Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Bugün vatandaşlık işlemlerimiz ile ilgilenen abi aradı, işlemler tamamlanmış hatta çocukların işlemleri bile olmuş, mart sonuna bg konsoloslugundan randevualacağız pasaportlar çıkar çıkmaz ailecek bir bg gezmesi istiyorum çocuklar çok merak ediyor çünkü.
Çok şükür sonunda oluyor.
Pasaportlarimizin çıkması birkaç ayi bulabilir ama olsun:)
Allahım darısı başımıza inş 🤲Allahım banada böyle güzel haberi gelip burada müjdelemeyi nasip et yarabbim amin🤲

Merhaba kızlar

Beni krediler çok zorluyor. Bir de ekşi hesaptayim. Ihtiyacimdan biraz fazla kredi çekmiştim lazım olur dursun diye. Aslında kullansam rahatlarım ama elimde olan hicbir birikime dokunmak istemiyorum. Çünkü yaklaşık 4 yıl önceki birikim miktarı mi biliyorum pahalilikla gittikçe azaldı. Nasıl günler bekler bilmiyorum...

Maaş yatınca hemen kredi kartı öderim. Hep ordan ödemler zaten.
Bir de borsada temettu dağıtımı olacak. Ordan gelen nakitle de eksi hesab8m8 rahatlatirim.
Benimde kart borcum çok fazla çocuğun okulu çektik karta bu ayda yemek ve etüt çekilecek 28binde o olacak.Hayatta çok pahalı bir lahmacun 52tl olmuş şok olum dün.Çocuğa calpol dolven aldm 122tl dedi eczacı bir şokta orada yaşadım geldim eve 😂

Kizlaarr altın kizlarrr ne oldu konuya böyle... Herkes koşturmaca hali galiba önceki kadar muhabbet olmuyor... Özlendiniz 😎😍😚
Altin niye böyle arttı 1100lerdeydi bir günde 60 lira arttı sinir oldum
Benimde kart borcum çok fazla çocuğun okulu çektik karta bu ayda yemek ve etüt çekilecek 28binde o olacak.Hayatta çok pahalı bir lahmacun 52tl olmuş şok olum dün.Çocuğa calpol dolven aldm 122tl dedi eczacı bir şokta orada yaşadım geldim eve 😂
Aynen eczaneye inanılmaz para gidiyor bende her gittiğimde şokingen
güzel günler göreceğiz inanıyorum bu günler kötü bir anı olacak
Astrologlar güzel seyler söylüyor ülkemiz için. umudum artti biraz

Selam herkese. Uzun zaman oldu. Deprem bölgesindeyim. Artık eski rutine dönmeye, hayata geri dönmeye çalışıyoruz. Çok şükür evimize bir şey olmadı ancak o korku bize bir ömür yetecek gibi görünüyor.
1 ay boyunca hiçbir şey harcamadığım için elimde para birikti. Ek ödemeler yapıldı vb. derken elimdekileri harcamamak adına altın aldım. 20 gram altın aldım ve böylece altın hedefimi yapmış ve hatta geçmiş oluyorum.
Buruk bir mutluluk var içimde.
Kendinize dikkat edin.
Çok geçmiş olsun gerçekten aciyi hepimiz içimizde yaşadık.
Selamlar arkadaslar, bizde de bu siralar aksilikler pes pese geliyor, depremin oldugu haftasonu burada cok soguk olmustu, sular dondu boru patladi,3 gun susuz kaldik, tamirci bekledik,Turkiye`deki insanlarin halini dusunmekten gozumuz gormedi, idare ettik bir sekilde. Sonra arabamiz bozuldu zaten eskiydi, esime degistirelim diyordum. Tamir ucreti de arabanin ederi kadar tutunca yenisini almaya karar vedik. Mecbur acil durumlar icin elde tuttugumuz parayi kullandik, bir de esimin bireysel emekliginden kredi cektik.
Arabayi alali dort gun oldu, esimin is yerindeki otoparkta arkadan vurmuslar, cok kotu degil ama uzulduk. Madem bir kaza oldu, insan not birakir. Pazartesi esim arastiracak, A kamera falan vardir, yapani bulabiliriz insallah.
Belki haberlerde gormusunuzdur, Amerikada bir banka batti, el koydular, meger esimin sirketinin parasi da o bankadaymis, maas alabilecekler mi bu hafta muallak. Yatirimcilari ek yatirim yapacak demis sirket yonetimi ama bakalim. Zamanlama kotu oldu, eldeki parayi arabaya kullandik, Allah buyuktur bir kapi acilir, maaslar odenir insallah, yoksa arabayi satariz ya da Turkiye`deki daireyi satariz, devam eden ev kredimiz var bir de araba kredisi eklendi.
Maddi hic birseye uzun sure uzulmuyorum artik, olsun canimiz sag, saglik sorunuz yok ya diyorum, napalim. Allah zorda kalanlara yardim etsin, acilar unutulmaz ama tum depremzedelerimiz sicak yuvalarina kavussun.
Zeynep olanlar hep üst üste gelmiş hay Allah
saglik olsun ins geçecek hepsi.

Merhaba kızlar

Beni krediler çok zorluyor. Bir de ekşi hesaptayim. Ihtiyacimdan biraz fazla kredi çekmiştim lazım olur dursun diye. Aslında kullansam rahatlarım ama elimde olan hicbir birikime dokunmak istemiyorum. Çünkü yaklaşık 4 yıl önceki birikim miktarı mi biliyorum pahalilikla gittikçe azaldı. Nasıl günler bekler bilmiyorum...

Maaş yatınca hemen kredi kartı öderim. Hep ordan ödemler zaten.
Bir de borsada temettu dağıtımı olacak. Ordan gelen nakitle de eksi hesab8m8 rahatlatirim.
Ben sen miyim tatlu.
Her ay bu döngü neredeyse.
Tam olarak hah evet bu ay azaldı dediğimde yeni borçlanmalar ekstralar.
Allahım darısı başımıza inş 🤲Allahım banada böyle güzel haberi gelip burada müjdelemeyi nasip et yarabbim amin🤲
Aman tanrimmm bu mesajim fi tarihinden mi okyonus 😂😆
Amin inş darısı başına diyeyim

Selâm kızlar
ödemeler yapıldı sadece birkaç fatura kaldı.
3 gram altın aldım bu ay aylar sonra 🤑
Akşam yemeğine bezelye pilav ve cacık yaptik bugün de doyduk.
Bu ayın doğum günleri geldi pazar annemin, bugün de eşimin:KK70: ay sonu da benimm
Nice saglikli, mutlu yillari olsun ikisinide

iveeeet gelelim nur topu gibi yeni masraflara 😂 esimin telefonu bozuldu. 800€ kesin yeni telefona gider. Bildigin birikimde 2 adim öne 3 geriye gidiyoruz.
vallahi ne doğru 2 on 1 geri...
Bazı şeyler de ihtiyaç yapacak bor şey yok. Benimki de bir gün yolda bırakacak beni. Sürekli dönüyor hafıza yetmiyor

Selâm kızlar
ödemeler yapıldı sadece birkaç fatura kaldı.
3 gram altın aldım bu ay aylar sonra 🤑
Akşam yemeğine bezelye pilav ve cacık yaptik bugün de doyduk.
Bu ayın doğum günleri geldi pazar annemin, bugün de eşimin:KK70: ay sonu da benimm
Herkeşlere mutlu yillar ozaman
Birikimin bereketli olsun canim

X