- 28 Mart 2020
- 6.000
- 23.861
-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #85.161
Ben bankadan aliyorum canim altını yok kulce
Eve led avize aldım kör ışıkta oturuyormusuz resmen. Ev isildadi yav
3 ay sonra odemeli 3 taksitli
Yaza promosyon yatarsa onla oderim
Harcamalar azalmiyorduBuzdolabi bozuldu 900tl oraya
Camasir makinesinin çeşmesi bozuldu mutfak tezgahına da silikon çektirdik 350de sucuya verdik. Bu ay çok harcamali gecti
Tlf en büyük masraflardaniveeeet gelelim nur topu gibi yeni masraflaraesimin telefonu bozuldu. 800€ kesin yeni telefona gider. Bildigin birikimde 2 adim öne 3 geriye gidiyoruz.
Hep kısır döngü.karamelli_turta Hep bir döngü var temel ihtiyaçlara bile zor yetisiliyor. Kredi karti hep dolu. Maaş elimize geçmeden uçuyor..Hazırda olana sahip çıkma vakti benim adıma...
Birikimin bereketli olsun daha çokları olsjn
Geçmiş olsun canım umarım sonuçların iyi çıkarBu arada bir haftadır devam eden mide ağrım vardi. Yaşamış olduğum uzuntulerden kaynaklı sanirim. Tahlil yapıldı yarin sabah dra sonuçları almaya gidicem umarım kötü bisey çıkmaz
Geçmiş olsun. Obemli bir sey cikmayacaktir. Icini ferah tut. Büyük ihtimali büyük stres ve sıkıntı sonrası oluşmuştur.Bu arada bir haftadır devam eden mide ağrım vardi. Yaşamış olduğum uzuntulerden kaynaklı sanirim. Tahlil yapıldı yarin sabah dra sonuçları almaya gidicem umarım kötü bisey çıkmaz
Geçmiş olsun canım umarım sonuçların iyi çıkar
Tenkyu bebislerimGeçmiş olsun. Obemli bir sey cikmayacaktir. Icini ferah tut. Büyük ihtimali büyük stres ve sıkıntı sonrası oluşmuştur.
Kuzucuguna da geçmiş olsun.
Çok doğru bir söz
gecmis olsun canim, umarim senin tahlilerinde temiz cikarBende bugün kartları ödedim kızın servis parasını pazar parasını ayırdım okulumizdaki bi kac depremzede öğrenci ici para ayırdım. Biraz harçlık ve kalanıyla 6gr altin aldim.
Oğlus sürekli hasta olmaya başladı yine kulak iltihabı olmus simdide bugün gitmedi okula. bu ay eczaneye herhalde 500tl vermisimdir.
Tenkyu bebisim. Crp (enfeksiyon) yüksek çıktı antibiyotik başladık.gecmis olsun canim, umarim senin tahlilerinde temiz cikar
Gecmis olsun canimTenkyu bebisim. Crp (enfeksiyon) yüksek çıktı antibiyotik başladık.
Benimde çalışasım yokHic calisasim yok bu aralar. 1-2 gün izin alayim diyorum. Kizda kresdeyken evde biraz dinlenirim.
Bu yeni isyerini sevemedim gitdi. Olan bitenden hemen patronlarin haberi oluyor. Birbirilerini gizliden sikayet ediyorlar anlasilan.
Eski isyerimde yoktu böyle seyler. Resmen calisma hevesimi aldi burasi. Kendimi calismaya zorluyorum hergün.
Evi b.. götürüyor bu arada. Elimi sürmüyorum
aynen benim durumum malesef. Eskiden cok severdim isimiBenimde çalışasım yok
Bi kac ay ücretsiz izin alasim bile var da alamıyoruz ekonomi malum
Özelde falan çalışsam artık calismazdim herhalde yorgun hissediyorum
Cumayı iple çeker oldum oysa ben haftasonlarini sevmeyen insandım alışamadım buraya
Cok zor gerçekten maddi ve manevi nasıl toparlanacaklar bilmiyorum.An itibariyle tüm kk fatura kredi vb ödemeleri bu aylık tamamladım.Hic nakit kalmadı.. Sabrın sonu selamet çalış tatlu dedim kendime..
Hemen evi süpürdüm. Akşam a börek hazırladım bir de çorba yaparim yeterli...
Bugün depremzede bir ogrencim daha geldi. Gittim evine halleri harap..
Çocuğun ayağında terlik vardı içim cız etti. Beslenmesi yoktu. Bir ogrencim benden öne farkettim hemen tostunu paylaştı. Liste olusturdum hafta sonu açık ihtiyaçları halledeceğim gönüllü velilerimle.
Gun içinde sadece kırtasiye malzemelri kitap ve çanta ihtiyaçlarını hallettim sadece...
Ya ne kadar çok bilmediğimiz kişiler var böyle... Vallahi sığamıyorum resmen hicbir yere