-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #84.341
sorma ya canim, bide kalkip demez mi ben ac degilim yemiyecemMasa beklemez,ye gitsin Asmin cim.
İnsan ister tabii hep beraber oturulsun ama uyku da tatlı oluyor bazen.
Geçmiş olsun bu arada. Bu dönemde illa bir salgın çıkıyor maalesef.
huuuuu tek takilcanSelam kızlar yarın İstanbul yolcusuyum. Bir hafta takılıp geleceğim tek başımaeşim az baksın çocuklara. Gerçi benim de yapılacak dünya işim var İstanbul'da ama olsun.
nadiren kullaniyorsaniz aslinda gertiginde günlük veya bir kac saatda kiraliya bilirsiniz. Oy büdülerde pisikletle gidiyorlar demek.Biz arabayı satmayı düşünüyoruz bir seneye. Artık her yere çocuklarla bisiklet ile gidiyoruz. Hiçbir Alman arkadaşimda yok araba zaten. Sadece Türklerde var
iyi günlerde kullandin telefonunu canim. Kayinvaldeler kesin cok özlüyordur. Ne yaptilar sizin eski daireyi? Kiraya verildi mi? Umarim kayinvaldenede iyi komsular denk gelirSelâm kızlar
Yoğun bir haftasonu da geçti gitti.
Dün oğluma telefon aldık artık ihtiyaç oldu onun için. Bir mutlu ki kuzum
Nisani vardi arkadaşımın dün gece oradaydık.
Sabah da kayınvalideye kahvaltıya çağırdı ona gittik
Artık bana da misafir olarak geliyorsunuz dedi ya tâbi o da bizi hergün görmeye alışıktı anlıyorum da. Zor geliyor olabilir bir anda evde tek kalınca.
Koştur koştur oğlumun veli toplantısına yetiştik.
Oradan alışverişe.
Hoop akşam oldu yemek yedik anca ütü yaptim birazdan bir kahvemi de içerim
Sağol kuzum.iyi günlerde kullandin telefonunu canim. Kayinvaldeler kesin cok özlüyordur. Ne yaptilar sizin eski daireyi? Kiraya verildi mi? Umarim kayinvaldenede iyi komsular denk gelir
Asmin geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda toparlanırsinselam canlar,
dünden beri bende burdaki salgina yakalandim, bugün biraz daha iyiyim ama bogazim agriyor ve halsizlik var.
Allahdan cocuga gecmedi.
Bugünde biraz dinlenirsem toparlarim herhalde.
Persembe yine alisverisdeydik 90€ gitti, hafta arasida kesin yine birseyler gerekir.
Isyerine götürmelik yiyeceklerde aldim. Son haftalar baya disardan yedim, hem gina geldi hemde pahali.
Evden götürcem yine. Harcamadigimida zulama atarim.
Evet hep anlatıyordun kayınvaldeni.Sağol kuzum.
Özlüyor görüyorum tâbi ama yapacak birşey yok.
Kendi yeni düzenimizi oturtmaliyiz canı sıkıldıkça o gelsin söylüyorum da ama herkesin kendi evi eşyası tâbi.
Daire boş, kullanmadığım bazı eşyaları da bıraktım orada kiraya da verilmeyecek aile apartmani zaten.
Eski komşularımız da iyiydi canı sıkılmıyor hiç kendi de söylüyor zaten.
Ama ne mutlu aslinda içim de rahat kimseleri kirmadan kirilmadan bu tasinma işini hallettik.
Ben zaten kavga gürültü sevmem.
Kaldi ki esimin ailesiyle de problemli değildim beraberken de.
Öyle olsaydı çıkamazdim o evden.
Kimsenin kalbini kırıp gidemezdim.
Sonuçta büyük emeği var kv im.
Cocuklarıma belli yaşlara kadar büyütmeye yardımcı oldu öyle olmasa bende çalışamazdım da.
Onun da gönül rızası olmasaydı çıkamazdim oradan..
sagol canim, toparladim sayilirAsmin geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda toparlanırsin
Artik hersey mümkün diye düsünüyorum. Cocuklarimizi daha iyi bir dünyada yasata bilseydik keske. Onlarin icin cok endiseleniyorum artik.Selam kızlar
Nasılsınız burdada çok büyük grev var hafta sonu başladı ve devam edeceklermis benzin yok resmen kapattılar çoğu yeri Allah yardımcımız olsun hayat çok zorlaştı artık dünyanın sonu çok iyi görünmüyor gibi
hosgeldınız topiğimizegünaydın :) böyle bir konuyu nasıl kaçırmışım bilemedim ::: :)
Ne güzel canim herkes mutlu bu durumdanSağol kuzum.
Özlüyor görüyorum tâbi ama yapacak birşey yok.
Kendi yeni düzenimizi oturtmaliyiz canı sıkıldıkça o gelsin söylüyorum da ama herkesin kendi evi eşyası tâbi.
Daire boş, kullanmadığım bazı eşyaları da bıraktım orada kiraya da verilmeyecek aile apartmani zaten.
Eski komşularımız da iyiydi canı sıkılmıyor hiç kendi de söylüyor zaten.
Ama ne mutlu aslinda içim de rahat kimseleri kirmadan kirilmadan bu tasinma işini hallettik.
Ben zaten kavga gürültü sevmem.
Kaldi ki esimin ailesiyle de problemli değildim beraberken de.
Öyle olsaydı çıkamazdim o evden.
Kimsenin kalbini kırıp gidemezdim.
Sonuçta büyük emeği var kv im.
Cocuklarıma belli yaşlara kadar büyütmeye yardımcı oldu öyle olmasa bende çalışamazdım da.
Onun da gönül rızası olmasaydı çıkamazdim oradan..
çok mutlu ettiniz beni güzel sözlerinizle...hosgeldınız topiğimizeelecdanın topiğinden güzel yazılarınızı yorumlarınızı cok begenıyorum iyi ki geldiniz
ben de iki hafta önce bisiklet aldım .Türkiyedeyim. markete, arkadaşlara ve sahile artık biskletle gidiyorum. bir gün işe gelmeyi de denemek istiyorum (ev iş arası 13km).Biz arabayı satmayı düşünüyoruz bir seneye. Artık her yere çocuklarla bisiklet ile gidiyoruz. Hiçbir Alman arkadaşimda yok araba zaten. Sadece Türklerde var
Üzme kendini canim. Cocuklarda görüyor sonucda kimin ne yaptiginiNe güzel canim herkes mutlu bu durumdan
Keşke bizde tasinabilsek ama şu an için imkansız
Çıkmak istiyorum kadın inceden inceden baskı kurmaya çalışıyor cocuklar üzerinden. Sanki bir yardimima koşmuş gibi bi sıkıntımı gidermiş gibi sürekli beklenti içinde. Cok gıcık oluyorum. Yazın bahçede kalıyordu ne güzel keşke kalıcı olarak gitse çok bunaliyorum bazen. Oglu da benim üstümden hayırlı evlatlık yapiyor. yine yavaştan geliyorlar bana. Bu yüzden sevmiyorum kışı
ne güzel! Doga icinde iyi, sagligimiz icinde. Bende bu yaz almayi düsünüyorum.ben de iki hafta önce bisiklet aldım .Türkiyedeyim. markete, arkadaşlara ve sahile artık biskletle gidiyorum. bir gün işe gelmeyi de denemek istiyorum (ev iş arası 13km).
iş yerindeki arkadaşlar da genelde artık ya elektirikli bisikletle-motosikletle geliyor.
yakıt pahalılığından insanlar artık genelde toplu taşımayı veya yan araçları tercih ediyor.
Yavaş yavaş yaşanılacak gibi olmayan bir hal aldı dünya Allah sonumuzu hayır etsin inşallahArtik hersey mümkün diye düsünüyorum. Cocuklarimizi daha iyi bir dünyada yasata bilseydik keske. Onlarin icin cok endiseleniyorum artik.