Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Allahım darısı başımıza inş Allahım banada böyle güzel haberi gelip burada müjdelemeyi nasip et yarabbim amin

Benimde kart borcum çok fazla çocuğun okulu çektik karta bu ayda yemek ve etüt çekilecek 28binde o olacak.Hayatta çok pahalı bir lahmacun 52tl olmuş şok olum dün.Çocuğa calpol dolven aldm 122tl dedi eczacı bir şokta orada yaşadım geldim eve

Kizlaarr altın kizlarrr ne oldu konuya böyle... Herkes koşturmaca hali galiba önceki kadar muhabbet olmuyor... Özlendiniz
Altin niye böyle arttı 1100lerdeydi bir günde 60 lira arttı sinir oldum
Aynen eczaneye inanılmaz para gidiyor bende her gittiğimde şokingen
güzel günler göreceğiz inanıyorum bu günler kötü bir anı olacak
Astrologlar güzel seyler söylüyor ülkemiz için. umudum artti biraz

Çok geçmiş olsun gerçekten aciyi hepimiz içimizde yaşadık.
Zeynep olanlar hep üst üste gelmiş hay Allah
saglik olsun ins geçecek hepsi.

Ben sen miyim tatlu.
Her ay bu döngü neredeyse.
Tam olarak hah evet bu ay azaldı dediğimde yeni borçlanmalar ekstralar.
Allahım darısı başımıza inş Allahım banada böyle güzel haberi gelip burada müjdelemeyi nasip et yarabbim amin
Aman tanrimmm bu mesajim fi tarihinden mi okyonus
Amin inş darısı başına diyeyim

Nice saglikli, mutlu yillari olsun ikisinide

selam kızlar

ben artık altın birikimlerimi qnb'den yapıyorum. sen de kutla uygulaması. kredi kartıyla altın alınca mecbur birikim yapmak zorunda kalıyorum hem de altın hesabımda duruyor. baby showerım olacak yakında orda da bu uygulamayı kullanıcam. uzaktaki akrabalardan altın toplayabilirim bu sayede

iveeeet gelelim nur topu gibi yeni masraflara esimin telefonu bozuldu. 800€ kesin yeni telefona gider. Bildigin birikimde 2 adim öne 3 geriye gidiyoruz.
vallahi ne doğru 2 on 1 geri...
Bazı şeyler de ihtiyaç yapacak bor şey yok. Benimki de bir gün yolda bırakacak beni. Sürekli dönüyor hafıza yetmiyor

Herkeşlere mutlu yillar ozaman
Birikimin bereketli olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…