Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Devlet okullarinda pek fark yok burda canim. Ben olsam yakinimdakini secerdim.
Bize yakın okulu websitesi update edilmemiş mesela bu sene, yorumlar çok iyi değil, okul da bayağı eski tuvaletler falan. Diğer okul çok güzel fiziki olarak, etüt (Hort diyim sana) imkanları çok iyi, açık kapı günü de yaptı çok beğendik. Ama enteresan bi şekilde ben de yakın okul taraftarıyım- bana kalacak bırakıp getirmek ondan olabilir:) eşim diğer okulu istiyor.

Komsuculuk iyidir hele çocuklar da iyi anlaşıyorsa:)
Kızın için yaptığın birikimlerin de ne güzel ilerde kenarda birikiminizin olması işinize yarar.
Burada da durumlar iç acıcı değil fiyatlar hergün zamlı.
Ben sanırım en son birikimi şubatta yaptım.

Biraz zor bir karar eksileri artilari ile karar vermek lâzım mavimli.
Ama ne çabuk büyüdüler değil mi?
Ve çok benziyorlar birbirlerine maşallah

dedigin gibi olan sana olacak. Hem yakinsa cocuklar ilerde kendileride rahat rahat gider. Okulun eski veya yeni olmasi cok önemli degil bence. O sene ders veren ögretmenede hersey bitiyor sonucda.

Sükür iyi anlasiyorlar kizlar
Bir yandanda harcligimin cogunu kenara atmaya calisiyorum. O parayi simdilik nakitde birakayim diyorum.

Selam kizlar,
bugün kizim cok öksürüyor. Demin öksüre öksüre uyandi. Ne yaptimsa ilac almadi simdi yine daldi ama arada öksürüyor yine. Su cocuklari bi sag saglim büyütelimde baska birse istemiyorum gercekten.
Geçmiş olsun asmin geçer annesi üzülme, bir dr a götür sen yinede.
Benimki de rahatsizdi birkaç gün önce bugün birde kusunca koştuk hemen dra.
Tahliller yapıldı ilaca başladık korkulacak birşey değil belki ama tedbir almakta fayda var kiyamiyorum hiç

Tesekür ederim canim Oy gecmis olsun canim! Pazartesi kapali burasi, sali babasiyla yolluyacagim düzelmese.
Cidden her öksürdügünde sanki benim gögsüme picak saplaniyor.
Umarim tüm hasta cocuklar tez zamanda ilesirler.

Zamlar aldı başını gidiyor.
1 ay önceki market alisverisimle aynı listeyle çıktım dun. Her girdiğim markette 150tl oynadi
Asgari ücrete rekor zam vereceklermiş artık enflasyon %500e dayanir markete pazara gelir rekor zam
Pazarda 15tlnin altına meyve yok ne yedirsin bu insanlar çocuklarına
Selam kizlar,
bugün kizim cok öksürüyor. Demin öksüre öksüre uyandi. Ne yaptimsa ilac almadi simdi yine daldi ama arada öksürüyor yine. Su cocuklari bi sag saglim büyütelimde baska birse istemiyorum gercekten.
Cok gecmis olsun canim
Göğsüne viks surerdim ben gece çok oksurduklerinde oralarda varsa bi dene istersen

Selam kizlar,
gecmıs olsn canım brnim oglusta 10 gundur hastaya bı krese basladık düzelemedık ınsAllah en yakın zamanda gecer, tereyağ pekmez işe yarayabilir canım az tereyagını erit sonra pekmezi ekle kaşıga al ustune pekmez ekle içir.yumusatıyor bogazı

burdada maaslara zam istiyorlarda, maas cikinca fiyatlarda cikiyor. Yani oda englationa clzüm degilde…bizde eskiden kocaman alisveris arabasini 100€ doldururduk, gecen esim 100€ ya iki poset gida doldurup geldi.

Tesekür ederim canim. viksi birkez denedim alerji yapti malesef. Bugün mecbur icircem ilaci, artik ya rüsvetle yada tehtitle, ama icilcek

deniyecem canim bide köyden pekmez var sizede cok gecmis olsun canim. Kresin ilk yili cidden cok yoruyir hastalik konusunda malesef.

Selam kizlar,

isler felaket yogun yada ben bu aralar yavasim, bilemedim
Bu ay baya bi eksikleri hl etdik, umarim baska faturalar cikmaz, eksiye girmeden bitiririz bu ayi Su an biriken sadece zulam ve gün parasi. Bakalim kac tur döncez günde, az kisiyiz. Sadece 4 kisilik bi gün.
Sizler ne yapiyorsunuz, gelin artikinnn yoksa elimdeki terligi oklavaya degistircem. Anladiniz siz onu, anlatmaya gerek yok. Demedi demeyinnnnn

Bende çocuklardan fırsat bulamıyorum vallahi bende kumbarayi patlatmak istiyorum ama kararsızım şimdiye kadar elime geçen tek şey bir yarım altın

Selam asminn
Insanin üzerinden yük kalkiyor işleri tamamlayinca dimi.
Sen epey iyisin bu konularda bu ara ben hep eksilerdeyim yılbaşına kadar da ödemeler yüksek zorlayacak biraz bizi. Ekstralar da oluyor öyle olunca daha da yükseliyor.
Geçen hafta büyük oğlum gezideydi haftaya küçük
Ama isterim zaten gidip görmelerini ve gönderdim de.
Yarin kk kesim günü diğer güne de ödemeleri yaparim.
Ayriyeten evin vergisi de var bu ay o ne kadar olacak bakalim balık battı yine
Hadi gelemedi şu promosyon da hanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…