Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Selam kizlar,

annem gitdiginden beri benim pilim bitdi resmen 😂 ev, is, cocuk, yemek derken aksam cocukla bayiliyorum.
Esimde isden gec geliyor, pek yardimci olamiyor.
Siz nasil yetisiyorsunuz? Siz bazen neler yaptiginizi yaziyorsunuz ya, nasil hepsini bir güne yetistiriyorlar diye saskin saskin bakiyorum vallah 😂 banada bi tüyo verin.

Altin yine cikmis sanki?
Calisan anne olmak zor herşeye yetişmek zir oluyor.
Haftaiçi acilleri yapıyorum daha detayli işleri haftasonuna bırakıyorum.

Altın hep yükselişte.

Komsumda glrdüm onla birlikte kendi evimide denedim. Baya temizliyor sadece köselere giremiyor. Bizde kapinin esigi yüksek tek basina bir odadan obir odaya gecemez, sorun o.
Bide mutfakta sandalyelerin ayaklarindan dolayi tam temizliyemez. Onun icin vaz gecdim.
Birkaç ay önce bende epey heves ettim ama kurutma daha acil olunca erteledim robotu T tatlu

haklısın yoksa yetişmek ne mümkün

Nasıl yeni evin mahallem komsularin
Yeni evime alıştım.
Garip bir his belki ama sanki uzun zamandır buradaymışız gibi geliyor alıştık.
Çocukların konforu varsa alismak çok kolaymış.
Komşularım da iyi çoğu çalışan anne hepsi de genç zaten , karşı komşumun 3 yaşında oğlu var üst katimin oğlumdan bir yas kucuk torunu var arkadaşlık da kurdular.
Mahallemi sevdim her yere yürüme mesafesi sayılır zaten.
En büyük eksiklikleri de tamamladim sayılır çok şükür diyorum.
Uzun zaman önce hayalini kurduğum gerçek oldu 🤲
Herşey ne kadar gözümde büyüyordu oysa.
Çocuklarin düzenini bozup yeniden kurmak beni korkuttu açıkçası,
Onların alıştığı bir düzen var çünkü.

Selam kizlar,

burikim topiginden kovulma ihtimalini göze alarak cesurca itraf etmege geliyorum 😂
Esime bir yagmurluk, bana 1 penye, yelek, kiza camur ayakabisi, mayo, top, günes gözlügü) 87€, ardindan rossmandan 40€ luk (sahi 5€ kuponla geri aldim), türk bakkali 30€, yemek yedik 57€, market 50€ bayip geldik 😂 agam beni köyden kovmirsen dimi karamelli_turta karamelli_turta ? 😘

Selam kizlar,

burikim topiginden kovulma ihtimalini göze alarak cesurca itraf etmege geliyorum 😂
Esime bir yagmurluk, bana 1 penye, yelek, kiza camur ayakabisi, mayo, top, günes gözlügü) 87€, ardindan rossmandan 40€ luk (sahi 5€ kuponla geri aldim), türk bakkali 30€, yemek yedik 57€, market 50€ bayip geldik 😂 agam beni köyden kovmirsen dimi karamelli_turta karamelli_turta ? 😘
Oh sefanın olsun 😂 senden kalır yanım yok
Bende bugün cocuklara bayramlık aldım 1300tl baydim lcwya 2ust ve 2 alt🥺
Netten kendime Pierrcardin canta parfüm cocuklara pijama güneş kremi gratisten eksikler derken 2000de öyle gitti
Markete 300tl baydim sut yumurta güllaç icetea hurma aldım
Kendime de elbise bakiyorum ama sıfırı tükettim bu ay

Netten kendime Pierrcardin canta parfüm cocuklara pijama güneş kremi gratisten eksikler derken 2000de öyle gitti
Seninde sefan olcun caniko 😂 bari yanliz degilmisim. Kovulursakda el ele baska diyarlara gideriz 😂
Aman gecen esimle konusduk. Dedim bak felaket yüksek bir tansyonla hastaneye yatdim ki o benim en kötü halim bile degildi. Resmen birseyler korumus beni sanki. Dedim yarin ne olacagimiz bellisiz. Hayati bugünde yasamaliyiz. Zaten yaslaninca oramiz buramiz agriyacak gezemiyecegiz, tadini cikartamiyacagiz belki. Bazi seyleri ertelemiyelim. Gezelimde, giyinelimde, yiyelimde. Birikimde harcamada dengeli olsun. Ben bir cok seyi hep erteliyordum. Artik dengeli yasamaya karar verdim. 😁
Güzel bir gün gecirdik bugün. Deydi 😌

Kızlar evinde robot süpürge kullanan var mı nasıl
Ben eufy 35c diye bir Model kullanıyorum. Şu an internette satışı yok. Silme özelliği yok. Haritalama da yapmıyor. Biraz salak bir şey öyle rastgele geziyor sağa sola biraz vura vura ama ben çok memnunum. Kedim var. Günlük süpürge işini yapıyor sağolsun. Çok ucuza 1800 e almıştım.

Selam kizlar,

Güle güle kullan aldıklarını 😀
Yok aganin seni kovmirem 😆

Herşey ateş pahasi olduğundan paralar uçuyor
Güzel günlerde kullanılsın çok

Ramazan davulcusu geldi 😁
Cidden davulcu gecerken uyandım.
Bu gece sucuklu yumurta yapacağım oğlumla kendime eşim ve küçüğü kaldırmayacağım.

Dün yine pc peşinde koşuyorduk.
Oğluma masaüstü bilg aldık ama yok sıkıntısı var olacak gibi değil servise gönderdik.
Çocuğumun şansına üzüldüm daha 15 gün olmadi alalı.
Oradan gratis,oyuncakçı derken iki bin tlyi geçti harcama.
Oradan kv ye iftara geçtik o teravihe giderken toptan çıktık pastamdan ona da götürdüm beğeniyi aldı 😁ben yaparim da olmaz mi he 🤪

Güle güle kullan aldıklarını 😀
Yok aganin seni kovmirem 😆

Herşey ateş pahasi olduğundan paralar uçuyor
Güzel günlerde kullanılsın çok
Tenkyu bebisim😍
Ramazan davulcusu geldi 😁
Cidden davulcu gecerken uyandım.
Bu gece sucuklu yumurta yapacağım oğlumla kendime eşim ve küçüğü kaldırmayacağım.

Dün yine pc peşinde koşuyorduk.
Oğluma masaüstü bilg aldık ama yok sıkıntısı var olacak gibi değil servise gönderdik.
Çocuğumun şansına üzüldüm daha 15 gün olmadi alalı.
Oradan gratis,oyuncakçı derken iki bin tlyi geçti harcama.
Oradan kv ye iftara geçtik o teravihe giderken toptan çıktık pastamdan ona da götürdüm beğeniyi aldı 😁ben yaparim da olmaz mi he 🤪
Eline saglik cano
Bende dün sarma sardım güllaç yaptim muhtesemdiler🥲
Bugun kuru fasulyeye talim😂

Ben sahurda 3hurma 1 bardak süt içiyorum bana yetiyor midem rahat oluyor.

Pc için üzüldüm şans işi elektronik malesef
Kizlar elinizi çabuk tutun nisandan itibaren kahve makinesi dik süpürgeler robotlar telefonlar aşırı zam geliyormus hemen alin alacaksaniz

Merhaba arkadaslar. 2015 - 2017 yillari arasinda bende buralarda sizlerle birikim ywomidtim. Sonra 2017 sonrasinda girmeyi biraktim. O siralarda birikim yaomam durdu acikcasi. Son 5-6 aydir da fazla oara harcamaya basladim. Yine ufak ufak birikime baslamak icin geldim. Yqoamazsam da hic olmazsa şu harcama aliskanligimi biraz azaltmak istiyorum

Ben sen miyim tatlu.
Her ay bu döngü neredeyse.
Tam olarak hah evet bu ay azaldı dediğimde yeni borçlanmalar ekstralar.

Aman tanrimmm bu mesajim fi tarihinden mi okyonus 😂😆
Amin inş darısı başına diyeyim
Baya eski mesaj ama sen güzel hayırlı sonuçlar almışsın darısı başımıza ins.Acaba babam alırken çok beklermiyiz dosyayı verdi bakalım.Siz çocuklara başvuru yapınca çok bekledinizmi? Heyecanlı bekleyiş çok bekledik bu zamanı müjdede veririm inş gelip burada sana 😊

Ben de oğluma 2 pijama 1 yazlık alt üst 1 eşofman altı çorap aldim gecen hafta yemekle beraber 1500 ödedim.

Bu hafta dolabını kontrol edeceğim birkaç şort daha alırım heralde.

Bugün telefon ve robot süpürge araştırmaya devam ettim. Birini bu ay digerini gelecek ay cok taksite girsem de almam gerekli.

Parfümüm güneş kremim bitti😭

iveeeet gelelim nur topu gibi yeni masraflara 😂 esimin telefonu bozuldu. 800€ kesin yeni telefona gider. Bildigin birikimde 2 adim öne 3 geriye gidiyoruz.
Amanın 800 Euro mu 😅 benimkinin de bozuldu geçen ay 150 Euro üstünde birşey almadı zaten keserdim o başka da o da almaz zaman 😂 800 Euro'ya telefon mu var hadi var da çok mu paranız var kız o ne ben şok 😂😅

X