor gerçekten maddi ve manevi nasıl toparlanacaklar bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…