Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Selam asminn
Insanin üzerinden yük kalkiyor işleri tamamlayinca dimi.
Sen epey iyisin bu konularda bu ara ben hep eksilerdeyim yılbaşına kadar da ödemeler yüksek zorlayacak biraz bizi. Ekstralar da oluyor öyle olunca daha da yükseliyor.
Geçen hafta büyük oğlum gezideydi haftaya küçük 🙂
Ama isterim zaten gidip görmelerini ve gönderdim de.
Yarin kk kesim günü diğer güne de ödemeleri yaparim.
Ayriyeten evin vergisi de var bu ay o ne kadar olacak bakalim balık battı yine 😀
Hadi gelemedi şu promosyon da hanı 😤
Yaaa sorma
Bizede Ekim sonu gibi yatar dendi promosyonlar
Bende bi güzel harcama yaptım. Kasıma da erteledim odemeleri
Bankalar anlasamamis ocaktan sonraya kalmis ihaleler falan. Kasım maaşım simdiden bitti benim şimdi mesela kara kara düşünüyorum.🤣🤣🤣

Selam asminn
Insanin üzerinden yük kalkiyor işleri tamamlayinca dimi.
Sen epey iyisin bu konularda bu ara ben hep eksilerdeyim yılbaşına kadar da ödemeler yüksek zorlayacak biraz bizi. Ekstralar da oluyor öyle olunca daha da yükseliyor.
Geçen hafta büyük oğlum gezideydi haftaya küçük 🙂
Ama isterim zaten gidip görmelerini ve gönderdim de.
Yarin kk kesim günü diğer güne de ödemeleri yaparim.
Ayriyeten evin vergisi de var bu ay o ne kadar olacak bakalim balık battı yine 😀
Hadi gelemedi şu promosyon da hanı 😤
Selam cano,
Is konusunda malesef huyum kötü. Fazla hirs yapiyorum. Esim istersen orda yat diyor artik, erken gidip gec geliyorum diye 😂
Tam bugünde onu düsündüm. Komsumun üc cocugu var, büyük kiz bu ay okulla bir hafta geziye gidecekler. Baya tuzlu cünkü fransaya gidiyorlar. Aklimdan gecti sabah, bizide o masraflar bekliyor ilerde diye. Herhalde kücüken ne kenara atarsam o, ilerde zorlasir.
Isyerinden mi promosyon bekliyorsun? Simdiden bereketli olsun!
Bizimde 11ci ayin maasiyla normal maasin yüzde 80ni ödencek yilbasi parasi olarak. Vergiden sonra ne kalcak cok merak ediyorum. Sahi o paranon yeride simdiden belli 😂 1000€ araba sigortasi 200€ baska sigorta.

Yaaa sorma
Bizede Ekim sonu gibi yatar dendi promosyonlar
Bende bi güzel harcama yaptım. Kasıma da erteledim odemeleri
Bankalar anlasamamis ocaktan sonraya kalmis ihaleler falan. Kasım maaşım simdiden bitti benim şimdi mesela kara kara düşünüyorum.🤣🤣🤣
bu hesaplamada beynim yandi 😂😂😂
sizdeki bu promosyonlar neyin nesi? Yani bankayla ne alaka onu cözemedim

Selam cano,
Is konusunda malesef huyum kötü. Fazla hirs yapiyorum. Esim istersen orda yat diyor artik, erken gidip gec geliyorum diye 😂
Tam bugünde onu düsündüm. Komsumun üc cocugu var, büyük kiz bu ay okulla bir hafta geziye gidecekler. Baya tuzlu cünkü fransaya gidiyorlar. Aklimdan gecti sabah, bizide o masraflar bekliyor ilerde diye. Herhalde kücüken ne kenara atarsam o, ilerde zorlasir.
Bizimde 11ci ayin maasiyla normal maasin yüzde 80ni ödencek yilbasi parasi olarak. Vergiden sonra ne kalcak cok merak ediyorum. Sahi o paranon yeride simdiden belli 😂 1000€ araba sigortasi 200€ baska sigorta.
Aynen öyle kuzum.
Masraflari da büyüyor çocukların:)
Kenara birşeyler biriktirmekte fayda var.
Aas anlaşmalı banka bize hediye verecek beklediğimiz bu 😁 çok da gönlü yok zaar vermeye 😀 ama verilecek tâbi

selam canlar,

dünden beri bende burdaki salgina yakalandim, bugün biraz daha iyiyim ama bogazim agriyor ve halsizlik var.
Allahdan cocuga gecmedi.
Bugünde biraz dinlenirsem toparlarim herhalde.
Persembe yine alisverisdeydik 90€ gitti, hafta arasida kesin yine birseyler gerekir.
Isyerine götürmelik yiyeceklerde aldim. Son haftalar baya disardan yedim, hem gina geldi hemde pahali.
Evden götürcem yine. Harcamadigimida zulama atarim.

Günaydin kizlar,

iki saatdir kocasinin uyanmasini kahvaltisofrasinda bekliyen bir Asmin birakayim buraya 😡 adam bir türlü uyanamadi.
Masa beklemez,ye gitsin Asmin cim.
İnsan ister tabii hep beraber oturulsun ama uyku da tatlı oluyor bazen.
Geçmiş olsun bu arada. Bu dönemde illa bir salgın çıkıyor maalesef.

Bu ara herkes aynı şeyi söylüyor. Birikim değil yetiştirebilme derdine düştük.
Geçen yıl yazmıştım bunlar iyi günlerimiz diye. Ben bile bu seviyede bir enflasyonu öngöremedim. Beklentimi 2 kat aşmış durumda. Maalesef yine bunun sonunda iyi şeyler beklemiyorum. Böyle devam ederse dünya olarak çok zor şeyler yaşayacağız.

selam canlar,

dünden beri bende burdaki salgina yakalandim, bugün biraz daha iyiyim ama bogazim agriyor ve halsizlik var.
Allahdan cocuga gecmedi.
Persembe yine alisverisdeydik 90€ gitti, hafta arasida kesin yine birseyler gerekir.
Isyerine götürmelik yiyeceklerde aldim. Son haftalar baya disardan yedim, hem gina geldi hemde pahali.
Geçmiş olsun Asmin.
Ben de ne zaman alışverişe gitsem 80-90 harcıyorum. Resmen pahalaşti burda da hayat.

Selam cano,
Biz arabayı satmayı düşünüyoruz bir seneye. Artık her yere çocuklarla bisiklet ile gidiyoruz. Hiçbir Alman arkadaşimda yok araba zaten. Sadece Türklerde var 😃

selam canlar,

Allahdan cocuga gecmedi.
Geçmiş olsun herkes hasta bu aralar.
Herşeyin fiyati aldı başını gitti burada nasil yetişeceğiz bilmem.

selam canlar,

Allahdan cocuga gecmedi.
Cok gecmis olsun canim
Biz 90tlye 1paket tuvalet kağıdı bile alamiyoruz😢

Selâm kızlar
Yoğun bir haftasonu da geçti gitti.
Dün oğluma telefon aldık artık ihtiyaç oldu onun için. Bir mutlu ki kuzum
Nisani vardi arkadaşımın dün gece oradaydık.
Sabah da kayınvalideye kahvaltıya çağırdı ona gittik
Artık bana da misafir olarak geliyorsunuz dedi ya tâbi o da bizi hergün görmeye alışıktı anlıyorum da. Zor geliyor olabilir bir anda evde tek kalınca.
Koştur koştur oğlumun veli toplantısına yetiştik.
Oradan alışverişe.
Hoop akşam oldu yemek yedik anca ütü yaptim birazdan bir kahvemi de içerim 😄

X