Selamlar arkadaslar, bizde de bu siralar aksilikler pes pese geliyor, depremin oldugu haftasonu burada cok soguk olmustu, sular dondu boru patladi,3 gun susuz kaldik, tamirci bekledik,Turkiye`deki insanlarin halini dusunmekten gozumuz gormedi, idare ettik bir sekilde. Sonra arabamiz bozuldu zaten eskiydi, esime degistirelim diyordum. Tamir ucreti de arabanin ederi kadar tutunca yenisini almaya karar vedik. Mecbur acil durumlar icin elde tuttugumuz parayi kullandik, bir de esimin bireysel emekliginden kredi cektik.
Arabayi alali dort gun oldu, esimin is yerindeki otoparkta arkadan vurmuslar, cok kotu degil ama uzulduk. Madem bir kaza oldu, insan not birakir. Pazartesi esim arastiracak, A kamera falan vardir, yapani bulabiliriz insallah.
Belki haberlerde gormusunuzdur, Amerikada bir banka batti, el koydular, meger esimin sirketinin parasi da o bankadaymis, maas alabilecekler mi bu hafta muallak. Yatirimcilari ek yatirim yapacak demis sirket yonetimi ama bakalim. Zamanlama kotu oldu, eldeki parayi arabaya kullandik, Allah buyuktur bir kapi acilir, maaslar odenir insallah, yoksa arabayi satariz ya da Turkiye`deki daireyi satariz, devam eden ev kredimiz var bir de araba kredisi eklendi.
Maddi hic birseye uzun sure uzulmuyorum artik, olsun canimiz sag, saglik sorunuz yok ya diyorum, napalim. Allah zorda kalanlara yardim etsin, acilar unutulmaz ama tum depremzedelerimiz sicak yuvalarina kavussun.