- Konu Sahibi karamelli_turta
- #85.201
haklısın yoksa yetişmek ne mümkünEvet cnm vardiyalı sistemde iyice karışıyor herşey.
Bazen yapıyorum o akşam bitiyor
Genelde bol yapmaya çalışıyorum ki iki gün gitsin bari
Nasıl yeni evin mahallem komsularin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haklısın yoksa yetişmek ne mümkünEvet cnm vardiyalı sistemde iyice karışıyor herşey.
Bazen yapıyorum o akşam bitiyor
Genelde bol yapmaya çalışıyorum ki iki gün gitsin bari
Calisan anne olmak zor herşeye yetişmek zir oluyor.Selam kizlar,
annem gitdiginden beri benim pilim bitdi resmen ev, is, cocuk, yemek derken aksam cocukla bayiliyorum.
Esimde isden gec geliyor, pek yardimci olamiyor.
Siz nasil yetisiyorsunuz? Siz bazen neler yaptiginizi yaziyorsunuz ya, nasil hepsini bir güne yetistiriyorlar diye saskin saskin bakiyorum vallah banada bi tüyo verin.
Altin yine cikmis sanki?
Birkaç ay önce bende epey heves ettim ama kurutma daha acil olunca erteledim robotu T tatluKomsumda glrdüm onla birlikte kendi evimide denedim. Baya temizliyor sadece köselere giremiyor. Bizde kapinin esigi yüksek tek basina bir odadan obir odaya gecemez, sorun o.
Bide mutfakta sandalyelerin ayaklarindan dolayi tam temizliyemez. Onun icin vaz gecdim.
Yeni evime alıştım.haklısın yoksa yetişmek ne mümkün
Nasıl yeni evin mahallem komsularin
Bende roborock s5max var canim cok memnunum elim kolum iyiki almisim ama sana s7 modelini öneririm keşke onu alsaydım hali sensörü var haliya cikinca mopu kaldiriyor daha kullanisliKızlar evinde robot süpürge kullanan var mı nasıl
Oh sefanın olsun senden kalır yanım yokSelam kizlar,
burikim topiginden kovulma ihtimalini göze alarak cesurca itraf etmege geliyorum
Esime bir yagmurluk, bana 1 penye, yelek, kiza camur ayakabisi, mayo, top, günes gözlügü) 87€, ardindan rossmandan 40€ luk (sahi 5€ kuponla geri aldim), türk bakkali 30€, yemek yedik 57€, market 50€ bayip geldik agam beni köyden kovmirsen dimi karamelli_turta ?
Seninde sefan olcun caniko bari yanliz degilmisim. Kovulursakda el ele baska diyarlara giderizOh sefanın olsun senden kalır yanım yok
Bende bugün cocuklara bayramlık aldım 1300tl baydim lcwya 2ust ve 2 alt
Netten kendime Pierrcardin canta parfüm cocuklara pijama güneş kremi gratisten eksikler derken 2000de öyle gitti
Markete 300tl baydim sut yumurta güllaç icetea hurma aldım
Kendime de elbise bakiyorum ama sıfırı tükettim bu ay
Ben eufy 35c diye bir Model kullanıyorum. Şu an internette satışı yok. Silme özelliği yok. Haritalama da yapmıyor. Biraz salak bir şey öyle rastgele geziyor sağa sola biraz vura vura ama ben çok memnunum. Kedim var. Günlük süpürge işini yapıyor sağolsun. Çok ucuza 1800 e almıştım.Kızlar evinde robot süpürge kullanan var mı nasıl
Güle güle kullan aldıklarınıSelam kizlar,
burikim topiginden kovulma ihtimalini göze alarak cesurca itraf etmege geliyorum
Esime bir yagmurluk, bana 1 penye, yelek, kiza camur ayakabisi, mayo, top, günes gözlügü) 87€, ardindan rossmandan 40€ luk (sahi 5€ kuponla geri aldim), türk bakkali 30€, yemek yedik 57€, market 50€ bayip geldik agam beni köyden kovmirsen dimi karamelli_turta ?
Herşey ateş pahasi olduğundan paralar uçuyorOh sefanın olsun senden kalır yanım yok
Bende bugün cocuklara bayramlık aldım 1300tl baydim lcwya 2ust ve 2 alt
Netten kendime Pierrcardin canta parfüm cocuklara pijama güneş kremi gratisten eksikler derken 2000de öyle gitti
Markete 300tl baydim sut yumurta güllaç icetea hurma aldım
Kendime de elbise bakiyorum ama sıfırı tükettim bu ay
Tenkyu bebisimGüle güle kullan aldıklarını
Yok aganin seni kovmirem
Herşey ateş pahasi olduğundan paralar uçuyor
Güzel günlerde kullanılsın çok
Eline saglik canoRamazan davulcusu geldi
Cidden davulcu gecerken uyandım.
Bu gece sucuklu yumurta yapacağım oğlumla kendime eşim ve küçüğü kaldırmayacağım.
Dün yine pc peşinde koşuyorduk.
Oğluma masaüstü bilg aldık ama yok sıkıntısı var olacak gibi değil servise gönderdik.
Çocuğumun şansına üzüldüm daha 15 gün olmadi alalı.
Oradan gratis,oyuncakçı derken iki bin tlyi geçti harcama.
Oradan kv ye iftara geçtik o teravihe giderken toptan çıktık pastamdan ona da götürdüm beğeniyi aldı ben yaparim da olmaz mi he
Baya eski mesaj ama sen güzel hayırlı sonuçlar almışsın darısı başımıza ins.Acaba babam alırken çok beklermiyiz dosyayı verdi bakalım.Siz çocuklara başvuru yapınca çok bekledinizmi? Heyecanlı bekleyiş çok bekledik bu zamanı müjdede veririm inş gelip burada sanaBen sen miyim tatlu.
Her ay bu döngü neredeyse.
Tam olarak hah evet bu ay azaldı dediğimde yeni borçlanmalar ekstralar.
Aman tanrimmm bu mesajim fi tarihinden mi okyonus
Amin inş darısı başına diyeyim
Ben de o modele baktım. Mop özelliği nasıl. sepete ekledim.Biraz daha detay bilgi verir misinBen kullanıyorum memnunum iyiki almışım. Roborock S6 maxv bende olan.
Ya o modele baktim da 20 bin civarinda okyonus seninkinde mop özelliği nasilBende roborock s5max var canim cok memnunum elim kolum iyiki almisim ama sana s7 modelini öneririm keşke onu alsaydım hali sensörü var haliya cikinca mopu kaldiriyor daha kullanisli
Amanın 800 Euro mu benimkinin de bozuldu geçen ay 150 Euro üstünde birşey almadı zaten keserdim o başka da o da almaz zaman 800 Euro'ya telefon mu var hadi var da çok mu paranız var kız o ne ben şokiveeeet gelelim nur topu gibi yeni masraflara esimin telefonu bozuldu. 800€ kesin yeni telefona gider. Bildigin birikimde 2 adim öne 3 geriye gidiyoruz.