-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #84.361
Benim de gönlümde var asmin ama hep erteliyorum öncelik kıyma makinası var aklımda içli köfte yapmak için makinadaSelam kizlar,
günü yine parkta gecirdik. Kizim oynadi eylemdi, bende obir annelerle dikildim bekledim
Yarin haba güzel olcakmis burda, daglara gitmege karar verdik. Degisiklik olur hepimize. Gider gezeriz, temiz hava bi yemek…döneriz yine eve.
Bu arada sicah hava fritözü aldim (türkcesi ne biliyorum) keske daha erken alsaydik. Firini kücük seyler icin cok yakiyorduk. Önden isitmasi bile 7-10 dk sürüyordu. Bugün buzluktan pide cikardim 4 dk da hazirdi. Cocuklar patates kizartmasi istiyordu, 10dk bir kasik yagla. Hic bir yer batmadi, kokmadi ve cok hizli. En azindan ceyrandan tasaruf yapariz. Tefalinkini aldim. Tavsiye ederim gercekten.
Güle güle kullan canım 3 aydır var bende çok memnunum yağ kullanımı minimuma indi hemde mutfak kokmayan batmadanSelam kizlar,
günü yine parkta gecirdik. Kizim oynadi eylemdi, bende obir annelerle dikildim bekledim
Yarin haba güzel olcakmis burda, daglara gitmege karar verdik. Degisiklik olur hepimize. Gider gezeriz, temiz hava bi yemek…döneriz yine eve.
Bu arada sicah hava fritözü aldim (türkcesi ne biliyorum) keske daha erken alsaydik. Firini kücük seyler icin cok yakiyorduk. Önden isitmasi bile 7-10 dk sürüyordu. Bugün buzluktan pide cikardim 4 dk da hazirdi. Cocuklar patates kizartmasi istiyordu, 10dk bir kasik yagla. Hic bir yer batmadi, kokmadi ve cok hizli. En azindan ceyrandan tasaruf yapariz. Tefalinkini aldim. Tavsiye ederim gercekten.
Sende güle.gule.kullan canım peki kuru cikarmiyormu kuru olmuyormu yani patates falanGüle güle kullan canım 3 aydır var bende çok memnunum yağ kullanımı minimuma indi hemde mutfak kokmayan batmadan
Tesekkur ederim cnm yok kuru olmuyo 1 kasik yağ dokuyorum onda bile altina birikiyoSende güle.gule.kullan canım peki kuru cikarmiyormu kuru olmuyormu yani patates falan
axnen bendede öyle. Gercekten keske daha erken alsaymisim.Tesekkur ederim cnm yok kuru olmuyo 1 kasik yağ dokuyorum onda bile altina birikiyo
Güle güle kullan canım bende çok hevesliyim araştırıyorumSelam kizlar,
Güle güle kullan witchGüle güle kullan canım 3 aydır var bende çok memnunum yağ kullanımı minimuma indi hemde mutfak kokmayan batmadan
Tesekkur ederim canim.Güle güle kullan witch
Seninki hangi marka?
Sende gule gule kullan aldiklarini canim. 1.5 yıl önce 1600e aldığım fissler şu an 7bin kusur olmus abarttılar iyiceSelamlar arkadaşlar
İyi günlerde kullanın aldıklarınızı.
Ben de mutfak şefi aldım,bayağı memnun kaldım. Bir de fissler istiyordum ne zamandır. Ondan da memnunum . Aşure yaparken çok işime yaradı. Keşke daha önce alsaydım diyorum.
Ev alamadım ama çeyiz tamam.
Sende güle güle kullan canımSelamlar arkadaşlar
Ben de mutfak şefi aldım,bayağı memnun kaldım. Bir de fissler istiyordum ne zamandır. Ondan da memnunum . Aşure yaparken çok işime yaradı. Keşke daha önce alsaydım diyorum.
Güle güle kullan canim. Hayatimizi kolaylastiran seyleri yatirim olarak görüyorum acikcasiSelamlar arkadaşlar
AlkisssssssssSelâm kizlar
Aylar sonra bu kız altın aldı aferin diyin bana
İnsan herşeyi almak istiyor ama koyacak yer yok vallahiSelamlar arkadaşlar
Hayırlı olsun canım Allah arttırsın inşallahSelâm kizlar
Aylar sonra bu kız altın aldı aferin diyin bana