Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Vallahi uymuyor canım bizdede öyle keyfi bişey asla yok ama paranın nereye gittiğini de asla bilmiyorum

Selam kizlar hayirli cumalar ne var ne yok
Bende bu aralar hatta bi kac haftadır bi haller var umutsuzluk mu desem tükenmişlik mi desem. Havalar kapalı onla ilgili mi bilemedim. Sabahları yataktan çıkasım gelmiyor. Yarin cocuklari alıp günübirlik Kardeşimin yanına gidesim var bakalim bi hava değişikliği lazım galiba.

Ben de aynı senin gibiydim. Sosyalleşmek iyi geliyor.
Kan değerlerine de bir baktır ama. Benim ondanmis,takviye alınca geçti.

Kizlar selamlar
Yazın ibs teşhisi aldım. Ömrümde hiç siskinlik falan yaşamadım. Hayat kalitemi çok düşürdü. Biraz spora,diyete,kendimi kontrol etmeye ihtiyacım var.
3 kilo aldım ama bendeki etkisi sanki 10 kilo. Çok rahatsız ediyor.
Gruplara girmek de istemiyorum. Kendimiz bir grup kursak,daha önce de bahsetmiştik burada, çoğumuz vermemiz gereken bir kaç kilomuz var yazmıştık. Ne dersiniz.

İnsan herşeyi almak istiyor ama koyacak yer yok vallahi ama bende o dudukluden alacam herkes çok memnun inşallah gelirsem seneye alırım güle güle kullan sende canım
Çok büyük boy almazsan hep elinin altında olur. Çok kısa sürede yemek yaparsın. Bebekli annelerin işine bizden çok yarar.

Ben de aynı senin gibiydim. Sosyalleşmek iyi geliyor.
Kan değerlerine de bir baktır ama. Benim ondanmis,takviye alınca geçti.
Baktırdım canim Su an değerlerim normal. Anamı bacımı göreyim yarin az kendime gelirim
Cok gecmis olsun canim. Ibs için karnıyarık otu iyi gelir diye duymuştum bi bak istersen
Aferin yetmez, bordo berelisin sen artık.
Bu zamanda birikim ne demek.
Ozamaaaaaan
Bu ay 7grla vurgunu ben vurduuuuum

Selâm kızlar
Merhaba haftasonu
Hava epey serinleri burada.
Mevsimlik,yazlık herşeyi çıkarmıştım bir düzenleme yaptim.
Verilecekler,kuculenler epey ayirdim.
Eski mahallemde vardi birileri vereceğim elden çıkardıklarımi.
Kızda var onlarda erkek de beğendiklerini kullansınlar.
Üstümden yük kalktı.
Mutfağa girdim biraz yarin işler hafiflesin.
Yarına yemek menüsü de hazirlamam lazım hattâ haftalık hazırlayayım

Çok büyük boy almazsan hep elinin altında olur. Çok kısa sürede yemek yaparsın. Bebekli annelerin işine bizden çok yarar.
Haklısın vallahi canım bakalım inşallah ev arıyoruz diye hiç bişey almak istemiyorum beyaz eşya dışında hiç birşeyi goturmicem ama en büyük sorun ev yok

Selam kızlar
Dun güzel bi gün geçirdik kardesimin yanina gittim annemlerde ordaydi.cocuklara da değişiklik oldu iyi oldu. Meke gölü kurumuş çok uzuldum. Buralar çok kuraklasti. Sonbahar yagissiz geçiyor Allah sonumuzu hayretsin
İşler hep bugune kaldi. Ütü yaptim nevresimler değişti. Temizlik yaptım bulasik makinesi çamaşır makinesi bosaltma derken 5te oturabildim ama yemek yapacak halim kalmadı disari gittik yemege. Simdide oğlusun ödevlerini kontrol edip yargı izleyip günü bitiricem yarin isyerinde dinlenirim artık

Zaman zaman hepimiz öyleyiz canim. Kendimize vakit ayiramiyoruz ondan bence.

Gecmis olsun canim. ibs ne demek? Ben 2,7 kg verdim. Gidecek daha 23 kg var

Cocuklarimiza dogayi korumayi ögretmeliyiz yoksa yasiya bilecekleri bir doga kalmiyacak resmen

Selam canlar,

bugün bir gün izin aldim. Sabah evi temizledim, yemek yaptim sonrada keyf simdide isyerindeki kizlarla aksam yemegine bulusuyoruz. Ayda 1 bulusuyoruz. Güzel oluyor. Esimde bugün bahce isine gitdi. Persembede gitcek bide bir kac yerle devamli bir is icin görüsüyor. Umarim birsey cikar. Haftaya gün parasi bana geliyor. Kiza altin almak istiyorum, tabi yine araya birsey girmezse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…