Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Iyi akşamlar kızlar
Sabahtan beri yeni oturuyorum daha. Cok yoruyor beni haftasonlari
Kahvalti bulasik yemek derken 1 oldu saat. Sonrada banyo wc temizledim
yemekleri annemlere bıraktım ordan lcw uğradım
Eve geldim hamur yogurdum pizza yaptim yedik yıkadım bi kahve içtim şimdi.
Oglus hasta gibiöksürük de başladı.
Birazdan duşa girer yargı izler ve yatarım yarin dinlenmeye ise gidecem

karamelli_turta

Benim 6 aylık hedefim 1 yıllık şeklinde oldu 2022’de

2023 için 10 gr altın, 500€ ve 500$ hedefim Turtişim

Ayy ne güzel şenlenmiş bugün burasi
Ben de zam oranini goreyim ona gore hedef yazacagim... Bir yandan kredi ödüyorum çünkü...

Bugün eve siparişle marketten kahvaltılık ve birkaç atistirmalik aldim.

Evde durunca iş buluyorum kendime... Bornozlari yıkadım. Çarşafları yıkadım...

Yarın hafta başı... hepimize kolay gelsin...

al bendede o kadar resmen ise gidince dinleniyorum

kizlar zulasi olanlar var mi aramizda? O parayla ne planliyorsunuz?
Benim zulam oldugunu biliyor esim, ama ne kadar oldugunu sormaz.
Son zulamda 4200€ birikmisti, tasindigimizda mutfagimizi ödemisdim.
Yeniden zulaya basladim. Bu kez diyorum uzuuuuun bir zaman kalsin. Ama gercek bir hedefim yok. Kizima ilerde birsey yapa bilirimde, ona zaten babayla birlikte birikim yapmaya cabaliyoruz.
Sizin hedefleriniz ne?

Benim Kendi birikimim var canim
Bizim keselerimiz ayrı zaten
Bende ilerde cocuklar okur evlenir diye koyuyorum kenara. Bi planım yok. Evim arabam var şükür. Allah saglik verdiği sürece hayatımın geri kalanında çocuklarımın geleceği için biriktiriyorum.
yeni ev isterim ama şu an şartlar hiç uygun değil 3 4 milyon yeni evler. Bi memur maaşıyla tek başıma almam mümkün değil artik
Adam Anasından ayrilamiyor birde.
O yuzden hiç kasmiyorum biriktirecegim diye

Bizim ailede birikimi ben yapıyorum. Harcamaları %90 eşim yapıyor.
Hesap üzerinden alım yapıyorum totalde ne kadar olduğunu bilmez eşim. O pek para tutamaz.
Ben Balkan Turu' için euro biriktiriyorum özellikli olarak.
Bir de belki bir yatırım yaparız diye altıın/döviz alırım.

Sen nerdeydin canım... Bosver
at kenara rahatını da ihmal etme

Belli bir hedefim olursa, sanki daha iyi biriktirim diye düsünüyorum.
Benim esimde bir süre tutumlu gidiyor ama ayakabi ve ceket zafi var beyendigi birsey olunca resmen gözü dönüyor adamin
Annem haftaya gidiyor evine zulamin bir kismini ona veririm bur ihtiyaci olur kullanir diye.
Gerisiyle altin mi alsam diye düsünüyorum, obir yandanda nakit kalsin bir ihtiyac olur diye düsünüyorum.
Harcligimdan zula yapinca zaten cok fazla birkmiyor. Hesabimizda bir oldugu icin aile birikimini zaten birlikte yapiyoruz.
Esiminde zulasi varda o giyime biriktiriyor
Bu hafta is yerimde son hafta. Isleri toparlamam gerek, yilbasindan sonra 1 hafta evdeyim dönünce dosyalari is arkadaslarima devretcem. Temiz birakayim diyorum. Ayin 16 sindada artik obir belediyeye gececegim, yolum kisalcak biraz rahatlarim.

A Asmin75
yolun kısalması kesinlikle rahatlatır seni..
Bak sen eşinin kendine yaptığı ceket ve ayakkabi zulasi kadar kendine özel zula yap satılık ev fiyatları nasıl oralarda
fiyatlar cok fena. 2+1 600 000 bin eurodan basliyor.
Onu biraz zor yaparizda. Daha kücük bir sehirde en azindan kiz icin tek oda olsa bile alip kiraya verelim diyorum. Ilerde bir güvencesi olur. Onada daha pesinat gerejiyor. Evlendigimizden beri ilk kez ikimiz ayni anda calisiyoruz. Resmen sifirdan birikime basliyoruz yani. Bakalim birsey yapa bilcez mi.

Yaparsınız canım. Dedigin gibi başka yerden ufak da olsa pesinatin olunca bakarsın durumunuza göre....

Insallah alirsin canim du bakalim
Benimde bi apart alasim vardi
Pesinati biriktirdimde fiyati 3 katladi

Insallah alirsin canim du bakalim
Benimde bi apart alasim vardi
Pesinati biriktirdimde fiyati 3 katladi
alman halki baya yasli. Bir kac yila emlak fiyatlari düser diyorlar, umarim öyle olur.
Birazda su birsayi ögrenmege firsatim olsa onada girismek istiyorum. Bakalim neler yapa bilecegiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…