Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Günaydin kizlar,

dün yeni patronumu aradim kendimi tanitdim. Cok sempatikdi. Cok isimiz var, dört gözle seni bekliyoruz dedi ☺️
Umarim yeni is arkadaslarimda iyi cikar. Yavastan islerimi toparlamaya basliyorum is yerinde.
Ceyrana zam geliyor ocaktan ihtibaren 75€ yerine aylik 105€ ödüyecegiz, oda yeterse tabi.
Biz 250 ödüyoruz cereyana sizinki iyiymiş. Yılbaşından sonra nolur bilmiyorum.
Yeni iş yerin hayırlı olsun, senin avantajına olmuş, orda da güzel arkadaşlar edinirsin mutlaka.

Günaydin kizlar,

dün yeni patronumu aradim kendimi tanitdim. Cok sempatikdi. Cok isimiz var, dört gözle seni bekliyoruz dedi ☺️
Umarim yeni is arkadaslarimda iyi cikar. Yavastan islerimi toparlamaya basliyorum is yerinde.
Ceyrana zam geliyor ocaktan ihtibaren 75€ yerine aylik 105€ ödüyecegiz, oda yeterse tabi.
Asmin yeni işin işyerin Hayirli olsun kuzum 😇
Sans ve başarı seninle olsun.

Benim su faturası bu ay 330 tl geldi hamamcilikta bir numarayim 😄

Selâm altin kizlar
Farkında değiliz ama resmen yıl bitiyor.
Ne çabuk geçti anlamadik bile.
Bu ay oğlanın odasının taksitleri bitiyor yerini hemen tamamladim kurutma makinesi aldim 😃
Perdeleri sipariş ettim.
Portmanto hâlâ eksik🤭
En yakın zamanda onu da seçeceğim 🤪
Güle güle kullan kurutma makineni hangi marka aldin

evet yıl bitiyor. Ben de plan yapıyorum. Karışık bir ekonomi sepeti planlıyorum 2023 e🤣

evet biraz senlendirelim buraları
Hosbulduk turtam😘
yaa tatlu hosgeldın nasılsın adını görünce bi mutlu oldum evet valla ıssız kaldı buracıklar şenlensek ya yine karamelli_turta karamelli_turta turtişim sen önder ol bize sahalara geri dönelim:KK200: makineni de güle güle kullan canım benim de alınacaklar listemde

Burasi gerçekten çok sakinlesmis. Herkes bir
Selam kizlar
Hosgeldin T tatlu
Benim yeni yıl için belli bir planım yok
Yazın kafamda planladığım büyük biseyi hayata geciremediğim için kendime çok kızgınım.
Olduğu kadar bundan sonra sıkmıycam kendimi
hosbulduk
ahh o büyük kızgınlıklar zaten var ya...
Oturacak evin biraz da ek paran varsa keyfine bak tabiki. Sıkıyoruz da ne oluyor bazen diyorum

yaa tatlu hosgeldın nasılsın adını görünce bi mutlu oldum evet valla ıssız kaldı buracıklar şenlensek ya yine karamelli_turta karamelli_turta turtişim sen önder ol bize sahalara geri dönelim:KK200: makineni de güle güle kullan canım benim de alınacaklar listemde
Hosbulduk canım evet şenlensin buralar yine. Kis geliyor ya belki şenleniriz 😂

X