Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Selam canlar,
dün gece 9 saat uyudum. Arada cok uyaniyorum, ama yinede uyudum. Cok iyi geldi. Benimki herhalde zulami buldu dün benden yiyorsun, kendinkini biriktiriyorsun dedi Bende tabi cevab hazir…ben biriktirip misal mutfak aliyorum dedim birsey diyemedi son zulamla 4200€ ya mutfagimizi ödemisdim adam soktaydi yeni bir zula yeri bulmaliyim

Selam kizlar,

günü yine parkta gecirdik. Kizim oynadi eylemdi, bende obir annelerle dikildim bekledim
Yarin haba güzel olcakmis burda, daglara gitmege karar verdik. Degisiklik olur hepimize. Gider gezeriz, temiz hava bi yemek…döneriz yine eve.
Bu arada sicah hava fritözü aldim (türkcesi ne biliyorum) keske daha erken alsaydik. Firini kücük seyler icin cok yakiyorduk. Önden isitmasi bile 7-10 dk sürüyordu. Bugün buzluktan pide cikardim 4 dk da hazirdi. Cocuklar patates kizartmasi istiyordu, 10dk bir kasik yagla. Hic bir yer batmadi, kokmadi ve cok hizli. En azindan ceyrandan tasaruf yapariz. Tefalinkini aldim. Tavsiye ederim gercekten.

Benim de gönlümde var asmin ama hep erteliyorum öncelik kıyma makinası var aklımda içli köfte yapmak için makinada hayırlı olsun canım bu arada güle güle kullan

Güle güle kullan canım 3 aydır var bende çok memnunum yağ kullanımı minimuma indi hemde mutfak kokmayan batmadan

Güle güle kullan canım bende çok hevesliyim araştırıyorum

Sende gule gule kullan aldiklarini canim. 1.5 yıl önce 1600e aldığım fissler şu an 7bin kusur olmus abarttılar iyice

Sende güle güle kullan canım
Fissler yakın zamanda ablam aldı çok çok memnum. Beni de heveslendiriyor :)

Güle güle kullan canim. Hayatimizi kolaylastiran seyleri yatirim olarak görüyorum acikcasi

İnsan herşeyi almak istiyor ama koyacak yer yok vallahi ama bende o dudukluden alacam herkes çok memnun inşallah gelirsem seneye alırım güle güle kullan sende canım

Selam kizlar,
bugün cok güzel insanlarla calisdim ve bir cogu bana yaptigim isin onlarin hayatinda güzel gelismeler getirdigini söyleyince hergün yeniden isimi sevmege sebeb oluyor. Birilerin hayatina dokunup faydali olmak cok güzel bir his bence. Beni cok mutlu ediyor gercekten.
Parasal konulara gelirsek malesef yine biraz eksidegiz cünkü vergicinin ücretini ödedim. Umarim kadinin hesapladigi 2000€ civari cabuk gelir. Eksigi kapatip gerisini kenara atabiliriz umarim. kizimin kumbarasinda 100€ birikmis, gelecek ayda gün parasi gelecel birazda ekleme yaparsak kizima bi 10g altin almaya ümütleniyorum.
Ama bildugimiz gibi evdeki hesap carsidakine genelde uymuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…