Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Selam kizlar,
güya haftasonu, hic birsey anlamadim vallahi. Hep ayni yogunluk.
Cocuklarla kurabiye yaptik komsumla birlikte. Nasil sevindiler kizlar.
Bu hafta isyerinde gercekten iyi calismaliyim. Fazla zamanim kalmadi burda, isleri toparlamam lazim obir subeye gecmeden.
Aybasi bütcemizi yaptik esimle uzun zamandan sonra kenara para ata bildik.
Kendi harcligimida zulama atdim umarim cok gerekmez harcligimdan bu ay.
Bu arada gram gram kilo veriyorum, ama en azindan veriyorum 😂 Yazdan giden üc kilo, hastanede ve ciktigimdan beri 2 kg daha. Gidecek malesef hala bi 25 kg var.

evet güzel oldu böyle özlemişim hepinizi..
Çok şükür aldim evimi tam istediğim gibi olmasa da minimal yaşama uygun bana göre.
Bu harika bir haber 🤩😍
Güle güle oturun Hayirli olsun tatlucum

nolsn canım kreş hastalıkların üç aydır her hafta hasta git gel kosturuyoruz valla Allah beterınden korusun

memnunmusun canım ben de bosch dusunuyorum

güle gule kullan tatlucum hayırlı olsun
Geçmiş olsun paşaya uykucum.
Bir hafta oldu gayet memnunum
Almak için daha fazla beklemek istemedim zira sürekli zamlaniyor.

Gunaydin kizlar 🤩
Ev kredisinde geri sayim başladı
Bu ay da ödendi.
Son 23 🙂

Ah gerçekten bazen yaptığım seçimlerin verdiğim kararlarin doğru olduğunu görmek çok güzel.
Seviyorum kendimi 🤭
Teşekkürler canım. Evet gerçekten güzel doğru tercihler yaptin. Zaman geçiyor ödeniyor bile

Kizlar selamlar 🌹
Yazın ibs teşhisi aldım. Ömrümde hiç siskinlik falan yaşamadım. Hayat kalitemi çok düşürdü. Biraz spora,diyete,kendimi kontrol etmeye ihtiyacım var.
3 kilo aldım ama bendeki etkisi sanki 10 kilo. Çok rahatsız ediyor.
Gruplara girmek de istemiyorum. Kendimiz bir grup kursak,daha önce de bahsetmiştik burada, çoğumuz vermemiz gereken bir kaç kilomuz var yazmıştık. Ne dersiniz.
çok gecmıs olsun bende yaklask 3 sendır ıbs hastasıyım..
ilaçlar vs bende işe yaramadı ..
bebek tedavısıne başlamak için çay,kahveyı kestım. yedıklerıme cok dıkkat ettıgım donemde baya rahatladım .
yanı artık bana neler ıyı gelıyor neler dokunuyo onu çözdüm. şuan çok şükür daha iyiyim.

Selam kizlar
Bol harcamali günlerden geçmektedir kredi kartları doldu ve maaşa daha 17gun var🤣 Eylül maaşını da yedim zannimca. Okul masrafları belimizi büktü resmen. Forması kitabı çantası Allah dar gelirliye yardım etsin. Bir kapsonlu hırka 250 tl olabilemez ya bu fiyatlar ne Bayadır carsiya çıkmıyorum sasirmaktan yüz felci gecircektim nerdeyse😂
Ve daha alınacaklar bitmedi ayakkabi bot kislik montlarla zirveye çıkacağız ekime galiba🤣
Bu arada da kislik hazırlıkları tam gaz.
kahvaltilik sos olayını bitirdim
konserve domates yaptim biraz ama daha yapacagim. Kışa domates 50tl olacak diyolla Allah sonumuzu hayr etsin.
Biraz taze fasulye mısır patlıcan biber koydum.
Kapya kozleyecektim ama kilosu 15 tl belki bi 5 kilo koyarım eylülde fiyat düşerse diye beklemedeyim. Birazda patlıcan kozlerim.
Bu yıl tatile biyere gidemedik cocuklar da çok istiyorlar bakalim okul açılmadan gidebilecekmiyiz
ellerıne saglık, kış ayından yazıyorum gercekten suan ıstanbulda domates 50-52 tl arasında :KK43:

merhabalar.:

2023 için liste hazırlanıyor mu?
dahil olmak istiyorum da :)
Yeni hedefleri belirlemeye başlayabiliriz tâbi:)

Bu forumda gram gram altınlar alınırdı. Artık o kadar almak ne mümkün
ciddi.bir şekilde ek iş ne yapabilirim onu düşünüyorum
Her ay mutlaka almaya çalışırdık su an ne mümkün.
Aydan aya kartlarla dönüyor bütçeler.

Bu forumda gram gram altınlar alınırdı. Artık o kadar almak ne mümkün
ciddi.bir şekilde ek iş ne yapabilirim onu düşünüyorum
Her ay 20gr alırdım ben şimdi maaşlar anck 10gr ediyor.Çocuğa oda aldık geçen hafta dağa oda gelmedi fiyatı 2bin artmış.Yani öyle bir fakirliğe gidiyoruz ki artık korkuyorum.

X